יאייייייייייייייייייייי

like the Devil

New member
יאייייייייייייייייייייי

בגלל שהדיסק של
ג'סי
לא מתכוון להגיע לארץ וחבר של אבא שלי טס לארצות הברית יהיעה לי תדיסק!!!!!!!!!!! אבא שלי יביא לו כסף ואז יהיה לי תדיסק של הבנאדם הכי כוסון ומושלם בעולם!!!!!!!!!!!! =) יאייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייייי אני מאושרת!!!!!!!! רק חבל שהיה הר גע פיגוע! ... =( אההה אמממ בקשר לאתר שאמרתישאני בונהנ אז יש בו כבר ביוגרפיה המצילים של השירים של
גס'י
וגלריב! אז עם מישו רוצה אני ישים קישור! =) לaב יו!! נ.ב. יאייייייייייייייייייייייייייייי

רזי רז

New member
כייף לך!!

אל תפסיקי לשמוע את זה...חחחחחחח ותשימי קישור אני רוצה לראות!!

וואי איזה כיייף לך!!!1

לי קנו את הדיסק לפני שבועיםם.. והוא יגיע רק בעוד חודשש..=\\\\ אני ממש ממש ממש ממש רוצה אותו כברררר.. אני רואה איך אני הולכת לחרוש עליו עד שיהיו סריטות מאחורה.. (= אני שמחה בשבילך..!! ובשבילי

like the Devil

New member
חחחחחחחחחחחחח

באמת כיף לי!!!!!!! =) אני מקבלת אותו החודש!!!!!!! חבר של אבא שלי נוסע לשבוע ואבא שלי מביא לו כסף!!!!!! לא לצפות לותר מדי באתר כי הוא די רעיק ועם גרפיקה מזעזעת!!!!! (יש לי בעיה עם הפיינט שופ!!!) ואני בדיוק עובדתע גלריה של ההופעות!! ש יו!!!

רזי רז

New member
אהבתי!!!!../images/Emo23.gif

אהבתי הכל באתר שפתחת!! במיוחד הגלריה והפרטים על ג'סי! קבלי ח"ח!!! ואני יבקר בו עוד הרבה ויבדוק אותו מידי פעם לבדוק מה ישתנה...

../images/Emo140.gifאהבתי ת'אתרר..

אני בדרך כלל מעניקה לכוולם צל"שים אז הנה.. אני מעניקה לך בזאת צל"ש!! חח (=צל"ש-ציון לשבח) רק יש לי הערונת קטנה.. איפה ששמת מילים לשירים אז לא שמת ת'מילים לשיר the best day of my life חוצמזה הכל נ-ה-ד-ר חח אני ימשיך להתעדכן!! בהצלחה בהמשך!!

רזי רז

New member

אהבתי הכל באתר שפתחת!! במיוחד הגלריה והפרטים על ג'סי! קבלי ח"ח!!! ואני יבקר בו עוד הרבה ויבדוק אותו מידי פעם לבדוק מה ישתנה...

רזי רז

New member

Peter and Wendy

New member
נייייס ../images/Emo99.gif

אתר יפה!! אני פשוט מאוהבת בילד הזה יאוו!! ולי יש את הדיסק.. כאילו לא את המקורי כן :-\ פשוט מצאתי את הרשימת שירים המדוייקת של הדיסק והורדתי את השירים! חורשתתת על זה בשיא הכוח! שירים מדהימייים!!! יש לי גם את הקליפ של beautiful soul שהוא פשוט מושלם ברמווות!! אגבץץ אני חדשה פה

Peter and Wendy

New member
נייייייס ../images/Emo99.gif../images/Emo15.gif

אתר יפה!! אני פשוט מאוהבת בילד הזה יאוו!! ולי יש את הדיסק.. כאילו לא את המקורי כן :-\ פשוט מצאתי את הרשימת שירים המדוייקת של הדיסק והורדתי את השירים! חורשתתת על זה בשיא הכוח! שירים מדהימייים!!! יש לי גם את הקליפ של beautiful soul שהוא פשוט מושלם ברמווות!! אגב... אני חדשה פה

like the Devil

New member
טנקס אבריבדי!!!!! =)

ולי עד סוף החודש יהיה את הדיסק המ--ק--ו--ר--י--!!!! אהה ורוב הסיכויים שאני מעלה היום לאתר עוד גלריה!! (פשוט לוקח ה-מ-ו-ן זמן לחתוך תתמונות בדביל לזה לא יהיה מבולגן ואז לחבר הכל לקישור המתאים!!!! אבל
ג'סי
שווה תזה!!!!!!!!!!!!!!!) די הבנאדם מושלם!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה