יאהו! בוקר טוב

MRatzbi

New member
יאהו! בוקר טוב

שבת בבוקר יום יפה אמא ואבא בספארי ואני בבית אוכל ג'חנון....... ולא היה לי מה לעשות אז החלטתי להכנס לפורום ולהרשם ^^ זה יכול להיות כיף אגב, אני רצבי מעמק חפר למי שלא מכיר- שנה הבאה בגרעין. ועכשיו שאלה- האם אתם מתכננים לעשות פעילות תנועתית בל''ג בעומר או שאתם מתכננים ללכת עם החבר'ה ולעשות מדורה?

דורד

New member
וולקאם

אמממ... לי אין תכנונים (אגב, דור דיק
)

רצבי! ../images/Emo9.gif

זאת רוני בן ארי... ואנחנו עושים ל"ג בעומר עם כל השכבה איפשהו... אל תשכח

spraizler

New member
בוקר אור

שחר מעמק יזרעאל, גם שנה הבאה בגרעין. עושים עם החברה... לפני שנה שנתיים עשינו פעילות בלג בעומר לחניכים.. השנה פשוט לא היה לנו זמן להכין וזה.

d a f n a s

New member
היי רצבי

מה קורה זאת דפנה מהמשצ"ים... אולי שנה הבאה גם אני אהיה בגרעין אם הילה תחזיר לי תשובה מתישהו....

MRatzbi

New member
חחחח

כן, אנחנו די הרבה אגב, אנחנו יוצאים כנראה 36 מש''צים לגרעין בשנה הבאה שזה המון..

דורד

New member
עמק חפר שליש מהגרעין הארצי!!!

יואווו צריך לעשות על זה כתבה!!!

Taina12

New member
הי גרעינר לעתיד, קול

אני יעל [פריגת] מברנר שמעתי עליך קצת מחברים..וגם אני מצאתי לך את התג-שם בחנוכה P: קיצר אני מדמית לעתיד...

MRatzbi

New member
הי , תודה ^^

אני זוכר שאיבדתי את התג שם באמת ואף פעם לא יצא לי להודות למי שמצא לי אמרו לי שפשוט מישהו מצא את זה ואז הביאו לי אותו :) אז תודה רבה המון המון עד היום אני שומר אותו ואם לא היית מוצאת אותו הוא לא היה פה היום D:

ברוך הבא לפורמנו../images/Emo3.gif

אני דיקלה.. תגיד גם אתה קיבלת תשובה מגרעין עודד?!?!!? רק הילדים מהגולן לא מקבלים תשובות.!!?!? אני מנסה להשיג את הילה והיא לא עונה

MRatzbi

New member
מזמן קיבלתי..

אני עוד מהנגלה הראשונה שקיבלה.. ה20 ומשהו אנשים הראשונים שקיבלו- אני אחד מהם.

MRatzbi

New member
שלום שלום ^^

לא ידעתי שהפורום פה פעיל יחסית... חשבתי שאין פה כלום.. טוב לדעת ^^ נגלוש לפה לעיתים קרובות.

למעלה