יאוש.

PoshKale

New member
יאוש.

אני כבר מיואש מעצמי, למצב שהגעתי. יכול היה להיות בהרבה יותר טוב ללא הקופסא המקוללת הזו. יכולתי לצאת אדם יותר מאושר. יכולתי לסיים כבר מזמן. הכרתי הרבה אנשים שלא חלמתי שאכיר. חלקם גרמו לכאב, חלקם לאושר עילאי. אבל יצא לי להכיר מישהו מסוים...שגרם ליותר מדי כאב, גרם לי להתייאש... למה ? למה עשית את זה ?!?! למה פושקה...תסביר לי... איך יכולת לעשות לי את זה ? אני מאבד תקווה בגללך. חושב שאין לי למה. מתי זה יסתיים ? אתה לא יכול להביא איתך קצת אושר לחיי ? למה פושקה...למה...

tairon

New member
פוששששש אל יאוש....

פוש לפעמים וזה כלל לא משנה אם זה דרך הקופסא או דרך החיים אנחנו במעלה השביל פוגשים כל מיני לטוב ולרע אנחנו לוקחים את הטוב ומאמצים אותו ואת הרע משתדלים לזרוק מכל דבר תקח רק את הטוב שאתה יכול אי אפשר להמנע מרוע בחיים האלו מסתבר אז אנחנו נאלצים לטעום ממנו מדי פעם זה יסתיים ויגיעו ימי נחת גם לך ידידי תחזיק מעמד שם ולא....אני מתפטר לא עובד אצלך יותר שמעת???????

PoshKale

New member
חיוך.

כל מה שאמרת אני יודע ולא אשכח. אבל...על הזין שלי. אני מודה, אני סמרטוט. למצב הזה הגעתי בחיי. סמרטוט סחוט סחוט.....מתישהו סמרטוט מתפורר. ולא אכפת לי לגמור כסמרטוט. אני אדם ללא כבוד, ללא תקווה.

tairon

New member
למה לא אמרת קודם??

סמרטוט חליק אחי צריך אותך בהול תשמע עשיתי נקיון יום חמישי הסמרטוט שלי מה זה פארש למות! אתה נראה סמרטוט עם אופי לוקח אותך בלי לחשוב עלק סמרטוט ... אחי חיוך חיוך חיוך הכל שטויות בסוף גם ההוא נופל העיקר שמתפללים ברוך שלא עשני גזר

פושקי

קוראת מה שאתה כותב יש לך חוש הומור מופלא!! גם בתוך כאב אתה יודע לצחוק ואנשים כאלה-- שורדים!!!!!!! שמעת??

dafna l

New member
פוש מהמקום הזה נשאר רק לעלות למעלה

עלה עלה וגדל לאנשים רגישים זה חלק מהחוויה אך מהמקום הנמוך אנו עולים גודלים וצומחים ולך שיש את האומץ לומר זאת יש לך הכוח לעלות אני איתך דפנה

למעלה