יאיר בוקר טוב

יאיר בוקר טוב

הבוקר לראשונה התוודעתי לפורום הזה - עושה רושם טוב! קראתי קצת שאלות ותשובות ולא יכולתי שלא לשים לב לתשובה שלך בנוגע להתאמות בין בני הזוג ע"פ המזל שלהם. אני רוצה לומר לך שהופתעתי לטובה מהפתיחות שלך כאסטרולוג שאמרת שהכל בסופו של דבר תלוי בנו ולא המזל הקובע! אני כחובבת אסטרולוגיה קראתי לא מעט בנוגע להתאמות בין מזלות וזה השפיע עלי רבות וזאת הסיבה שאני קצת חוששת מכוון שאני עומדת כרגע מול קשר עם מזל המים ואני אש, אנא ממך, תגיד לי, אין לי ממה לחשוש? האים המים לא יכבו את האש שלי? אשמח לתשובתך

על אש - ומים..

אין סיבה לחשש : המים בסך הכל מייצגים דגש על התחום הרגשי, בעוד האש מסמל את הצורך בהוצאת אנרגיה. רגש ואנרגיה יכולים להסתדר מצוין במינון נכון, וכדאי גם לא לשכוח שיש עוד כוכבים במפה, חוץ מהשמשות.. מעבר לזה, כל אחד מאתנו מזמן לעצמו את החוויה הזוגית לפי הצורך הרגשי שלו באותו זמן, אם מבחינה לימודית - ללמוד על עצמו ועל מערכות יחסים בכלל - ואם ממקום של התפתחות אישית. כל מערכת תורמת לנו ככל יכלתה, וכשהיא מפסיקה לתרום - נגמר הקשר. אם משם מתחיל גם משהו חדש, והמערכת יכולה להכיל אותו - אדרבה. אבל הכל באמת תלוי בנו, ולפעמים ´אנשי אש´ שכובו על ידי ה´מים´ ולא השלימו עם הגזירה - למדו לבטא את עצמם בצורה ´מימית´ ופתחו סוגי רגש הרבה יותר מעודנים ומתוחכמים.. בקצור - אם את מודעת - לכי באומץ לפגוש את מה שזימנת לך בצורה לא מודעת, והפיקי מהעניין את המיטב.

למעלה