יאיר...

lirota

New member
יאיר...

קראתי קצת את התשובות שאתה נותן לאנשים אני לא רוצה לפגוע או משהו כזה אבל הפורוס לא אמור לענות תשובות לפי הכוכבים? אתה עונה בתור פסיכולוג או אסטרולוג? סליחה אם פגעתי L

זה בדיוק מה שאני עושה, חמודה..

אבל מה לעשות - לכוכבים אין פה, המסכנים, והם לא יכולים לדבר.. על כן כדאי לשלב בין השנים, ולקבל את התובנות הכוכביות עם פירושו של האסטרולוג. שכן הכוכבים הם רק סמלים - מי שבאמת קובע מתי ואיך להפעיל אותם ובאיזו צורה הוא האדם עצמו, וגם האסטרולוג חייב להבין את הדברים מתחת לפני השטח, להיות גם פסיכולוג וגם מבין באנשים ובהפעלת הדברים לטובתכם. מה לעשות, כל מי שעובד עם אנשים חייב גם להבין אותם, ופסיכולוגיה בהחלט עוזרת. את באמת חושבת שתפקיד האסטרולוג הוא רק להיות נביא בגרוש, ולומר לאחרים מה הכוכבים מייעצים שעליהם לעשות ? ובכן, זו הגישה השטחית שקשורה יותר לקוראות בקפה, מאשר לאסטרולוגיה פרופר, שצריכה הבנה ועומק כדי לדעת איך לפעול ממנה, בלי להכתיב לך את החיים.

lirota

New member
יאירוש...

אם האדם הוא זה שקובע איך ומתי להפעיל את הכוכבים (איך האדם יכול להפעיל את הכוכבים????) כל אדם יכול להמציא לעצמו דברים. אסטרולוגיה זהו איזשהו מדע בעל חוקים מסוימים לפי מצב הכוכבים בשעה שהאדם נולד ומאז כל מצב הכוכבים משפיע על התנהגותו ומזלו כמובן שגם הרגש וההבנה לאדם צריכים לשמש את האסטרולוג אך זה נראה כאילו אתה עונה בלי להתייחס לתאריך הלידה ולמצב הכוכבים אלא רק לפי מה שאתה חושב בתור אדם רגיל ולא בתור אסטרולוג. אני לא חושבת שתפקיד האסטרולוג הוא להיות נביא בגרוש אבל גם לא פסיכולוג בגרוש.

להיפך

אני עונה לאדם אחרי שאני רואה את המצב הכוכבים שלו, ומחבר את זה לידע שלי, ולא באויר. אבל אם זה לא מוצא חן בעיניך, ואם זה נראה לך פסיכולוגיה בגרוש - ובכן, יקירתי, את מוזמנת לחפש פסיכולוגים יקרים יותר או אסטרולוגים זולים יותר - ולומר לי איך התרשמת.. אשמח לשמוע.

למעלה