יאו גמר את העונה

יאו גמר את העונה

הרגע הקריין במשחק של קליבלנד אטלנטה אמר שיאו מינג סובל משבר ברגל והאו יחמיץ את הפלייאוף. אני לא יודע אם זה סופי, אם כן אני חושב שהלייקרס גומרים את הסדרה ב5 משחקים. כמה חבל, אחרי הניצחון של יוסטון בראשון ממש האמנתי יש להם סיכוי כלשהו לקחת את זה אבל כנראה שלא....

reem077

New member
יאו עשה מה שכל שחקן גדול עושה..

וטועה. באותו משחק בLA הוא נפצע וירד מהמגרש, לאחר-מכן חזר למרות הכאבים וניצח את המשחק.. הוא יכל לנוח משחק-שניים ולהחלים טיפה במקום לסכן את עצמו.. עדיף הפסד של משחק או שניים מאשר סדרה שלמה.. אבל אין מה לעשות, זה אופי של שחקנים גדולים לחשוב שהם מסוגלים להכל..

OrEl74

Well-known member
מנהל
מכה קשה מאוד ליוסטון!! (כאילו דה)

אני חושב שדווקא למשחק הבא זה ייתן להם מוטיבציה ועודף אנרגיה ואני לא אופתע אם הם ינצחו. אבל גם אם זה יקרה הסידרה הזאת גמורה... אני לא מת על יאו ועל הרכות שלו אבל אין ספק שבלעדיו אין להם סיכוי לעבור את הלייקרס. חבל, זאת היתה יכולה להיות אחלה סידרה.

Orenseg

New member
וואו

איזה שינוי מהלילה. העדכון שקראתי דיבר על קרסול נקוע, לפי הCT. בהמשך הוא עשה MRI, שגילה את השבר ברגל. הלייקרס גומרים את זה בחמישה. אין סיכוי שעם כדורסל כל כך טיפש, בלי הסקורר הכי גדול שלהם ואף גבוה של 2+ מטרים מהספסל (לאנדרי בטח יעלה לחמישיה) הם יצליחו לקלוע יותר מהלייקרס. זה גמור.

חבל מאוד

לפחות הוא שרד את העונה הרגילה ...(פנטזי ) ברור שבלעדיו אין לרקטות סיכוי אמיתי וחבל כי זו הייתה סדרה איכותית(מבחינת רמה היא הייתה הרבה יותר טובה משיקאגו בוסטון) נראה לי שקובי כיוון לברך ... הוא התנסה עם ביינום ושכלל את השיטה מול יאו

rapgamer4ever

New member
והנה עוד מועמדת להעיף אלופה נופלת בגלל פציעות

פציעות עומס. מישהו זוכר מתי הגענו לפוסט סיזן שדפק כל-כך הרבה קבוצות חזקות והפך אותן ללא רלבנטיות (גארנט, מאנו, יאו)?

מישהו זוכר ממתי שחקנים עשויים מפורצלן?

היאו הזה מתקלקל לפחות פעם בשנה. עוד מוצר סיני פגום. בכל מקרה אני חושב שב2003 המצב היה חמור יותר. סקרמנטו איבדו את וובר בחצי הגמר מול דאלאס, דאלאס איבדו את נוביצקי בגמר מול סאן אנטוניו.

rapgamer4ever

New member
אם לכולם יש מוצרים פגומים

כנראה שכדאי להוריד את הדרישות מהמוצרים. מאנו היה פצוע גם בסוף שנה שעברה. כנ"ל ביינום. וגארנט, מהשחקנים העמידים ביותר בליגה, אולי ממחיש שהדברים האלה יכולים להרוס גם לטובים ביותר. לא מבאס אותך לחשוב שאם לא העומס בעונה הרגילה, אולי הייתה לנו אלופה אחרת? וזה לא אולי זניח, זה סיכוי לא רע בכלל.

פציעות זה חלק מהמשחק

זה חלק מהספורט. לפעמים ספורטאי נופל ובניגוד ליאצק, הוא לא קם. דווקא לגבי יאו זה עומס שלא קשור רק לNBA, אל תשכח מה עבר עליו בשנים האחרונות עם הנבחרת הסינית, והיו לא מעט ביקורות בעיתון על כביכול העובדה שבנבחרת הוא לא נותן הכל. בארה"ב מתייחסים אליו כמו אל כוכב, בסין מתייחסים אליו כמו חפ"ש, בעיקר כי זה הקומוניזם. ממש לא מבאס אותי (אלא אם כן זה גולדן סטייט). משום מה הדגש הוא כל הזמן על הנפצעים. בוא נדבר קצת על הבריאים (בגופם לפחות) : קובי ברייאנט, לברון ג'יימס, פול פירס, ריי אלן, ועוד. אחוז הפצועים הוא זניח. אחוז הפצועים בגלל העומס, הוא עוד יותר זניח. ובסופו של דבר אם תוריד את מספר המשחקים, אתה תיתן פרס לשחקנים כמו בארון דייויס, שעם כל האהבה שיש לי אליו, הוא פשוט לא מקצוען, ולא בזין שלו לשחק 82 משחקים. זה לא הפציעות הגופניות, כמו העובדה שבא לו לעשות דברים אחרים. זכותו, אבל אין לו מקום לצד שחקנים כמו מייקל ג'ורדן או קובי ברייאנט, שכל משחקים עולים בשביל לתת הכל, ולא משנה כמה הוא מוכשר. שחקן NBA צריך לדעת שזה המקצוע שלו. הוא צריך לדעת איך להכין את הגוף שלו כמו שצריך, והוא צריך לדעת מה לעשות כדי להיות מוכן ל100 משחקים בשנה. דווקא מאנו, ויאו הם דוגמא רעה, כי במקרה של שניהם הם חזרו מפציעות בקיץ, רק שבמקום לנוח הם הלכו לשחק באולימפיאדה. אז יש לי רעיון איך להקל על העומס, אולי יפסיקו עם השטות הזו, ויחזרו לשלוח נבחרות חובבים לאולימפיאדה ולאליפויות, גם ככה רוב הנבחרות לא מסוגלות להתמודד עם הטופ.

rapgamer4ever

New member
איך בדיוק זה זניח?

בתחילת העונה 4 הקבוצות שנחשבו להכי חזקות היו קליבלנד, לייקרס, בוסטון וסאן אנטוניו. בוסטון וסאן אנטוניו איבדו שחקן קריטי וזה הפך אותן ללא רלבנטיות. איך בדיוק דבר כזה הוא זניח? 2 מ-4 הפייבוריטיות נפלו. עכשיו יש לך גם את יוסטון שהתחילה לעשות רעש ונפלה. הלייקרס שיחקו בלי ביינום שנה שעברה בגמר. אלופה צריכה לשאוף להיות הכי טובה, ובמקום אנחנו מקבלים שהאלופה תהיה קבוצה טובה והכי בריאה. אין משמעות לאחוז. בבוסטון בתחילת הפלייאוף היה שחקן פצוע אחד מתוך 15. מה זה משנה שמדובר בפחות מ-7% כשהקבוצה לא שווה בלעדיו יותר מדי?

go lakers go

New member
../images/Emo45.gif

מסכים עם כל מילה שלך , ואני כבר הבעתי את דעתי בעניין הנ'ל . עדיף ליגה של 58 משחקים . אני גם מסכים עם עבוד , שפציעות הן חלק מספורט , אבל יחד עם זאת , אם ישחקו 58 משחקים יהיו באופן יחסי פחות פציעות , ואם מר סטרן יחליט מחר להגדיל את כמות המשחקים בעונה הסדירה ל120 משחקים יהיו יותר פציעות באופן יחסי . זו משוואה מאוד פשוטה . ככל שיהיו יותר משחקים יהיו יותר פציעות ולהיפך . מי קבע ש 82 משחקים זו הנוסחה הנכונה ??? מה זה תורה מסיני ??? ואגב , בתחילת העונה אני לא זוכר שבפורום הזכירו את ארבעת הקבוצות שרשמת כהכי חזקות . מה שזכור לי זה בוסטון לייקרס וניו אורלינס . קליבלנד העונה עשתה קפיצת מדרגה משמעותית , וניו אורלינס בדיעבד למרות כל הציפיות שהיו כאן ממנה בפורום נחלשה למרות שהתחזקה בפוזי והאמונה שהניסיון בפלייאוף של 2008 יחשל אותה .

EizoTop

New member
ניו אורלינס...

גם לה היו פציעות ווסט+פז'ה+צ'נדלר...ככה שאפשר להכניס אותה לקטגוריה של בוסטון, ס"א... גם CP3 החמיץ 2 או 3 משחקים...

go lakers go

New member
לא לא.אתם לא תוציאו לי כל קבוצה על רקע "פצועה

תגיד , יש קבוצה בליגה שלא הייתה פצועה העונה ?! זו בדיוק הסיבה שאני "יורד" על מר סטרן . כל עונה , כמו העונה כל הליגה נפצעת בגלל ה 82 משחקים .אם ככה אז בשום עונה אין כשלון לשום קבוצה זה לא שניו אורלינס הפסידה בגמר הNBA , היא עפה 1 - 4 משפיל בסיבוב הראשון , כמו שסאן אנטוניו עפה 1 - 4 משפיל עם ביתיות מול דאלאס . ואני אומר לך , כמו שאמרתי לפני הפלייאוף , ניו אורלינס היתה הבאנקר במערב בשל החולשה שלה .כל מי שהייתה פוגשת אותה היתה עוברת אותה בקלילות. ווסט + פ'זה + צנדלר שיחקו כולם בפלייאוף .CP3 לא שיחק 3 משחקים בעונה הסדירה ? WOW וניו אורלינס יצאה אחושילנג לוזרית העונה .בטח בקלות שהיא עפה , להזכירך 58 הפרש בבית ! אני לא אעבור לך קבוצה קבוצה וארשום לך את כל הפציעות שלה העונה, כי כולן היו פצועות . הקבוצה היחידה שאני אתן לה העונה הנחה היא בוסטון .כי גארנט הוא שחקן סופר חשוב ( למרות שאצלי הוא לא שווה בהשפעתו כמו קובי/לברון/וויד על הקבוצה שלו ) ובלעדיו הם ממש לא רלוונטים כמו שהם איתו . למזלה בוסטון עברה את שיקגו , כי לעוף לשיקגו בלי גארנט זה עדיין ביזיון .ואורלנדו בלי נלסון מול בוסטון כרגע . יאללה מתחיל לייקרס .

cprog

New member
עכשיו אני מבין למה יוסטון הפסיקו לשחק עליו.

יוסטון הפסיקו לשחק על יאו בעיצומו של המשחק השלישי ובסוף הפסידו, הם ידעו על הכאבים שלו וניסו להוריד עומס. אכלו אותה מכל הכוונים: בהתחלה מטומבו הלך ואז אין מחליף ראוי ליאו, ואז יאו "התעייף" בבת אחת. זה התמוטט כמו מגדל קלפים. הלכה הסדרה, פשוט חבל. עד שרון ארטסט גילח את הראש ועיצב שם את סמל של הרוקטס, לא חבל?

Ofer 83

New member
זה חלק מהשיקולים של המאמן

כשאתה מעלה שחקן כמו דאנקן לדוגמא ל-40 דקות בערב בגיל 33 אתה לוקח סיכון שהוא לא יגיע לפלייאוף, או שהוא יגיע מותש. זאת רק אחת מההחלטות שמאמן צריך לקבל שקובעות את מידת ההצלחה שלו ושל הקבוצה שלו, כמו סגנון משחק,בחירת שחקנים, הגנה ותרגילים.

Orenseg

New member
יאו סובל משבר מאמץ ברגל שמאל

בדיוק אותה הרגל שבה סבל משבר מאמץ בפברואר 2008. יכול להיות שהוא לא היה מושבת עכשיו אם היה נח בקיץ, במקום לשחק בבייג'ין. הרוקטס חייבים למצוא לו מחליף ראוי שיוריד ממנו את הדקות, ויתן קצת בשר+גובה על המגרש (במקום להמשיך בפריק שואו של צ'אק הייז וג'ואי דורסי, שני נגרים שמסתכלים מלמטה על סשה וויאצ'יץ'). אם יאו ינוח הקיץ וישחק בערך 30 דקות למשחק, אני מאמין שהוא יוכל להתקרב ל100 משחקים (כולל פלייאוף כמובן) בעונה הבאה.

למעלה