יאי עוף!

onceuponatime1

New member
יאי עוף!

יש אישור מהדיאטנית טוב ננסה עכשיו בלי כאבים :p אז אני אשתף במה בישלתי
(אני מרגיש שאני עושה כאן סוג-של תוכנית בישול) תפו"א קוביות, גזר קוביות, קישוא קוביות, עגבניות קוביות, המווווווווווווווווווווון בזיליקום טרי (ועשבי תיבול נוספים שאת שמם שכחתי), קצת תבלינים, מעט שמן זית. כל זה בישלתי כשעתיים לאחר מכן טחנתי את הכל בבלנדר. החזרתי לסיר. עשיתי השוואת כמויות עם רסק עגבניות (בערך, כמות המחית שנוצרה הוספתי כמות שווה של רסק עגבניות). הוספתי קצת מים שיהיה נוזלי. לתוך זה הוספתי קציצות עוף שמתבשלות להן ב(לא יודע איך לקרוא לזה אבל זה ממש טעים) הנהדר שיצא לי. סנקציות נגד הותיקים.... מי שעבר ניתוח לאחרונה ותקוע עם האוכל מוזמן אליי נראה לי שהכנתי *קצת* יותר מידי :-\

onceuponatime1

New member
וכמעט שכחתי!

סלט חצילים בלאדי מוקצף (חצילים עם טחינה) מש(ה)ו מש(ה)ו

dubit1234

New member
נשמע טעים

אולי אכין לי... הכנתי לי מוסקה למחר בצהריים, חציל כסנדויץ' ממולא בקציצת בשר, מטוגן קלות, ולאחר מכן עם רוטב אדום בתנור.

שרה16

New member
אני הייתי מעבירה אותך../images/Emo71.gif

אתה מבחינתי עולה לקומה העליונה שאפו
מקווה שיש גם שום וטיפה צ'ילי מתוק או קטשופ לשבור החמיצות. חוץ מזה מושלם.

dubit1234

New member
אולי החריף עשה לך בלגן בבטן?

אולי זה מה שגרם לך להרגיש לא טוב כשאכלת את הקציצות? לי חריף לא עשה טוב כשאכלתי בפעם הראשונה ועכשיו אחרי שבועיים מאז יכולה לאכול צ'ילי מתוק ולא צ'ילי חריף.

onceuponatime1

New member
זה פיקנטי לא חריף

ואם את מדברת על הגולו גולו שאני מרגיש, אכלתי את הצ'ילי אחרי שזה התחיל אם את מדברת על הכאבים שהיו אחרי העוף, זה התחיל מהר מידי מהאכילה של העוף קשה לי להאמין שזה קשור (וזה לא שרף או משהו כזה, פשוט נתקע)

יכול להיות

שהתבלינים החריפים עשים לך כאבי בטן. למרות שבשבילך זה פיקנטי ... הירקות החריפים (שום, פלפל חריף) ואפילו חצילים ועגבניות לפעמים וגם הרבה חומציות (חומץ, מיץ לימון) עלולים לגרות את הקיבה הפצועה. דרך אגב - יש כאלה שמיץ חמוציות עושה להם ממש כאבי בטן.

dubit1234

New member
נשמע ממש טעים... בתאבון!

לי המליצו לקלף את העגבניות לפני הבישול ועדיין לא אישרו לי לאכול אותם עם קליפה (חודש אחרי הניתוח ), לא ידעת בהקשר לאוכל טחון, בכל מיקרה תוכל לאט ותלעס היטב.

מֵירַב

New member
אני מוכנה לאכול את זה גם בתור ותיקה../images/Emo8.gif

עכשיו אני אוכלת אורז מטוגן ושרימפס מוקפץ שהזמינותי בטייק אוואיי... כן כן, יש חיים אחרי הבלנדר
רק שאחרי שניים וחצי ביסים - אני מרגישה כמו האמפטי דאמפטי
ויוה לה שרוול!

איזה כיף לך

אני מתה על ההודעות שלך. אתה יודע מה קורה אצליך? אתה יותר מידי מתעסק עם מה שאתה אוכל! אתה פשוט חושב שמן! קראת מה כתבתי על חשיבה שמנה וחשיבה רזה? זהו בדיוק העניין. אתה מתלהב מהאוכל. למשל, למה לכתוב שעשית השוואה עם כמויות רסק העגבניות? פה עובר קו הגבול בין מתכון נחמד להתעסקות יתר. התעסקות יתר זה חשיבה שמנה. זה בדיוק המכשולים עליהם דיברתי. כי עכשיו הקיבה לא מסוגלת להכיל יותר מזה. אבל בעתיד היא תוכל ואז תהיה לך בעיה אם תמשיך להתעסק באוכל ככה. וסתם הערה - למה שעתיים? הרסת את כל הוויטמינים!

onceuponatime1

New member
השוואת כמויות כי ככה זה טעים :p

לגבי השעתיים לגמרי רק כי הייתי חייב לרכך את זה מספיק אבל כן את צודקת אני מודע לזה ואין לי מושג מה לעשות לגבי זה. חשבתי על טיפול בשוק חשמלי (חוץ מזה שאני נורא אוהב לבשל וממש טוב בזה).

נראה לי שאתה שף מהולל ומפורסם בארון...

המתכונים שלך עושים חשק וגם ... חוש הומור טוב ... זה טוב

התכוונתי בעצם לומר

שרואים (או יותר נכון קוראים) את האהבה שלך לבישול. זו ממש אומנות. אין שום קשר בין אהבה לבישל לבין חשיבה שמנה! שף טוב צריך להשוות כמויות.

פשוט תמנע מלחשוב על זה כל כך הרבה

קודם כל תזהה את אבני הנגף. פעם הבאה כשאתה כותב מתכון כבר תהיה מודע לזה. מודעות זה צעד ראשון. שוק חשמלי? קצת הגזמת, לא? תמשיך לאהוב לבשל, זה בסדר, רק תעשה את זה בריא. פשוט תעשה סוויץ'.

למעלה