יאוו מה קרה לכם???

יאוו מה קרה לכם???

יפים שליי תתעוררווווווו מה קורה איתכם?????בזמן האחרון יבש פה רצחחחח התתגעגעתיי אליכםם יאללה תעשו צחוקיםםם ותעירו את הפורום הזה כבררררררררר מתה עליכםםם נשיקותתתתתתתתתתתתתתת

../images/Emo192.gif../images/Emo221.gif../images/Emo9.gifאנחנו צוות בידור??

חחחחחחח תעשו צחוקים.. אולי לשם שינו תעשי את צחוקים ואנחנו נהיה אלה שנצחק, מה את אומרת?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

טוב אמא!סתם בצחוקקק יפההה שלייי אבל לי אין תעודה על השריטות שלי ולך יש אז את חייבתתתת חחחחחחחחחח

טוב חיים שלייייי

אבל בבקשה ממך תצחיקי אותי כי אם לא אני משתגעתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת הבנת אותיי???????????????????

חחחחחחחחחחחחחחח

רק מאיוש מצילה את המצב חחח כל הפורום מתעורר פתאוםםם חחח מזל שיש לנו את מאיוש אני מתה עלייהההההההההההההה

טוב אני רואה שזה לא מזיז לאף אחד

אז אני פרשתי ללמוד מה לעשות צריך קצת להשקיע אוףףףףףףףףףףףףף אנ רק חושבת על זה חחחח שנות האיסלאם שנות ה20 שנות ה30 ואני אומרת א-מאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא איך אני יזכור את כל זהההה חחחחחחחחחח וגם הבעיה שאני פוחדת לעשות שליפים חחחחחחחחחחח לא נורא לוקים יעזור לי חח ויהיה בסדררר בעזרת השם יאללה לילה טוב מתה על כולכםם ואליאור שוב מזל טוב ביוש

urimz5

New member
מה את חושבת.שאם תכתבי שלושים

הודעות כולם יתעוררו?! חח,אף אחד לא כאן..זה כנראה הקיץ,או שיוצאים או שישנים (אני למשל)...

sivan1207

New member
../images/Emo108.gif חחחח ואני הייתי בטכניון

אז אנשים עסוקים אנחנו.... אין זמן לפורום חחחחחחח ומאיה לא היחידה שמצליה את הפורום היחידה *שמצילה את הפורום זאת את שמאיה נכנסת חחחחחחחח *= פירוש למה שנמצא בטקסט * מציפה

למעלה