יאיר, הודעה נפלאה

אוריאנה

New member
יאיר, הודעה נפלאה

קלטת אותי מאד נכון. אבל למה כל-כך למטה? כמעט פיספסתי, לא רואים כלום. ואני אשמח אם תבוא שוב, והרבה. יש כאן גברים, אך רובם, משום-מה, נחבאים אל הכלים ולא כותבים הרבה. בכיף תצטרף לכוחותינו.

יאיר**

New member
ואת............אוריאנה

היי מתוקה, אוריי החיים הם אכזריים,מרתקים,מסתוריים,יפים ומענגים,אך אנחנו כאן אורחים לתקופה קצובה כך שקוצר הזמן מאלץ אותנו לנצל כל רגע היות ויש משפט שאומר``החיים זה בית ספר בסוף מתים מטומטמים``כך שאסור לנו להתרגז משום``להתרגזפירושו-להעניש את עצמך על טיפשותם של האחרים``מנשק אותך מכאן-יאיר

יאיר**

New member
ואת............אוריאנה

היי מתוקה, אוריי החיים הם אכזריים,מרתקים,מסתוריים,יפים ומענגים,אך אנחנו כאן אורחים לתקופה קצובה כך שקוצר הזמן מאלץ אותנו לנצל כל רגע היות ויש משפט שאומר``החיים זה בית ספר בסוף מתים מטומטמים``כך שאסור לנו להתרגז משום``להתרגזפירושו-להעניש את עצמך על טיפשותם של האחרים``מנשק אותך מכאן-יאיר

אוריאנה

New member
אני? התעצבנתי?

נו טוב... אני מתעצבנת מהר... אני כל הזמן אומרת לעצמי בדיוק את מה שאמרת, שלמה אני צריכה להתעצבן כי אחרים מטומטמים, הרי זו בעיה שלהם, אבל מילים לחוד ומעשים לחוד. קל לי להגיד וקשה לי ליישם. אז אני עובדת על זה מאד חזק, ויש אנשים שעוזרים לי בכך (ללא ידיעתם אפילו). ובקשר ל``חיים רק פעם אחת`` - זה לא נכון, אבל כן נכון ואף מדוייק, שצריך לחיות כל יום כאילו זה יומנו האחרון. ואת זה סופסוף הבנתי.

יפעת*

New member
סוזן צר לי אבל אין לפרסם הודעות

מסחריות ונושאות מספר טלפון בפורום יפעת

סוזן

New member
אוריאנה תספרי בבקשה

כתבת שבלי קלטות ובלי קירצוצים את יכולה לספר. אז בבקשה אני מחכה שתספרי משהו אם את באמת יודעת.

אוריאנה

New member
אני באמת יודעת

אבל אני פוחדת לספר כאן, יחשבו שאני פסיכית ויאשפזו אותי בכפייה. בואי לצ`ט ואספר לך הכל, אני כמו תמיד בשם אוריאנה. נ.ב המוות לא נפלא אבל גם החיים הם לא פיקניק. אוריאנה

יעלי^

New member
האמנם?

יקירתי, גם על סמך המידע שיש בידנו עכשיו ההמלצה היא טיפול ברגיעונים למיניהם.

למעלה