יאו עזרה!!

pusher

New member
יאו עזרה!!

אני צריכה עזרה מהמעצבים השונים
אני צריכה מערכת שעות סאקורה
ממש ממש תודה לעונה!

pusher

New member
את מדהימה../images/Emo2.gif תודה!

ראשון:מדה"ט,מדה"ט,מתמטיקה,מתמטיקה,חנ"ג,רטוריקה,רטוריקה שני:אנגלית,ג"ג,מדה"ט,ערבית,תנ"ך שלישי:מדה"ט,חנ"ג,ספרות,ספרות,מתמטיקה,מורשת רביעי:מתמטיקה,מתמטיקה,אנגלית,אנגלית,ג"ג,תנ"ך חמישי:מורשת,אומנות,אומנות,ספרות,תנ"ך,ג"ג שישי:ערבית,ערבית,אנגלית,חינוך

Ruby Moon

New member
רובי!!!!!

תמונה סגידה! ופרק 69 (של סאקורה) כל כך יפה!!!!! וגם פרק 70!!! אז כולם, תדליקו את הטלויזיות היום בשעה 21:05 בערוץ הילדים ותראו^^ אפילו שכל אחד ראה את זה בערך 45453168745132965419758363198291821732861792317015382182 פעמים

Ayelet chan

New member
איילת מערכות בע"מ מציגים... O:

תגידי לי אם טעיתי במשהו או משהו השתנה X:

pusher

New member
את ממש כפרה../images/Emo2.gif../images/Emo24.gif

תודה!תודה!תודהה!! *ממהרת להדפיס*

Mor L

New member
נצל"ש הפרק האחרון של סאקורה

שמישהו יגיד לי מה בדיוק זה אמור היה להיות? אני את כל הסידרה ראיתי רק בשביל קצת אקשן בין יוקיטו לטויה -ואין כלום! חשבתי שכבר סאקורה תגיד לשאורן שהיא אוהבת אותו - וגם זה לא! רציתי לראת את יואה מודה באהבתו לקלאו ריד - וטוב... זה היה די מספק
עכשיו ברצינות אני חייבת לדעת מה קורה הלאה! מישהו יכול לגיד כמה המשכים/אובה/סרטים יש לזה?

Ayelet chan

New member
יש לזה 70 פרקים, 4 אובה, 2 סרטים.

בסרט השני היא אומרת לו שהיא אוהבת אותו. ואתה לא מסתפק במבטים של טויה ויוקיטו?! והם גם שוכבים כל יום ם: "הא, אנחנו הולכים, הא, להכין שיעורים בחדר, הא." *סאקורה דופקת בדלת כדי להביא תה* *אחד מהם יוצא החוצה בגופיה* "הא, תודה סאקורה! *טורק את הדלת מהר*"

Mor L

New member
באמת??

אז למה יוקיטו אמר שהוא לא יודע אם טויה מרגיש כמוהו?? המשפט הזה הוכיח שלא היה ביניהם שום דבר כל הסידרה!
אממ באיזה סדר רואים את ההמשכים של סאקורה? קודם האובה ואחר כך הסרטים?

Ayelet chan

New member
אולי באנימה.

אבל במאנגה... OOO: האמת. שזה לא משנה בכלל. ואם את צריכה טורונטס, די קשה למצוא, אני אביא לך.

Mor L

New member
אממ לא הבנתי

מה זה טורונטס? "והלא משנה" היה לסדר הצפיה?

TaIu

New member
איילת,

הסרטון של סופי וקרו נחשב אובה? י-י חשבתי שזה נחשב בעיקרון כפרק 71 או משהו.. XD זה סרטון פשוט חמוד, כנ"ל ליומני הוידאו של טומויו ^O^

TaIu

New member
הסבר~

פרקים של אנימה מסוימת או אנימה בפני עצמה שיוצאים ב-DVD או וידאו ולא משודרים בטלוויזיה.

למעלה