יאיר שלום...

looly

New member
יאיר שלום...

אם יש לי ריכוז גדול מאוד של כוכבים במזל בתולה ובבית 8 איך זה משפיע על האישיות שלי . האופק והשמש שלי נמצאים במזל קשת. הירח לאומת זאת במזל טלה. מזל בתולה שלי מתרכז בכוכבים הבאים: מרס, יופיטר, סטורן וtrue node וכולן בבית 8 הייתי מאוד רוצה לדעת את ההשפעה של הבתולה על המפה שלי..יותר נכון אליי:0.).. תודה רבה.

היי לולי

זו שאלה מאוד מורכבת, כי צריך לראות את כל המפה ולהתייחס אליה לעומק ולהבין את מי מייצגים הכוכבים האלה, ולמה לעיתים את צריכה את המנוע הביקורתי הפנימי הזה, ולאן הוא שייך. הקשת הפתוח ובודק הגבולות, בודק מבפנים בעזרת שופט פנימי לא קל את מה שקורה בחוץ, אבל לא מראה את זה.. בגדול, זה יכול להראות תהליכים שמתבטאים בלירות לעצמך ברגל פה ושם, לעשות דברים נעימים אבל לבקר את עצמך מאוד לעומק עליהם, ועוד ועוד.

looly

New member
אולי..

אתה תוכל להגיד עכשיו איפה לא לירות ברגל?:0))) תודה רבה רבה רבה!!

רעיון נחמד, המפה.. ../images/Emo22.gif

אז ככה : פלוטו בבית הראשון שלך כבר יושב כמעט שנה על האופק, ומחפש משמעות. כשהמשמעות הזו לא מגיעה, כל מתחיל להראות סתמי ואפילו משעמם, ואז אנחנו מתחילים לחפש ריגושים בכוח, אם דרך מערכות יחסים פלוטוניות לא קלות, ריגושים של עזיבה וחזרה, דרמות למיניהן, ועוד. כשאין את זה - ממציאים את זה, ולפעמים גם קצת הורסים כדי להרגיש את הדרמות האלה.. זה אחד. השני - מרס נמצא עכשיו על נפטון בבית הראשון שלך, גם סיבה למצבי רוח מתחלפים ולא ממש שמחים. השלישי - אורנוס עכשיו עושה זוית פעולה לא קלה לכוכב מרקורי שנמצא במפת הלידה שלך בעקרב - גם זה עלול להזמין ניתוקים, שנויים, והרבה יריות ברגל. עם אורנוס זה יותר מסובך, כי זה מזמין הרבה מאוד עזיבות דרמטיות. זה אינו זמן לנתק, אבל כן אפשר עכשיו להוסיף עוד משהו לחיים, ריגושים חיצוניים, לימוד של משהו רוחני, ועוד. דרך אגב, עם מצב כוכבים כזה - מה עם נסיעה כלשהי ? זה בהחלט יכול לפתוח ערוץ חדש, ולשחרר משהו שתקוע שם..

looly

New member
קודם כל המווווווווון תודה:0)))

כן ונסיעה על הפרק...אבל בינתיים רק בראש...רחוק ורצוי לתמיד:0)) בנוגע לרוחני קלעת בול...כבר כמעט שנה שאני לומדת קבלה.. היה ממש ממש כיף לקרוא את מה שכתבת.. עוד פעם תודה רבה רבה רבה!!!!:0)

למעלה