יאיר, הדהמת אותי!...

morag

New member
יאיר, הדהמת אותי!...

הדהמת אותי בתשובתך... קראתי את התשובה שלך שלוש פעמים בפה פעור. תמיד חשתי מן קורבן כזה לבחירה האישית שלי ואתה נתת לי נקודת התבוננות נוספת ומעניינת. אתה חושב שגדיות הן עם קשה או עם מקשה? ואולי מזלות המיים כמו סרטן ודגים שזורמים כל כך בקלות בדרכם שלהם לא עולים בקנה אחד עם גדיה נוקשה שרואה הכל בשחור ובלבן? אולי אני צריכה להשתנות? אבל אם הכל אכן נקבע ע"פ הכוכבים, אולי אף פעם לא אוכל להתגמש כמותם. והם הרי כן חשובים לי מאד וכל אחד בדרכו מעוררים בי עניין אין קץ... אודה לך עך תשובתך

כל אחד רך וקשה בדרכו המיוחדת

אכן, הגדיים יכולים להיות מאוד קשים עם עצמם, אבל הבתולות מאוד שיפוטיות, הדליים בונים בועות שקשה לשבור, הדגים אבודים מפה עד הודעה חדשה, הטלאים פשוט ילדים, השוורים משעממים ותקועים בהרגלים שמרנים, התאומים חפיפיים ושטחיים, הסרטנים קשורים יותר מדי לבית ולאמא, האריות אגו טריפרים, העקרבים סקס מאניאקים וקשים לעיכול, הקשתים חצופים וחסרי גבולות, ועוד ועוד.. אבל כל אחד מאלה יכול להיות במקביל גם רך ועדין, חם ומפנק, מתוק ונעים, ועוד ועוד.. כן, ככה אנחנו כולנו, ורק כדאי להפסיק לשפוט את עצמנו לחומרה כזו, ולקבל את הרך והקשה כמקשה אחת, ולהיות אנחנו.. וגם אם את לא יכולה להתגמש כמו אחרים, הם לא יכולים לעמוד זקופים ומעשיים כמוך, נכון ? אז לקבל את הטוב עם הרע, ולחיות בשלום עם עצמך, כי אם לא עכשיו - אימתי ?..

במאזניים זה בו זמנית.. ../images/Emo36.gif ../images/Emo26.gif

במאזניים החיבור לקשה והרך הוא בו זמני, ושני החלקים נמצאים ממש ביחד, מהמקום השיפוטי הפנימי, שמנסה תמיד להיות אובייקטיבי, ולראות את שני הצדדים בעת ובעונה אחת.

למעלה