יאאמממ.. קאמבק!!

Ez sLeeP

New member
יאאמממ.. קאמבק!!

ממש דיברנו על זה בערך לפני שנה, והנה זה! 'בברלי הילס - פגישת מחזור לאחר 10 שנים' (מאז סיימו החבורה את התיכון).. סרט/פרק ספיישל - לא ממש ברור.. ישתתפו בו כו-לם (כולל ברנדה!!) למעט טורי ספלינג - שלאף אחד לא ממש אכפת ממנה.. איימ סו האפי!!

shanyz

New member
תחזור על זה שוב!!!!!!!1

איזה סרט!?!??! :) כולם1?!!? גם ברנדון, וואלרי, אנדריאה, ברנדה? איזה יופי!@!!!!! :) רגע, תפרט, איזה סרט, מתי, מי מו מה... למה טורי לא תהיה!?!?
אני בשוק!

Ez sLeeP

New member
חחח.. ההתרגשותת..

מוש, דיברנו על זה.. הרצון של אהרון ספלינג להפיק ממכונת המאני-מייקר שלו, עוד ועוד כסף.. אז הנה עוד דוגמא - פגישת מחזור לאחר 10 שנים מתום לימודי התיכון.. כנראה ישודר ברשת FOX שהפיקה את הסדרה דאז, ולא ברור (לי בעיקר) אם זה פרק ספיישל, או סרט-טלויזיה.. ההבדל אינו משמעותי.. יחי ג'וליאנה!

Ez sLeeP

New member
המממ..

טורי לא תהיה כנראה בגלל ריב שניהלה עם שאנון (תמותי כלבה פרוקטקציונרית!) - ובגרסתה הרשמית, היא פשוט לא מעוניינת.. זה שלב בחייה שהיא עשתה, וסיימה! [הלווו! זה אבא שלך המפיק!..] חח..

shanyz

New member
איזה אישה מפגרת!!!!!!!!1

בחיים לא שמעתי על כזה פיגור!! אם כבר את שאנון אמורה לא לרצות לבוא.. כאילו, טורי הייתה מההתחלה ועד הסוף!!! איך היא יכולה לא להיות!!!?!? איזה סתומהההה בחיים לא שנאתי מישהו כמו אותה ברגעים אלה!! חההההההההההה

Ez sLeeP

New member
תסלחי אם אני לא אבכה, ואשתתף בצערה

אבל דווקא היא - שקירצצה לנו כל השנים האלו, צריכה להיעדר.. ולשנון - שהתגעגענו כה, אנו צריכים לצפות..

shanyz

New member
נכון...

הרבה יותר חשוב לי לראות את שאנון מאשר את טורי.. אבל זה מפגר מצידה לא לבוא ולסגור כאילו באופן רשמי ויפה חלק חשוב מהחיים שלה, מה שבעצם הכניס אותה לעולם הטלויזיה (ואגב, מישהו פה אמר שכוכבים של תוכניות נוער לא מצליחים וזה ממש לא נכון, אני ראיתי לפחות 3 סרטים שטורי השתתפה בהם). זה מטומטם מצידה לא לבוא כי היא הייתה מההתחלה ועד הסוף!!! זה מפגר.. אבל.. טוב..היא מפגרת
זה מובן ....

למעלה