יאאא^___^ סוף סוף יש לי מחשב!!! אחרי כמה ימים מורטי עצבים- יש לי מחשב שוב
O Only me16 New member 11/6/04 #1 יאאא../images/Emo70.gif^___^../images/Emo107.gif סוף סוף יש לי מחשב!!! אחרי כמה ימים מורטי עצבים- יש לי מחשב שוב
יאאא../images/Emo70.gif^___^../images/Emo107.gif סוף סוף יש לי מחשב!!! אחרי כמה ימים מורטי עצבים- יש לי מחשב שוב
S smelly cat junior New member 11/6/04 #2 מזדהה!!!!! ../images/Emo54.gif מזל טוב!!!! וגם אני אישית קיבלתי את המחשב שלי חזרה מתיקון ככה שאני שוב פה!
מזדהה!!!!! ../images/Emo54.gif מזל טוב!!!! וגם אני אישית קיבלתי את המחשב שלי חזרה מתיקון ככה שאני שוב פה!
O Only me16 New member 11/6/04 #3 ../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif להיות בלי מחשב כמה ימים זה כמו דג מחוץ למים! אני אומר לך!
S smelly cat junior New member 11/6/04 #4 אתה אומר לי?! ../images/Emo54.gif ודרך אגב, חשבתי שאני היחידה שפעילה בשעות האלה בפורום!
O Only me16 New member 11/6/04 #5 חח זהבגלל שקיבלתי את במחשב../images/Emo107.gif הוא היה בפירמוט או משהו...והייתי צריך לבדוק את האימייל! הוא היה מפוצץ!..חחח אז ניכנסתי גם לפורום...
חח זהבגלל שקיבלתי את במחשב../images/Emo107.gif הוא היה בפירמוט או משהו...והייתי צריך לבדוק את האימייל! הוא היה מפוצץ!..חחח אז ניכנסתי גם לפורום...