יאיר שלום!!!

אלם

New member
יאיר שלום!!!

נולדתי ב- 13.7.1960 בשעה 18:45. חיי רצופים תהפוכות ומשברים אולם אני מצליחה להמשיך הלאה. אני רוצה שקט. האם תוכל להגיד לי את ההתרשמות שלך? מודה לך מראש.

השקט יגיע עם הזמן

אבל נראה שעמוק בפנים הסערות מאפשרות לך להתגבר ולהלחם, והמלחמה הזו מחברת אותך לכוחות שלך.. כשתהיי מוכנה באמת לשקט הזה, הוא יגיע, אבל זה יקח זמן, ולא מעט.. סבלנות.

אלם

New member
יאיר בבקשה

אני מאוד רוצה לדעת יותר פרטים. כמה זמן זה לא מעט?? חודשים? שנים? הרבה שנים? באיזה כוחות מדובר??? האם יש בי את ה"חוש השישי"? האם תוכל לכוון אותי לכיוון יותר ספציפי??? תודה מראש.

אין תשובות מדוייקות

כי המדובר בתהליך רגשי שלך עם עצמך. חוש שישי יש לכל אחד מאיתנו - תלוי רק אם אנחנו מפתחים אותו, או לא. מלת המפתח במפה כמו שלך - מודעות. ברגע שתהיי מודעת לצרכים הרגשיים שלך ולמה חוסר השקט בעצם משרת אותך במצבים מסויימים, אולי הדברים יהיו מובנים יותר. לגבי ´לא מעט´ - זה תלוי בך בלבד, כמה באמת תעשי עבודה אמיתית על המקום הזה כדי להבין אותו ואיך את מפעילה אותו ולמה, וכמה באמת תחפשי את התשובות האלה בחוץ, במקום להתמקד בפנים. נסי להקשיב יותר לעצמך, בגדול, וזה גם הכוון : לא החוצה, אלא פנימה.

אלם

New member
יאיר!!!!

תשובתך קשה לי,היא מדברת למקום מאוד חבוי שאני מאוד מנסה להבין אותו ודווקא בתקופה האחרונה.האם תוכל לכוון אותי איך להגיע למודעות זו??? יש כל כך הרבה כיוונים, האם יש משהו שמתאים לי יותר מהאחרים...?

עבודה, טיפול - ולעומק

זה לא קשור לכיוונים חיצוניים, אלא למודעות פרופר. זהו מקום קשה דורשני ולא קל, שלא עושה לך חיים קלים, ואולי דרך קשיים את מוצאת מעין דרך להתמודד איתו, ואולי גם קצת להעניש את עצמך בצורה עקיפה. אבל איך הגיע לשם, מאין ולאן - את הדרך למקום הזה את חייבת למצוא בעצמך. ככלי, כל מה שאני יכול להציע לך זו מפה אסטרולוגית שבה אפשר לראות את הדברים ולהבין, אבל זו אינה הדרך היחידה : כל מקום שיש בו אדם שיכול להתבונן, לנתח ולהרגיש מה עובר עליך ולתת לך יד או עצה טובה, יוכלו לעשות חלק מהעבודה או הדרך שעליה את נמצאת כעת. נסי לפעול מבפנים, ותני לדברים להוליך ולהוביל אותך. אישית, אני מאמין שכשאנחנו באמת קוראים לעזרה ומוכנים למצוא לנו באמת מדריך עוזר או מטפל - הם מופיעים בחיינו, בסדר כזה או אחר, ומלמדים אותנו את כל שנצטרך. אבל לשם כך אנחנו צריכים להודות בזה שאנחנו זקוקים לעזרה הזו.. זה מקום לא קל, אבל זה בהחלט הצעד הראשון.

למעלה