יאייייי מזל טוב על הפורום כפיר אונגר האיש והמכונית
A anat234 New member 17/5/05 #1 יאייייי ../images/Emo9.gif מזל טוב על הפורום כפיר אונגר האיש והמכונית
ל ליר לאב תמיר New member 17/5/05 #3 נצל"שששששששששששששש../images/Emo98.gif תפוזזזזזזזזז תפתחו פורום על הדס אני יסגוד לכם
P Pocahontas3 New member 17/5/05 #4 איזה רעיונות מטופשים יש לצוות של תפוז. ברור שבטי ושרית ואבי שנכנסים לפה זה סתם ילדים מהצוות תפוז. פורום בכלל לא לעניין ורעיון ילדותי לחלוטין
איזה רעיונות מטופשים יש לצוות של תפוז. ברור שבטי ושרית ואבי שנכנסים לפה זה סתם ילדים מהצוות תפוז. פורום בכלל לא לעניין ורעיון ילדותי לחלוטין
ש שכטרית1 New member 17/5/05 #5 למה לא נותנים לכפיר מכונית אמיתית? אפילו לעלמה יש מכונית........ חחח תארו לכם, נכון יש את הקטע מעבר הזה לבית של משפחת אונגר אז מראים מכוניות חונות בחניה.... פתאום יראו את המכונית של כפיר חונה!!!! חחח!!! (אוייי אני מצחיקה את עצמי..)
למה לא נותנים לכפיר מכונית אמיתית? אפילו לעלמה יש מכונית........ חחח תארו לכם, נכון יש את הקטע מעבר הזה לבית של משפחת אונגר אז מראים מכוניות חונות בחניה.... פתאום יראו את המכונית של כפיר חונה!!!! חחח!!! (אוייי אני מצחיקה את עצמי..)