יאיר שלום!

נריה_ה

New member
יאיר שלום!

אמא קנתה לי ספר אסטרולוגיה(לגעת בשמים),ספר זה מנתח את מפת הלידה שלך. נאמר לי שם שהאופק שלי הוא בתולה. מה זה אומר? אופק??? אשמח אם תעזור שני_ה נ.ב- תודה על העזרה בפעם הקודמת!!

אופק

אופק הוא הנקודה ממנה מתחילים לספור את הבתים, ומייצג את הפרזנטציה שלך מול העולם, כלומר - מה אתה מציג כלפי העולם באופן כללי. מהמקום הזה, האופק שלך נמצא במזל בתולה. דרך אגב, בדרך כלל בספר כזה כתוב גם מהו האופק, ומה משמעותו, אם אינני טועה..

נריה_ה

New member
תודה, אבל...

בספר שקיבלתי כן היה רשום מה הוא האופק שלי. אך לא היה הסבר מה זה אופק. לפי דבריך האופק זה מה שאני מציגה. השאלה שלי היא האם כאשר אומרים לי שיש ליאופק בתולה אז התכונות שלי נוטות להיות יותר בתולה מטלה??? תודה שני_ה

על אופק - ושמש

השמש בטלה מייצגת את ה´אני´ האמיתי שלך, ואת גרעין האני עצמו. האופק מייצג פן חיצוני יותר של ה´אני´, ושליט הבתולה - מרקורי - יראה היכן במפת הלידה תחווי את החלק הזה. כל החלקים האלה חשובים, וכל אחד מראה חלק אחר שלך, ביחד עם עוד הרבה חלקים אחרים. אולם למרות הכל, השמש והאנרגיה שלה - במקרה הזה במזל טלה - תייצג נאמנה למרות הכל את ה´אני´ האמיתי שלך בצורה הטובה ביותר. הבתולה היא מעין מסיכה, הפרסונה, שאותה את מפנה כלפי העולם, לצורך חווית סוג אחר של ה´אני´, כאמור.

נריה_ה

New member
אתה גדול, תודה!!!!

יאיר, רק רציתי להביע הכרת תודה על עזרתך. עזרתה לי מאוד. סליחה שבילבלתי לך את המח. במה שרשמתה עכשיו באמת נתן לי להבין הרבה דברים. תודה רבה, נשתמע שני_ה

למעלה