יאאא

אני אני ../images/Emo98.gif

שם:סיון גיל:14 אזור מגורים:בת ים עררררסיטי
תחביבים:תאטרון טלויזיה מחשב וכתיבת שירים :) והכי חשוב לשמוע מוזייקה 3> הסטיגמה שלכם:פקאצות הן מגעילות :) החלום:להיות שחקנית תאטרון ולשתהיה לי אהבת אמת שיר השבוע:ספרי וליבי נשבר של סינרגיה 3> אה וגם שיר של מטליקה שחכתי איך קוראים לו.... תמונת השבוע:אמממ אין לי:-O תמונה אם יש:תמונה זוועתית שלי =P ===>

נטושקע

New member
סינרגיה../images/Emo47.gif

תמונה דווקא לא ממש זוועתית.. אבל אם את אומרת שכן סימן שאת יותר יפה

liza k

New member
עונה../images/Emo215.gif

שם:ליזה גיל:12 אזור מגורים:נתניה תחביבים:כל מיני.. הסטיגמה שלכם:לאדעת.. החלום:הרבה שיר השבוע:הוא עוד לא נגבר
תמונת השבוע:אין תמונה אם יש:לא

Dark chocolate

New member
כפית שמנת באיזור המפשעה

שם: אח של חם ויפת, בנו של נוח גיל: זה יוגורט
אזור מגורים: אבו-כאביר תחביבים: לאכול לחוח הסטיגמה שלכם: חושבים שאני רוצחת אנשים שלא יודעים לשרשר..באמת שאני לא יודעת מאיפה הסטיגמה הזאת הגיעה..זאת ממש לא אני.. החלום: להקים מחנה אילוף מיוחד לפקאצות. זהו! אין יותר בריטני!!!!111 מעכשיו רק מוצארט
שיר השבוע: הבי מטאל בגרמנית תמונת השבוע: שברתי את המצלמה על מישהו שעצבן אותי תמונה אם יש: כנ"ל

Simply an Angel

New member
הווווווווו ג'יזס../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

RTur

New member
הממ..

שם: ארתור גיל: 18 אזור מגורים: באר שבע תחביבים: לשיר, לנגן הסטיגמה שלכם: אין החלום: דיסק שיר השבוע: אריק ברמן - יום חדש נפלא תמונת השבוע:
תמונה אם יש: נו אבל כבר שמתי תמונת שבוע..

עונהננהה

שם:ליר גיל:16 אזור מגורים:ת"א
תחביבים:לקרוא ספרים
הסטיגמה שלכם:מממ. החלום:.. שיר השבוע:יונתן שפירא
תמונת השבוע:--> תמונה אם יש:

למעלה