יאבאלה

eshkolit32

New member
יכול להיות

שגיפטוש מתכוונת לדברים שאולי עדיין מוקדם מדי בשבילך להרגיש (זאת רק השערה שלי). אחרי שעוברות כמה שנים (אצל כל אחד זה אחרת כמובן) מאז האובדן, פתאם מי שכבר לא איתנו כאילו נותן לנו סימנים והרגשה שהוא איתנו. העצב והכאב לא נעלמים אף פעם. פשוט יש איזשהי תוספת מאד נעימה שמצטרפת אלינו לחיים וזאת התחושה שאולי מישהו שומר עלינו מלמעלה, אולי יש רגעים שאנחנו מרגישים את הנוכחות שלו חזק. לי זה קרה כבר כמה פעמים וזאת תחושה מדהימה מור, אני מאחלת לך שתרגישי אותה בהקדם.....אם את מזהה את מה שאני מדברת עליו אז אולי זה כבר כן קרה לך. לפעמים קורים כל מיני דברים קטנים שנראה לך שהם מכוונים במיוחד אלייך, ויש בזה משהו שמאד מחזק ומחמם את ה-
.

A GIFT OF LOVE

New member
אני חושבת שמאוד הייתי רוצה בזה

יש לי את הקלטת של החתונה ואני מחכה ליום בו יהיה שקט ואני אהיה לבד ואצפה בה.. אולי בגלל שאינני זוכרת אותה יש לי חלום לשמוע את קולה ולראות אותה יצור חי.. לא יודעת...

eshkolit32

New member
וואו

אני לא יודעת איך היתי מרגישה אם היתי שומעת עכשיו את הקולות של ההורים שלי. קשה לי אפילו לדמיין את זה קורה. ברור לגמרי שזה מצמרר אותך - לא שמעת את הקול של אמא שלך המון זמן, וגם לא ציפית לשמוע אותו. זה מתקופה שאמא שלך היתה בחיים וזה מוזר לשמוע אותו עכשיו כשהיא כבר לא כאן. בכל אופן זה צריך הרבה אומץ בשביל לעשות את מה שעשית, אני זוכרת שחששת מזה.

yaeli20

New member
קרה לי משהו דומה

ערכתי איזשהו סרטון לחבר של אבא שלי ופתאום באיזשהי תמונה ישנה ממש בפינה ראיתי את אמא שלי

yaeli20

New member
בפניקה!

כאילו היא מופיעה פתאום אחרי שנים מהעולם הבא או משהו בסגנון, מחקתי והחזרתי את התמונה כמה פעמים לראות שזה אמיתי!

למעלה