יאיר עזרתך בבקשה

יאיר עזרתך בבקשה

יאיר שלום, רציתי להתייעץ איתך בנושא שמטריד אותי כבר כשנתיים. לפני שנתיים הייתי בפגישת ייעוץ אצל האסטרולוגית פנינה כץ, שאמרה לי בבטחון, שאני יפרד מבן זוגי כעבור שנה, גג עד ארבע שנים. וכשנפרד לאחר שנה כתחזיתה, אני יכיר מישהו חדש שאיתו אני יתחתן כעבור שנה. מאז עברו שנתיים ואני עדיין עם אותו בן זוג, חושבים להתחתן, כשברקע תחזיתה שמפחידה ומאיימת עלי, שמא נפרד גג בעוד שבועיים. רציתי לשאול אותך האם בוודאות תחזיתה תתקיים? והאם קרו מקרים כמו המקרה הנ"ל שהתחזית לא התממשה, ואותו זוג המשיך לחיות באושר עד הסוף. התחזית הנ"ל לא מרפה ממני, ומבקשת עזרתך ובבקשה אל תענה לי תשובה של לכי אחר לבך, והאינטואציה שלך.

tome5730

New member
הייתי חייב להתפרץ לשאלתך

היי גם האסטרולוגים הכי הכי לא יתנו לך את התשובה הנכונה החיים משתנים בהתאם למעשייך אם אהבתכם חזקה - ואת מרגישה את זה מבפנים שהוא הנסיך על הסוס הלבן אז קחי ביצה גדולה - לכי לאסטרולוגית ההיא ותזרקי לה על הפרצוף המציאות יותר חזקה מכל מחשבה או שרטוט כוכבים שיתנו לך החיים בידים שלך - עשי בהם את המיטב להטיב עם חייך לכי לבחורצ´יק שלך תני לו נשיקה אוהבת ותתחתני אם הוא איש חלומותייך ויהיה בסדר אל תחפשי את התשובות בכוכבים הם נמצאים בתוכך תסכלי פנימה בהצלחה

תתקשרי ותגידי לגברת כץ מה דעתך

ואולי זה בדיוק המקום לתת מושג לכולם, שאסטרולוגים בהחלט יכולים לטעות ואכן טועים כשהם מנסים לחשב את העתיד. מעבר לסבירות מסויימת - אי אפשר לומר דברים בבטחון ולנבא, ומהמקום הזה - זכותך המלאה להגיד לגברת כץ ולכל אסטרולוג אחר מה דעתך על הנבוי הזה, ומעבר לכך - שזה מכביד כעת על החיים של שניכם, ואפילו מקלקל לכם משהו בתחום הזוגיות. זכותך - ולדעתי אפילו חובתך.

למעלה