יאיר שלום

matilda

New member
יאיר שלום

אני בת 21, תאריך הלידה שלי הוא:16/2/80, נולדתי בירושלים בשעה 8:30 בבוקר. בזמן האחרון (מחודש אפריל האחרון) שום דבר לא מצליח לי - אני לא מוצאת עבודה ואין לי כסף, אני לא מצליחה לצייר, חבר שלי עזב אותי (היינו אמורים להתחתן). בקיצור - על הפנים. לא משנה כמה אני מנסה לשנות את המצב, כלום לא עוזר. אולי אתה יכול לעזור לי?

חמודה - אני אסטרולוג, לא אלוהים

ובמלים אחרות, אינני יכול לשנות גורלות של אנשים, אלא רק להתבונן במפת הלידה שלהם, ולהבין שבסופו של דבר - כל אחד עובר את הלימוד שלו, ובדרך שלו. זו אכן שנה של שנויים - והיא בהחלט גורמת לך לעזוב את מה שכבר עבר זמנו ואינו יעיל עבורך, ולהתחיל במקרים רבים מהתחלה. זה אינו מקום רע, אלא בוחן, ואולי הדפים החדשים הקשורים לזוגיות עבודה וכספים, גם יתחילו ספר חדש, ומוצלח יותר מהקודם. אין לי פתרונות למצבים כאלה, רק הבנות שבסופו של התהליך תלמדי את אשר את צריכה. גם הכוכבים לא יכולים לעזור, ולא יגידו מתי המצב ישתפר - את ורק את אחראית על גורלך. כל אשר אומר לך, שגיל 21 הוא באמת הגיל להתחלות חדשות, ובכל התחומים. מעבר לזה - זה באמת תלוי בך לאן תלכי, ואיך תפתרי את המצב.

zoe lov

New member
זה בידיים שלך! ../images/Emo24.gif

גם אני עברתי תקופה ממש קשה, חבר שלי ואני נפרדנו אחרי שנה של אהבה מטורפת. וגם לי אז נראה שהחים שלי מתמוטטים, חברים שלי בחרו "בצד" שלו ונשארתי לבד, אבל במקום להתייאש מצאתי חברים חדשים ובאופן מפתיע מצאתי גם חבר חדש שבוע אחרי שהחלטתי שנמאס לי לשבת ולבכות- ותאמיני לי הוא יותר טוב מהקודם!! הנקודה שלי היא שרק את יכולה להחליט שאת יוצאת מהמצב הזה, וחוץ מלתת תמיכה אף אחד לא יכול לשנות אותו חוץ ממך!!

רייש

New member
המלצה קטנה למתילדה

באתר WWW.BEAWARE.WEB.COM - תגיעי משם לפורום שאלות ותשובות תוכלי לשאול את גילה בויום אסטרולוגית בצירוף ציון תאריך לידה ושעת לידה והיא תבדוק לך על פי המפה ותרשום לך תשובה באתר היא מפרטת איזה כוכב נמצא באיזה בית במפה שלך ומה גורם לכל הדברים ובקיצור מאוד מומלץ .

למעלה