יאיר לפיד

batel0404

New member
יאיר לפיד

עוד מעט יאיר לפיד יוציא עלינו גזירה חדשה
האוויר שאנו נושמים יעלה כסף, יאיר לפיד אתה בוגד באנשים שהביאו אותך איפה שאתה נמצא היום
בושה וחרפה שכחה שיקרת להם
אתה נמצא עכשיו בפריז אולי עדיף שתישאר שם למה פה בארץ אתה רק עושה נזקים
שלום ולא להיתראות.

mr dish

New member
אתה סתם כפוי טובה, אדוני ! השר עבד מאז הקמת

הממשלה מצאת החמה עד ש...ליהיא קראה לו לצהריים, כל יום, בלי לצאת יותר משש שבע פעמים לגנקי...אז אני מבקש ממך - האיש מחוייב !
עובדה, יש כאן לא מעט תומכים שלו השותים בשקיקה כל ציוץ שלו או אמירה במדיות השונות, משל היו מים חיים לנפש.

או בקיצור - יש משהו בדבריך, אבל פספסת את העיקר בכך שאתה תוקף אותו על שיצא לחופשה קצרה.

דמגוגיה משרתת אותו, לא את אלה המבקרים אותו.

המילה שהשתמשת בה היא לא ראויה לאדם שעושה

מתוך אמונה שהוא מכוון לטובת האחר. גם לפריז הוא נסע כדי לייצג אותך לפני הכל.
מי שיצר את המצב הוא מישהו אחר- תפנה אל האחראים ששיקרו לכולם במצח נחושה, ושהם יקחו אחריות על הנזק שאתה מתאר.

אף אחד לא הכריח אותו להיכנס לממשלת השחיתות

לא סתם נאמר איילת שאדם חכם אף לא נכנס למצב שאדם טיפש לא יודע איך לצאת ממנו.

0bama1

New member
ספארטקוס הוא נכנס לתקן את השחיתות מבפנים .אבל

המפלגה הווירטואלית שלך שמנהיגיה שמרו על זכות השתיקה בחקירות ,הם נקיים ללא רבב .

הוא לא נכנס לתקן אותה יונתן, הוא הצטרף אליה

והפך לחלק בלתי נפרד ממנה. ורק לחשוב שלפני שנה השרלטן הזה נאם מעל לכל במה אפשרית שהוא הולך לפוליטיקה כדי להחליף את נתניהו והלציל את האזרחים מגזירותיו האכזריות. ובסוף מה קרה? לא רק שהוא הצטרף לנתניה שהוא נאם נגדו רק לפני שנה, הוא גם משמש חותמת הגומי שלו והוא עצמו המוציא לפועל של גזירותיו ואוטוטו גם של אסון ויסקונסין החדש שלו ושל חבר מרעיו מנוגדי האינטרסים באוצר שמצאו פראייר חדש שיוציא את מזימותיהם כנגד אזרחי ישראל פועל. פשוט לא להאמין איזה סיבוב של 180 מעלות עשה לפיד הבן...

0bama1

New member
שמענו כבר 1000 פעם את השטויות שלך .יאיר

יהיה ראש ממשלה .

עם כל הכבוד לדוגמא האישית

זו הקרבה קטנה מאד בתור חלק מתעמולת הבחירות במירוץ שלו לראשות הממשלה.

0bama1

New member
כן כן הכול הקרבה קטנה ,גם הנסיעה בריכבו הפרטי

ללא נהג צמוד וללא מאבטחים לכנסת ולכל מקום זו הקרבה קטנה ,והורדת השכר לשרים וחברי הכנסת .אתה ודומיך לא תפרגנו בחיים .כשאני משווה בין הנהנתן עם המיטה שלו ליאיר אני פשוט מרגיש בחילה .לא היה דבר כזה עשרות שנים בחור כמו יאיר .הוא פשוט משהו אחר .ואני יודע ובטוח ,שהוא יהיה ראש ממשלה ,ואני בטוח שהוא ישנה את המדינה הזו .בטוח שיקח זמן ,אלה שרוצים הכול עכשיו ומהר ,הם יודעים שזה בלתי אפשרי .אבל על מנת לנגח וללכלך הם יעשו הכול .

על מה לפרגן?

על הפינטס שהמליונר הנ"ל מוותר עליהם, מתוך ידיעה שהדבר תורם לתדמיתו ואולי יסייע לו לחזור להבחר לכנסת הבאה? קשה לי להאמין שאתה לא יודע מה ההבדל בין תרומה להשקעה. במחשבה שניה, במקרה שלך זה לא כל כך קשה.

0bama1

New member
אל תפרגן תמשיך לכלכלך זה מותר על פי הדמוקרטיה

אני שמח שקיבלתי מהמלכלך הראשי אישור ללכלך.

מה היה הפק"ל שלך בצה"ל? יצרו עבורך מרגמה מיוחדת שיורה זבל על האויב, מר יונתן הלכלכן?

חותם לך שאם הוא יהיה ר"מ לא ייסע על חשבונו

וגם לא ברכבו הפרטי בלי נהג. חוץ מזה, עם משכורת שמנה של 35000 ש"ח לחודש, לא כולל תקציב הקשר עם הבוחר, שזה עוד כמה אלפי שקלים לחודש להוצאות, תאמיני לי שהוא יכול להרשות לעצמו ואין מה לרחם על האומלל ש"מקריב" גם אגורות מכספו כדי לעשות רושם על בוחריו שהוא כמו כולם... ועוד דבר לא פחות חשוב: אדם שמסתפק באמת במועט לא מפרסם זאת בפרהסיה ועושה בזה שימוש פוליטי. זה מעיד על המטרה האמיתית שבגללה הוא עשה זאת. והמבין יבין...

0bama1

New member
על מה אתה מדבר ?הוא פרסם זאת ?התקשורת שלך

מרוצה מזה והם מפרגנים לו חוץ ממך .תגיד לשלי שתלמד מיאיר .

למעלה