יאי

NightElf

New member
יאי ../images/Emo65.gif

היום סוף סוף חיברו לי אינטרנט בדירה, אז תצפו ליותר הודעות מעכשיו
ולמתעניינים זה עלה לי 94 ש"ח למהירות 1.5MB דרך HOT ו-012, ואם מישהו ירשם לאותה מהירות ויאמר שזה בהמלצתי, הוא יקבל זיכוי של 40 ש"ח על החודש הראשון, וכנ"ל אני אקבל זיכוי על אותו הסכום. ותוספת לציון, אין חובה שתהיה נקודה לממיר, מחברים נקודה רק לאינטרנט, ודמי התקנה 49 ש"ח חד פעמי, ואז כל חודש התשלום הוא 94 ש"ח.

Mיקי_

New member
בסוף עשית את זה דרך הכבלים...

צריך גם תשתית כבלים בבית יש לציין. ודע לך שאם תרצה לעשות בזק ממילא תשלם דמי שימוש חודשיים של בזק. כך למי שאין טלווזיה או לא רוצה כבלים, ואין לו גם תשתית כבלים בבית, זה בהחלט לא משתלם.

NightElf

New member
למה לא? אני לא משלם על חבילות

ערוצים, יוצא לי לשלם 94 ש"ח נטו לחודש לספק האינטרנט ול"הוט", אם הייתי מתחבר דרך ADSL, אז הייתי צריך לשלם בנוסף עוד דמי אחזקה חודשיים של 49 ש"ח לחודש, שלא לדבר על דמי התקנה וקוו בזק שזה עוד כמה מאות שקלים טובים.

Mיקי_

New member
נאור

יקירי, זה בגלל שבחרת שלא יהיה לך טלפון בזק. וכן בחרת שתהיה לך תשתית כבלים בבית. יש אנשים שבוחרים אחרת. שחושבים שטלפון בזק זה אלמנט בגדר חובה בביתם, ואילו טמבלוויזיה וודאי שכבלים הם דבר בלתי נחוץ לחלוטין. ולכן אין להם תשתית כבלים. אם היית מגיע לבית שלא הייתה בו תשתית כבלים, היית צריך לשלם גם על התקנת תשתית שכזו. (בדיוק כמו דמי התקנה של בזק) לכן ציינתי שהדיל הזה, לא תקף לגבי כל אחד, אלא רק למי שכבר יש לו תשתית. וציינתי את הפליאה, כי בדיון הקודם, דיברת על כך שלטעמך תרצה שיהיה לך גם קו בזק בלווא הכי. מה שחשוב הוא, והוא באמת העיקר, שאתה שמח!

NightElf

New member
אבל זה בדיוק העניין, הטכנאי שהיה

פה אמר בקשר למנהל שאין תשתית בבית והוא צריך להתקין תשתית מחדש, ולא חוייבתי על כלום. הנקודה היא שאני "חוסך" דמי התקנה של קוו בזק, ודמי תחזוקה חודשיים של קוו ADSL. גם אני חשבתי שהכי טוב קוו בזק, עד שאמרו לי שאפשר להתחבר לאינטרנט מבלי להתחבר לערוצי הסרטים, לכן התחברתי לכבלים.

למעלה