יאיייי

sapir aloud555

New member
יאיייי ../images/Emo3.gif

אלאוד מקום 1 במצעד ההורדות הרשמי של UK!
Girls Aloud Love Machine Universal 2 4 GIRLS ALOUD MINISITE Green Day American Idiot Reprise 4 2 GREEN DAY COMPETITION! Natasha Bedingfield These Words Phonogenic/BMG 6 1 THE MAKING OF 'THESE WORDS' Brian McFadden Real To Me Modest/Sony 3 3 BRIAN INTERVIEW U2 Vertigo Universal 1 NEW חח כמה חבל שזה לא ברשמי..כמה שאתם יודעים להוריד אולי גם תקנו זה לא עולה הרבה!
נמנמנמ..חח..

ליאוריש

New member
איזה מצעד זה?? המצעד הרשמי משודר

רק בימי רביעי... והן לא כל כך היו קרובות לפסגה או קרוב לזה... זה בטח מצעד לא רשמי...

sapir aloud555

New member
זה מצעד ההורדות הרשמי ../images/Emo9.gif

בגלל זה פה- אין חוקים, פה כל מי שמוריד, מעלה את השיר.. ועכשיו במצעד ההורדות הרשמי של בריטניה, הן מקום 1
חח במצעד הרשמי הן דיי רחוקות ממקום ראשון כרגע

ליאוריש

New member
נראה לי את מתבלבלת קצת ספיר

המצעד ההורדות הרשמי משודר ביום רביעי... ולכן רק מחר תוכלי לדעת איזה מקום הן במצעד ההורדות הרשמי זה מה שהתכוונתי...ולפי מה שאני זוכר הן היו מקום 9 שבוע שעבר וזו הייתה ירידה לכן מקום ראשון במצעד ההורדות הרשמי לא נראה לי הגיוני תבדקי אוקיי..ככה תוכלי לדעת את יכולה להיכנס ל- http://www.bbc.co.uk/radio1/chart/top40/download.shtml תעתיקי את הכתובת הזאת ותראי ששבוע שעבר הן היום מקום 9... לדעתי אולי זה מידע כוזב...

sapir aloud555

New member
הממ

מה שהשגתי זה מפה, וזה כנראה מעודכן.. לא? :O והממ, הן היו מקום 16, אח"כ 14 נדמה לי ואח"כ 9 או 8.. ועכשיו 1! אם זה מעודכן

ליאוריש

New member
לא זה לא המצעד הרשמי זה בסך הכל

מצעד של תחנת רדיו קפיטל אף אם... כי המצעד ההורדות הרשמי הוא של רדיו 1 ביביסי כל יום רביעי... ושמה גירלד אלאוד היו מקום 9 וכנראה יירדו עוד... לכן המצעד הזה אולי מבוסס על מקור אחד או כמה מקורות אבל זה לא רשמי את יכולה לדעת לפי המיקום של U2 הם רשומים כאן ככניסה חדשה מקום 5 שבוע שעבר הם נכנסו מקום 1 למצעד ההורדות הרשמי ברדיו 1 לכן זה מוכיח שזה לא נכון

sapir aloud555

New member
אה, חבל

טוב, ברשמי זה עכשיו 8..אז זה טוב
עדיף מ18.. וגם מקום 1 בתחנת רדיו זה לא רע בכלל

ליאוריש

New member
ברור שזה טוב מצעד ההורדות הוא

מאוד ספציפי רק 20 נכנסים למצעד אז זה טוב מאוד... ברשמי זה 9 רשום שם לא? בכל זאת הן די הצליחו עם השיר הזה...

sapir aloud555

New member
נדמה לי שראיתי

ברשמי שהן 8, אבל אולי אני טועה..
כן, הצליחו, רק חבל שהן יורדות כ"כ כ"כ מהר במצעד הבריטי הרשמי

necky

New member
את טועה...

לא כל מי שמוריד את השיר מעלה אותו, זה מצעד ההורדות באתרים שמורדים מהם שירים תמורת כסף ולא בצורה בלתי חוקית

ליאוריש

New member
ספיר חשבת שההורדות זה הורדות

בלתי חוקיות?? הרי למה קוראים לזה מצעד ההורדות הרשמי... באנגליה הרבה אנשים שלא קונים את הסינגל פשוט מורידים אותו מאתרים. היום כמעט מכל אתר של זמר או להקה יש קישור להורדות חוקיות..ככה זה יותר קל למשתמשים.. זו הבעיה עם מצעד הסינגלים שמכירותיו לא גבוהות בגלל ההורדות דווקא החוקיות שפשוט הרבה אנשים מעדיפים להוריד את השיר..

sapir aloud555

New member
חח כן חשבתי ככה..

מגניב
אבל לא יותר שווה לקנות סינגל? הרי שם יש בייסידים ועוד תוספות, ובהורדות יש רק את השיר..לא?

למעלה