יאא

ladybug 007

New member
יאא../images/Emo70.gif ../images/Emo140.gif

תקף אותי פרץ של עליזות ואושר... איזה כיף לי! רציתי אז להגיד שלא משנה כמה רע אתם מרגישים, תדעו שיש הרבה מאוד דברים טובים החיים! ואולי קרה משהו עצוב, אבל בסופו של דבר יהיה רק טוב. ואם תקפידו לחשוב על זה, וכל הזמן שאתם מרגישים טיפה עצובים ישר תחשבו על מחשבות שמחות, אתם לא תהיו עצובים!!! לי זה עבד!
אז זה בשביל כל אחד ואחת פה בפורום:
...

יאללה אלאדין

יש לך תגובות מגעילות בטרוף...מה הסגנון כתיבה המגעיל הזה.....אני יכול לומר בכנות שלרגע באמת שקלתי לעזוב את הפורום... רק לאלכסון מותר לדחוף דברים לשרימפי
. אבל אני רציני, באמת התגובות שלך ממש לא במקום, אתה סתם יורד על אנשים... המף לנצח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

על פי בקשת הקהל אני פורש

או לפחות מצמצם באופן משמעותי את נוכחותי כאן. נמאס לי להיות לא מובן, לפגוע באנשים ואח"כ להתנצל. אני מתחייב לסרוק ולשלוח את שארית הרפתקאות פרשי הג´ונגל (ועוד כמה דברים נחמדים משנות ה- 60 העליזות). אני לא אוכל להתאפק ומן הסתם אעקוב אחרי הפורום גם בעתיד. "יאללה אלאדין לך הביתה, שלום ותודה ואל תראה את הפנים שלך כאן בסביבה"

MARMELAD

New member
שום בקשת הקהל ושום כלום

אני לא מסכים שאתה תפרוש. אנ-אקספטבל (אמריקה או לא...?). אני בטוח ששיחונת קצרה תפתור את העניין... ולשרימפ לא יקרה כלום אם ילמד להתעלם מהודעות שלא מוצאות חן בעיניו.

Yaniv-DC

New member
בקשתך נדחית על הסף.

עכשיו תקשיב מאחד שיש לו נסיון בלהיות לא מובן, באחד שנעלבים ממנו מבלי שהוא מתכוון, והוא גם מנהל פורומים מה שהופך את זה לקצת יותר בעייתי מאשר גולש מן השורה (ככה כותבים עליך גם בפורום משוב...). תכיר - אינטרנט. המדיה הכי אינטראקטיבית שקיימת, והכי בעייתית. כי לא מכירים אותך. כי אתה כותב את זה ב"טון" מסויים, ומישהו אחר קורא את זה ב"טון" אחר. כי אתה חושב שהיית ברור, אחרים חושבים אחרת. אז מה? אחד לא הבין אותך? הרבה אחריןם הבינו? צחקו? השתעשעו? יופי. אני חבר בפורום הזה מיומו הראשון (מרמלד פשוט איים עלי שאם אני לא כותב את המז"ט מהראשונים, הוא יתנקש בי), וקורא אותך הרבה (לא מגיב הרבה, אבל קורא), ולא נראה לי שהקהל יבקש שתלך. הקהל אוהב אותך
אי לכך ובהתאם לזאת, בקשת העזיבה/צימצום שלך נדחית על הסף. ראה את עצמך נשאר. יניב.

.m

New member
נו מה יהיה?

עוד פעם ההערות הדביליות האלה? אם למישהו יש בעיה עם ההודעות שלך - הוא מוזמן לדלג עליהן ולעבור הלאה. הוא רשאי גם לא להמשיך לבקר בפורום. הוא ממש לא יכול להגיד/לבקש/להציע או אפילו לרמוז שאתה צריך ללכת. וגן שלנו מה נחמד הוא mai

merman

New member
אדם בעל טעם משובח בקומיקס רטרו

לא יעזוב בשום פנים ואופן.

אבא גאה

New member
הקהל דורש שתישאר

אני ממש קהל, קורא הכל אבל בקושי כותב כאן. אני אוהב את הפורום הזה שמכיל כ"כ הרבה אנשים כישרוניים שכותבים בהומור ובחן רב גם על נושאים רציניים. אלאדין, אני כמלך הלא מובנים מקבל עשרות מסרי נאצה ביום (באמת.) אז אתה רואה אותי מביע פחות דעות או בפחות נחרצות? תישאר. זה לא יהיה אותו דבר בלעדייך.

spainbar

New member
אני מבקש לדעת ממתי אתה שם

זין על מה שאנשים אחרים חושבים... מי שלא מרוצה שילך בעצמו... בקשתך לעזוב את הפורום נדחתה !!!! NEXT :} ס´ (שיודע להיות אלים אם צריך !!!)

אלאדין! לאאאאאאאא!

ולו בגלל הטעם המעולה במוזיקה....בבגדים....בעשור הנכון! תשאר! I am human and i need to be loved, just like anybody else does...

אלי פלס

New member
אלאדין, אתה רוצה מכות../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

עם מי אני אמשיך לריב כאן עכשיו? תשאר! בפקודה

אנשים יקרים שלי

ממש לא התכוונתי להיות דרמה-קווין (ואולי דווקא כן?...), אבל תודה לכולם על קריאות ה"תישאר תישאר תישאר" - ריגשתם אותי. באמת. אבל, אני נחוש בדעתי! כמו ביבי וכמו לימור אני פורש!. וברצינות, אני צריך פסק זמן קצר. לא רק למילוי מצברים אלא גם לבחינה עצמית קצרה. תראו, סה"כ אנחנו מכירים את שרימפי, ואם הוא חושב שעברתי את הגבול, יכול להיות שיש בזה משהו (זה לא אחד מהחברה´ שנעלבים מכל פיפס). גרוע מזה - אין לי שום מושג איפה עברתי את הגבול. כמו כן, מבחינה אישית אני צריך להקדיש מחשבה לחיים ולמיניות שלי מחד, ולהקדיש זמן לדבר הכי חשוב בחיי אותו קצת זנחתי לאחרונה (העבודה, כמובן). לסיום, תנו לי להבטיח לכם - כמו ביבי וכמו לימור אני אחזור!!!. אוהב את כולכם, אלאדין

זורבבל

New member
משהו ראה כאן ../images/Emo54.gif לאחרונה

אני יכול להשבע שעבר פה חתול שחור לאחרונה. קח לך זמן למחשבה עם עצמך. לחשוב לבד, בלי הפרעות תוך הסתכלות כנה פנימה, יכול להיות לעיתים חיוני ומועיל. מקווה לראותך שוב כשתמצא לנכון.
זורו

תשמעו

לא אמרתי שאני חושב שאלאדין צריך לצמצם נוכחותו. אישית אני דווקא מחבב אותו...במיוחד על הקטע של אביהו מדינה. מצטער שזה מה שהובן ממני, לא זאת הייתה כוונתי. רק התכוונתי לכך שלא תמיד חייבים להשתמש בציניות...למרות שציניות היא דבר מבורך, כשהיא לא במידה הנכונה היא יכולה לפגוע. כן, כמו כל אחד גם אני יכול להתעלם מהודעות שמישהו כותב, אבל! וזה big Aval! אני מחבב את אלאדין, והוא נתפס אצלי כאחד מהאייקונים של הפורום! אני ממש לא רוצה להתעלם, רק הערתי לו ועשיתי זאת גם במסרים, שזה היה קצת פוגע ושבבקשה ינמיך קצת את הציניות, זה הכל... אלאדין, מצטער אם לא הובנתי נכון....אני רוצה שתשאר!!!!!!

למעלה