יאכטה למגורים ?

Mr Tamar

New member
יאכטה למגורים ?

שלום לכולם, מתגלגל לי בראש לאחרונה רעיון של לקנות יאכטה לצורכי מגורים. בתור התחלה הסתכלתי קצת ביד2, לראות מחירי סירות משומשות. רציתי לשאול מספר שאלות : 1. היכן ניתן לעגון עם סירה לצרכי מגורים ? מה העלויות ? 2. מה הגודל המומלץ לדעתכם לסירה עבור אדם אחד \ זוג ? 3. עלויות שנתיות של תחזוק יאכטה ? רישיון ? ביטוח ? שיפוצים ? 4. האם ניתן פשוט לעגון, בלי לצאת מהנמל ? כלומר בלי כושר שייט ? 5. אתרים נוספים בהם ניתן למצוא סירות משומשות ? כללית, מה דעתכם על הרעיון ? האם יש כאן אנשים שגרים על סירה ויכולים לתרום מניסיונם ? סופשבוע נעים לכולם

mensohn19

New member
יאכטה למגורים

אני מקווה שאינך מושפע מהמחאות וההפגנות , מגורים ביאכטה ? נשמע רומנטי ! יש מספר יאכטונרים אשר מסיבות שלהם מתגוררים ביאכטה. אם תשאל את מנהלי המרינות , לא ישמחו לרעיון! המרינות בצפון ובמרכז מלאות! ויש רשימות ממתינים כדי לזכות במקום עגינה. אולי תשיג משהו באשדוד ובאשקלון (אשקלון מומלצת) מתוך מה שאתה כותב אני מבין שעדיין אין לך יאכטה , כלומר, אתה צריך לקנות יאכטה ,ו אין לך רשיון משיט. גם אם תקנה יאכטה ישנה , משהו שיספיק למגורים (קצת ספרטני) לדעתי , תצטרך להוציא כ 300000 ש"ח , האם שאלת את מנהל הבנק שלך ?! בקיצור : מצא שטח פנוי באחד הישובים , קנה קרשים משומשים ובנה לך שם משהו דמוי כלי שייט , ואם ימאס לך תוכל להשתמש בקרשים גם למטרות אחרות דחילק, רד מזה

אילן2004

New member
במרינה ביפו יש הרבה סירות שמשמשות למגורים

אני יודע גם שחלקם משכירים את הסירה למגורים ממליץ לך לנסות לגור על סירה בשכירות לפני שאתה מוציא סכומים גדולים על סירה משלך תעשה סיבוב במרינה של יפו ותשאל .

avi saig

New member
תשכח מהרומנטיקה זה רק נראה נחמד

מנהלי המרינות לא אוהבים בלשון המעטה הפטנט אם אתה מחפש לגור ביאכטה במרכז הפתרון הוא לקנות אחת שכבר עוגנת במרינה שבה אתה מעוניין גודל כמה שיותר גדול יותר נוח אבל עולה יותר לא רק לקניה גם בשוטף (דמי עגינה חשמל ואחזקה) ראיתי גם אנשים שחיו בכלי של 6 מ אבל זה מאד רחוק מלהיות נוח(לדעתי לאדם בודד מינ 9 מ"א במונוהול במישור הפרקטי אם אתה הולך על זה נסה קודם להשכיר ואז תחליט אולי לא תאהב את הנדנודים ואת החורף במרינה אם תקנה כלי מברזל קח בחשבון הוצ חשמל גבוהות בהרבה בחורף ובקיץ ואחזקה אם אתה לא מתכנן להפליג הייתי מחפש במקומך כלי מבטון יצריך ממך הכי פחות טיפול והכלים הנ"ל באופן יחסי מאד זולים

abhakim

New member
יכטה למגורים

אני בעל יכטה שגם מתאימה למגורים. אם אתה רציני ורןצה לקבל פרטים וגם הדרכה תתקשר אלי. [email protected] אברהם

למעלה