יאי, סכמ"ש

יאי, סכמ"ש ../images/Emo150.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- משהו שהרס לכם את השבוע- מאכל השבוע- משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- סופשבוע רגוע... עד כמה שאפשר עם מה שהולך בדרום.

hadarinke

New member
אני וחוסר החיים שלי עונה:

שיר/י השבוע שלכם (עברי)-להיות של הבנות נחמה...
שיר/י השבוע שלכם (לועזי)-sensorioum- epica בילוי השבוע שלכם-ממ.. קצת יציאה עם תומר, קצת קניון וכו'.. לא משהו מעניין. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם-סאות'פארק בכמויות אדם השבוע שלכם-רועיקי
תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע-ממ לא משהו רציני.. משהו שהרס לכם את השבוע-כנ"ל מאכל השבוע-קובה נוסח אשכנז ^^ והיום קצפת עם תותים(L) משפט השבוע שלכם-"וה פאן!" [וואט דה פאק בנורבגית] משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא-כלום מיוחד..

How I Disappear

New member
מסכמ"ש ../images/Emo3.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- בין רחובות פריז- יאיר זיו, בשמלה אדומה- מופע הארנבות של ד"ר קספר שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- כמה שירים של אבריל בילוי השבוע שלכם- סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- האי, השמינייה [בויאודי], הישרדות אדם השבוע שלכם- תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- 96 במת' משהו שהרס לכם את השבוע- בצפרררר מאכל השבוע- אטריות מוקפצות כאלה .. משפט השבוע שלכם- משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- מבחן בפיזיקה

they try to make go the rehab i say no no no!

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- עוד ארון אחד - היהודים שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- sweet child o mine - g&r זה הולך להיות השיר השבועי שלי עוד כלכך הרבה זמן חחחחח בילוי השבוע שלכם- מסיבבבה סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- ישנן בנות
וגם האי אני מניחה. אדם השבוע שלכם- הו אה.. יש המון תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- ממממ משהו שהרס לכם את השבוע- חח מה שהיה יום חמישי מאכל השבוע- לודעת.. שניצל?.. משפט השבוע שלכם- "מה אתה אוהבת יותר? אותי או את הדם שלי?" משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- לסיים תספר ולראות תסרט :)

טוב נו.

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- בילוי השבוע שלכם- במיטה. מוחע. סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- כל החדשות ביס סטארס! אדם השבוע שלכם- חברה וידיד חמודים?
תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף) לא תודה. משהו שעשה לכם את השבוע- הו. חופש? משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן בלשון - החלק הראשון - והמערכה בדרום כמובן. מאכל השבוע- פסטה מוקרמת! משפט השבוע שלכם-שכחתי?
משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- המבחן האחרון, לא כולל מועדי ב', ביצססססס

!../images/Emo60.gif

שיר/י השבוע שלכם (עברי)- לא יודעת שיר/י השבוע שלכם (לועזי)- לא יודעת בילוי השבוע שלכם- מתמטיקה? לראות סרטים? עוד מתמטיקה? סרט/תוכנית/סדרת השבוע שלכם- "המספריים של אדוארד", "סוויני טוד", "סיפורי דגים", "רודף העפיפונים"... אדם השבוע שלכם- אמא נראה לי תמונה/פליקס/יוטיוב שראיתם לאחרונה ואהבתם (מוזמנים לצרף משהו שעשה לכם את השבוע- סרטים. משהו שהרס לכם את השבוע- המבחן במתמטיקה
מאכל השבוע- תפו"א בתנור של אבא
משפט השבוע שלכם- משפט תלס בעיקר משהו שאתם מחכים שיקרה בשבוע הבא- שיעבור המבחן בתנ"ך ושיהיה היום פתוח ושיחזור לי הקול כבר.

למעלה