יאוו לא תאמינוו

יאוו לא תאמינוו

וואייייי וואיייי יונתן רוזן (יוסטון) דיבר איתי אתמול איזה 5 פעמים בפלאפון פעם ראשונה הוא היה על ממתינה ואז סגרתי ואז הוא חזר אליי ודיברתי איתוו ושאלתי אותו אם הוא מופיע בתאטרון חיפה אז הוא אמר לי שלא ושאלתי אותו אם אלברט אילוז כן? אז הוא אמר לי שכן!! כי גם אני מופיעה בתאטרון חיפה בהצגה.. ואז הוא התחיל להתכתב איתי באס אמ אס.. איזה חמוד הוא יאווווווו הוא אמר לי שאם אני רוצה לפגוש אותו שאני יגיד לו!!!! איזה נשמהה..

יונתן הופיע..

יונתן הופיע בתאטרון חיפה בכמה הצגות אבל עכשיו הוא משחק בהבימה והוא הביא לי את כל הפרטים שאני יפגש איתו..ואלברט מופיע בתאטרון חיפה איפה שאני מופיעה אני בהצגת השתיקה והוא בעיר הנפט.. (כאילו אלברט אילוז)

לקרן...

לא אמרתי שאת חייבת להאמין לי ואני לא צריכה שתאמיני לי מי שמאמינה אז יופי כי זה לא שקר..ואחת כמוך בטח חושבת שזה שקר אבל ממש לא.. ולגלוש!! תודה מאמי..ויש לי את המספר דרך חברה שלי..

לא!

לא אני לא מכירה אותך אבל תקשיבי לי אם את לא רוצה להאמין פשוט אל תאמיני..וזהוו ותאמיני לי שאני לא משקרת

היי לכולם!!! כנסוווווווו- אני יודעת

שלא הייתי מלאאאאא זמן אבל זה בגלל שלא היה לי זמן!!!!!!! מציפים אותנו בשיעורים ובחנים (אתם יודעים עליתי ל-ח' אז מנסים להראות לנו שצריך יותר להשתדל) הקיצר רציתי לדעת אם הפרק של מיכאלה באינטרנט עולה 15 ש"ח או מה? מה קורה עם ה D.V.D?

למאיושקה

אולי תביאי לי תפאלפון שלו?? אבל שהוא לא נראה כמו הברווזים האלו שהוא שר אליהם חח סתם יו את יכולה להביא לי את המספר?????? טוב אני באיסי:298572712 דברי איתי!!

למעלה