יאי

d@r121

New member
בעיקרון לפי מה שמצוין על המכתב

הוא נשלח 3 ימים לפני יענו ב17/10. זאת אומרת שלמרות שעכשיו אנחנו בעונת החגים לקח למשרד הרישוי 6 ימים כדי להדפיס את הרישיון ועוד 3 לשלוח ככה שאני חושב שזה פייר. הסיבה היא כמובן תשלום בזמן של האגרה. אני שילמתי יום אחרי שקיבלתי את הרישיון הזמני ולכן הרישיון הגיע מהר כל כך. הכל תלוי כמה מהר אתה שולח כסף למשרד הרישי.

offirla

New member
כן.... זה באמת היה מצחיק

כן.... זה באמת היה מצחיק ה- "הידד למשרד התחבורה". d@r121, אני אגלה לך סוד.... מי שמדפיס את זה זה לא משרד התחבורה.... זו חברה פרטית. ברגע התשלום, הדואר/הבנק שולחים שובר למשרד הרישוי והוא מעדכן את הקובץ אצלו וכמעט-אוטומטית מודפס הרישיון שלך בחברה הפרטית. כל מה שנותר להם לעשות הוא להדביק אותו בתוך מעטפה ולשלוח אותו בדואר אליך. אם זה היה לוקח יותר משבוע-שבועיים - אז משהו בתהליך הזה היה לא רק דפוק, אלא גם רקוב....

carmit4

New member
אממ

המלווה שלי נגמר לפני שבועיים ויומיים ועדיין לא קיבלתי...

NewUser4

New member
אין לך מה לדאוג

תקבלי בקרוב. אם את רואה כי כחודש לפני פקיעת תוקף הרשיון הזמני לא יהיה בידך הרשיון הקבוע, הרימי טלפון למשרד הרישוי. ולoffirla, אם זה לוקח יותר משבוע-שבועיים לא צריך להגזים, התהליך לא רקוב. לא צריך להסחף.

MrJacKasS

New member
חודש לפני ??

זה חודשיים אחרי שמשתחרר המלווה! הגיוני שייקח לרישיון חודשיים להגיע?

Superdror

New member
התוקף של הרשיון הזמני הוא גם ככה

לחצי שנה, אז מה הבעיה ? ולא, לרוב הרשיון מגיע אחרי שבועיים/שלוש, במקסימום, מנסיון לפחות. אם הרשיון לא הגיע אחרי חודשיים, פנה למשרד הרישוי וברר העניין.

למעלה