יאיר זקוק לעזרתך

gdico

New member
יאיר זקוק לעזרתך

אחרי כל ההתיחסות והסבלנות שלך לשאלות אנשים, אזרתי אומץ לשאול גם שאלה. קודם כל ת. הלידה שלי 30/11/1963 לא ידועה לי השעה המדויקת שבה נולדתי. מזה חמישה חודשים אני מובטל, וכל נסיונותי למצוא עבודה עלו בתוהו. אני מרגיש שמזלי חסום בנושא. יש לציין שאין לי התמחות מקצועית כלשהי, וחלק מחיי הייתי שוטר ומאז התגלגלתי לעבודות מגוונות, ולא ארוכות טווח. האם אתה יכול לראות מתי יפתח לי המזל בתחום ואוכל להרגיש שוב בטחון. גדי

המזל שלך - תלוי בך

ואולי זה בדיוק הזמן לנצל את המצב, וללמוד משהו חדש ? הגיע הזמן להגדיר את עצמך ואת המטרות שלך, בעיקר בתחום המקצועי. זה הזמן להחליט איזה כוון מעניין אותך, ולמרות הגיל - לנסות וללמוד. הלימוד של מקצוע אחר ישפר לא רק את הדמוי העצמי שלך, אלא גם יגרום לך להשקיע יותר בעבודות ארוכות טווח, ויגרום לך סוף סוף לפגוש את הבוגר שבפנים, ולא רק את יכולת האלתור וכבוי השריפות שלך. בקצור - הגיע הזמן לגדול, וכרגע לגדול משמעותו - ללמוד ולהתפתח.

gdico

New member
יאיר הקסמת אותי, ועוד עזרה בבקשה

תיארת אותי בדיוק כמי שהולך בחיים בדרך של אילתור, וכיבוי שריפות. הכוון שהצעת לי ללמוד משהו על אף גילי המתקדם, קוסם לי למרות שאף פעם לא הערכתי את עצמי ככשרוני ללימודים, יותר נכון יש לי קוצים בתחת. האם לפי נתוני הלידה שלי, יש לך כוון מקצועי לייעץ לי שבו באמת אוכל למצוא את עצמי ולהצליח בו?

שמחתי לעזור - תן כמה אפשרויות

שאתה יכול לחשוב עליהן, ואשמח לעזור לך לבחור. אחרי הכל, יש כל כך הרבה דברים שאפשר לעשות או ללמוד.. יתכן שמשהו הקשור למורה דרך, לנסיעות, ולכל דבר שיש בו הרבה תנועה ודינמיות.

למעלה