יאיר בן עמי היקר!

רז דוד

New member
יאיר בן עמי היקר!

יאיר היקר, ראשית חשוב לציין שאינני מעוניין לפגוע ובטח שלא להתחיל להכסח איתך ועם אף אחד מהפורום. חשוב שתבין שהדברים הבאים הינם על מנת שיפור ההרגשה שלי ואולי גם של עוד רבים המשתתפים בפורום. אנא נסה לקרוא את הדברים הבאים בצורה חיובית. כולנו יודעים את תכושותיך לגבי הדרפטינג, אך כל עוד אנו שואפים לספורט מקצועני ויותר חשוב אולימפי עלינו לעשות כפי שהועד האולימפי מכתיב לנו. בו ניתן לטובים מאיתנו להחליט לאן הענף ילך. ואם אנו רוצים לעשות משהו בנידון אני בטוח שלא כאן המקום אלא בככתובת ה-ITU. בנוסף, לפי מה שכתבת מקודם הבנתי כי בגלל הדרפטינג או יותר נכון אי הדרפטינג יש נהירה כזו גדולה של ספורטאים וטלוויזיה על תחרויות איש הברזל. כמעט מדויק. גם לפני שהותר הדרפטינג על התחרויות במקצה האולימפי זכור לי כי עדיין תחרויות איש הברזל זכו לאהדה רבה יותר הן מצד הספורטאים והן מצד הטלוויזיה. אנני מפקפק לרגע במקצועיותך והבנתך בספורט, אך לא יתכן כי כל אדם שאולי לא מסכים בדיוק עם אותם הדברים אשר אתה מרגיש ומייצג, הוא פחות חכם ממך או בעל נסיון פחות ממך. תן אולי צ´אנס גם לאנשים אחרים. גם לא כל אחד שמשתמש בשם בדוי הוא פחות טוב. בסך הכל זהו צ´אט וכל אחד ראשי להשתמש באיזה שם שהוא רוצה. אני בספק רב אם זהו המקום (אם בכלל יש מקום לדברים כאלה) להשמצות התנצחויות וכ"ו. תאר לך ספורטאי חדש שרק שמע על הענף והאתר, נכנס לראות מי ומה, ומגלה שבמקום ספורטאים בוגרים ומקצוענים הוא מגלה חבורה של ילדים קטנים שכל מה שיש להם בראש זה להתנצח ולריב. אני במקומו הייתי לוקח את הרגליים ומתרחק מהענף. אני בטוח שלא ניתן להגיע להרמוניה מושלמת ודברים שלי גורמים לטוב אותך מרגיזים ולהפך, אך בכול זאת לא תמיד חייבים לרוץ למקלדת רק בכדי שאנשים יראו שיש לך מה לומר. לפעמים כדי לשתוק. אני בטוח שהודעה זו תזכה להד רב, ובטח שלא הד חיובי אך זה מה שאני מרגיש. לאחר שנים רבות בענף ובספורט הישראלי (ותאמין לי שלא פחות ממך) סוף כל סוף יש אתר שבאמת מדבר לאנשים אז בוא נעשה אותו מקום קצת יותר נחמד. שוב חשוב שתבין שאני רוכש לך ולקבוצתך המרשימה כבוד רב, שנת אימונים ותחרויות פוריה ומוצלחת, רז.

רז דוד היקר באדם../images/Emo8.gif

קודם כל ומעל לכל מאוד מחמיא לי שבכניסתך הראשונה למתחם מכובד זה מצאת לנכון להתייחס אליי. לא לספורטאי מוביל,לא לאירוע עולמי, לא לתוצאה של כריס מקורמק,פשוט אליי....כמה מחמיא. טוב שמדי פעם מצליח מי מבאי המקום להעמדני במקומי הנכון ביחס לשאר הענף המדהים שלנו. למרות המלצתך החמה והנחמדה (לשתוק) אנסה לענות לך על הדברים שהעלית כאן מעל. תודה על שאינך רוצה לפגוע בי,גם אני לא רוצה להתכסח עמך או עם מי מבאי הפורום.לבשתי משקפיים ורודים וקראתי בעניין את מגילת ההמלצה והתהייה שלך.תקוותי רבה כי בסיום כתוביי אכן תשתפר הרגשתך ושל רבים אחרים המשתתפים בפורום. לגבי הדרפטינג,תתפלא,לא כולם יודעים את תחושותיי. רבים מאלו להם הסברתי בפרוט רב וסבלנות אין קץ מתקשים להבין את ה"אני מאמין" שלי לגבי הדרפטינג ובטח שבטח את תחושותיי. הישג מיקצועי באשר הוא קשור בראש ובראשונה לתכנון המבוסס על התאמה של המציאות לביצוע ע"מ להשיג את המקסימום מהאפשרויות וזה באשר להתאמתנו לדרישות העולמיות של האיגוד זה או אחר. זה נכון לא רק לספורט אלא לכל דבר בחיים.הנהירה של טריאתלטים לאירונמן היא במקביל לירידה המשמעותית במרחק האולימפי העובדה נכונה בכל הקשור לנותני חסות,חשיפה תקשורתית והשתתפות של ספורטאי קבוצות הגיל.התחרות הגדולה בעולם (מספר המשתתפים) במרחק האולימפי היא הטריאתלון של שיקאגו שבו אסור הדרפטינג במקצה העילית ובקבוצות הגיל וזאת למרות השתתפות של למעלה מ-5000 מתחרים.דעתי המקצועית התומכת בביטול הדרפטינג בכל התחרויות של ה-ITU וה-ETU מבוססת על האמונה כי ספורט הטריאתלון הוא ענף אינדבדואלי וככזה צריכים המתחרים לעבור את המסלול בצורה הסטרילית ביותר,היינו,ללא דרפטינג. בעבר הלא רחוק היו משודרות כ-3 תחרויות טריאתלון בכל שבוע ביורוספורט היום אין שלוש תחרויות המשודרות מדי עונה.לפני תקופת הדרפטינג היו המרוצים במרחק האולימפי פופולארים יותר באופן משמעותי ממרוצי האירונמן באשר הם להוציא היוצא מהכלל = האירונמן של הוואי.אני מודה לך על כי אינך מפקפק בחוכמתי או במקצועיותי אבל אני לא מבין למה אתה חושב שאני הממונה על קופסת הצ´אנסים של הפורום?!?!?! כל אחד יכול להביע את דעתו.מבקר רוצה צ´אנס להביע את דעתו?, לא אני מי שימנע ממנו מעולם לא שאפתי לכך ולעולם לא אחשוב כי זו חובתי או זכותי.אבל...אם מי מבאי הפורום יאמר מה שאינו לפי דעתי אשמח לומר את דעתי הלא דומה או חרמנא לצילן המנוגדת לדעתו.בקשר לדעתו משל מי שנכנס לכאן "ורואה חבורה של ילדים קטנים..." באותה מידה אני טוען כי לכן אני רואה חשיבות כה רבה בדעתי אותה אני משתדל להביע במקצועיות כדי שאותו "תם" לא יחשף למה שאינו משקף,מייצג ומציג את הענף שלנו כראוי. ובקשר לשמות הבדויים,שמע,אם מי מבאי הפורום יאמר "יאיר הבן..." ויכתוב זאת תחת שם בדוי,האמן לי שלא אתייחס. אך אם מי מבאי הפורום יכתוב דברי בלע שאינם קשורים לאמת המכפישים אותי או מי מספורטאי אני אחרף נפשי להציג את האמת.אם אותו פרסון יעשה זאת כבדוי אני אשיב כראוי לבדוי: ללא רחמים ובצורה בוטה כראוי לשפן סלעים המפחד להחשף מאחורי דברי הבלע שלו. מקווה שהייתי מספיק נחמד שנת אימונים ותחרויות פוריה גם לך בוא לרכב עם חכ"מ,נשמח לארח אותך. יאיר בן עמי

למעלה