יאאא!!אני לא יודעת מי יותר שוויצר!

pusher

New member
יאאא!!אני לא יודעת מי יותר שוויצר!

אקירה או אוצ'י!אחד יותר שוויצר מהשני
ולכל אוהבי אקירה,אל תכעסו,גם אני מתה עליו,אבל אני לא מסכימה איתו כרגעP:

Mor L

New member
חחח

אוצ'י יותר שוויצר. ולמה? כי אקירה באמת הכי טוב מכולם ואין על זה עוררין. לעומתו אוצ'י באמת מרשים במיוחד אבל הוא עדיין ולעולם לא יגיע לרמה של אקירה, בגלל סוג האופי השחצני והמתנשא שלו. אקירה לעומתו צנוע וענו ולא מנסה להרשים אף אחד. הוא לא הולך לתחרויות כי הוא יודע שהוא ינצח את כולם, וזה נכון. הוא יודע גם ש"היקארו" (סאי) טוב ממנו לפני טורניר המועדונים, ויודע שלאף אחד אין סיכוי להביס אותו, והוא לוקח על עצמו את המשימה להתמודד עם הדבר המפחיד ביותר שראה מימיו (סאי באמת מפחיד ביכולת שלו) ובכך הוא מתמודד עם הפחדים שלו, מה שגורם יותר להעריך ולהעריץ אותו על האומץ והנחישות (והאובססיות...) מה שקרה אחר כך זה שהוא כל כך התאכזב ממה שהוא מצא בהיקארו, שזה כמו שיש לך בן זוג שאת חושבת שהוא מושלם ופתאום את מגלה כמה הוא איום ונורא באמת, אז את מנתקת איתו את הקשר ומתעלמת ממנו, אבל מקווה בכל ליבך שהכל היה טעות ושהוא באמת מדהים כמו שחשבת. ופה היקארו עושה את "החיזור" שלו אחרי אקירה בכל הסידרה כדי לגרום לו "להכיר" בו שוב, שהוא כן מיוחד ומדהים ו"ראוי" לאקירה. אקירה בסוף נאלץ להתמודד עם היקארו והוא נענע ל"חיזור" שלו ומקבל אותו כמו שהוא, עם טעות איומה בעבר אבל שהוא יודע כמה "מדהים ומיוחד" היקארו באמת כעת ושהוא באמת ראוי לו, ל"אהבה" שאקירה נותן להיקארו בתור חבר אמת והערכה עמוקה בתור יריב, ואותו מצידו של היקארו. אז מה הפלא שפאן גירל כמוני מתחרפנת מזה?????? אקיהיקא לנצח!!!!!!!!!!

צביקה פיק תמיד היה אומר: ../images/Emo41.gif

"וואו שיגעון" חח את צודקת *מהנהנת את הראש לטובה*

Rakuen Chan

New member
צודקת ../images/Emo45.gif

וכמו שאמרת, אוצ'י יותר שוויצר כי לו אין סיבה להשוויץ יותר מדי, לעומת אקירה שבהחלט יש לו במה להשוויץ.

Tenguy

New member
אבל תודו שלאוצ'י יש אומץ.. ../images/Emo58.gif

עובדה שבמוקדמות לטורניר הוקוטו, למרות שאוצ'י היה מועמד לנבחרת, הוא העדיף לסכן את מקומו ולהתמודד שוב על מקום בנבחרת עם השחקן שהפסיד להיקארו.... אפילו וואיה, ששמח שהוא לא צריך להתמודד מול היקארו ויאשירו, לא האמין שאוצ'י מוכן לסכן את מקומו הבטוח, לקחת אומץ ולהתמודד עליו שוב,... שוויצר או לא שוויצר, זה אוצ'י... עובדה - הוא אומר בקול רם מה שהוא חושב, שם דברים כמות שהם על השולחן ומוציא את התסכולים שלו מייד לאחר המשחק (נכון, בשרותים
). אבל, הוא מנסה מייד ללמוד מהן הטעויות שלו, ולהמשיך הלאה מבלי שזה ישפיע על המשחקים הבאים. לעומתו, איסומי, היקארו ואחרים מעדיפים "לשתוק ןלהתבשל" בצערם, ומפסידים עוד משחק או שניים, עד שהם מתאוששים מכשלון... אבל, בכל מקרה מה שאמרת: "אקירה הוא הכי טוב מכולם ואין על זה עוררין" - זו עובדה מעניינת, כי במשך כל הסדרה רואים כי היקארו הולך וסוגר את הפער ביו לבין אקירה, כך שמתבקש שמתי שהוא שהיקארו יעבור את אקירה...

star_female

New member
ה../images/Emo58.gif למעלה הוא לספיישל...

ים בהודעה לאנימה אחת הבעיות שלי עם אוצ'י, חוץ מזה שהוא שחצן (הוא טוב בגו אבל זה לא אומר שהוא צריך לקחת את זה כמובן מאליו או להתפאר בזה), היא שהוא אומר בקול רם את כל מה שהוא חושב. קצת טאקט לא היה מזיק לו, אבל זה דורש יותר מדי לחשוב אם מה שהוא עומד להגיד יפגע באנשים אחרים, נכון? >.> ולגבי היקארו ואקירה... אני חושבת יותר בכיוון של היקארו יגיע לרמה של אקירה (יש לו עוד פער להדביק, אבל תוך כמה חודשים עד שנה אני חושבת שהוא יהיה שם) ואז שניהם יתקדמו ביחד. כמו שסאי ועוד אנשים בסדרה אמרו, טויה מחכה להיקארו, אחרת הוא היה מתקדם הרבה יותר מהר והולך רק קדימה. אבל זה שהוא מחכה להיקארו זה טוב בשבילו, כי ההתקדמות שלו (של שניהם) תהיה מאוד מהירה ברגע שהם יגיעו לאותה רמה.

Mor L

New member
../images/Emo58.gif למאנגה

אבל זו בדיוק הנקודה, שאנחנו לעולם לא נראה שהיקארו עובר את אקירה! (וואי ממש בא לי לבכות כשאני אומרת את זה) המאנגה הסתיימה כשהיקארו הפסיד לקוריאני וזה היה הדבר הכי עצוב בכל העלילה אחרי העזיבה של סאי. הוא הבין שיש לו עוד דרך ארוכה ארוכה כדי להשתפר עוד ולהצליח לנצח את היריבים שלו, כולל את אקירה. ולמרות כל הרצון העז שלו "להיעזר" בסאי בזמן המשחק הזה הוא הבין שהוא לא יכול להיות סאי! (אני ממש מתחילה לבכות עכשיו) שום דבר לא השתנה בסוף המאנגה מאז שאקירה והיקארו שיחקו בווליום 17 (סיום האנימה). אקירה תמיד יהיה הכי טוב והיקארו תמיד יהיה מספר 2. ההתקדמות שלהם כבר מדהימה מרגע שהם ביחד, מבחינה נפשית אפילו יותר מאשר מבחינת הגו. היקארו הבין בסוף שהוא "מקשר בין העבר הרחוק לעתיד הרחוק, וכל השאר גם כן", ובכך הוא מבין ומקבל את הפרידה של סאי מהעולם, ומבין באמת בפעם הראשונה את הדרך הארוכה בעקבות המהלך האלוהי, ואולי מהנקודה הזאת הוא יתפתח ויצליח להשיג את אקירה מתישהו, אבל שום דבר לא בטוח, כי אקירה גאון בפני עצמו ובוגר יותר מכולם, אפילו יותר מאבא שלו שפרש כי הוא הפסיד לסאי. אקירה לעולם לא יפרוש ולא משנה אם העולם יתפוצץ! גם אקירה התבגר בעצמו מאז ששיחק עם היקארו בווליום 17. עד אז לא היו לו חברים בגילו ותמיד הסתובב עם מבוגרים ממנו ולא היה לו אף ידיד נפש אמיתי. היקארו לימד אותו את התכונה שהיתה חסרה לו, להיות פגיע. כשהיקארו הפסיד בגביע אסיה אקירה היה כל כך עדין ושקט, ובעדינות מופלאה של טוב לב עם חיבור ושייכות להיקארו ללא מעצורים וחומות ביניהם, הוא רק אמר לו "זה עוד לא נגמר שינדו. יהיו עוד פעמים" ואסף אליו את היקארו פיסית ונפשית, כשליווה אותו החוצה, ותמך בו מעכשיו ולעולם ועד. הם לנצח קשורים אחד בשני בקשר שאי אפשר להסביר אותו במילים, באהבה וחברות אינסופית שלעולם לא תדעך. שמי יודע, אולי בעתיד היקארו יעבור את אקירה, ואולי לעולם לא ואקירה תמיד יהיה המספר 1 של כל הזמנים. לעולם לא נדע. (אני בוכה!)

Tenguy

New member
וואו... אינליגנציה רגשית מרגשת ../images/Emo45.gif

יפה מאד !!!!!! ולדעתי, הסיבה לפרישתו של מייג'ין טויה, היא לא בגלל שהפסיד לסאי. האבא הבין שלא חייבים להיות מייג'ין כדי להוכיח שהוא הכי טוב בעולם. עובדה, שלמרות שאף אחד לא ראה את סאי, ולא יודעים מי הוא ומה תוארו - כולם הסכימו שסאי הוא שחקן הגו הכי טוב בכל העולם. גם האבא הבין את זה, והחליט ללכת בעקבות סאי - לא להגן על מה שכבר השיג אלא להמשיך הלאה, להיות חופשי ולשחק עם כל מי שירצה... סיבה נוספת, לדעתי, שאולי האבא החליט לנסות למצוא את סאי בכוחות עצמו, ולחפש אותו בעולם - זה הבנתי מהשיחה של האבא עם המאמן הסיני (שגם הוא שיחק בעצמו עם סאי) אחרי שנשארו לבד בחדר הצפייה, וזו הסיבה שהוא לא המתין לטכס הסיום של טורניר הוקוטו, ומייד טס לטאיוואן - כי הוא שמע על מישהו מעולה בגו - והוא חייב לשחק איתו מייד (כי אולי הוא סאי...)

star_female

New member
../images/Emo58.gif לאנימה למעלה ובהודעה,

למקרה שיש פה אנשים שלא ראו עד הסוף
אני דווקא חושבת שהוא התלבט אם לפרוש או לא מהרגע שהוא קיבל את ההתקף לב, והעניין עם סאי רק עזר לו להחליט... מעין התערבות פנימית עם עצמו. הוא לא מחפש שחקנים טובים בתקווה לשחק שוב נגד סאי, אלא בשביל למצוא עוד מישהו שיאתגר אותו *כמו* סאי. אוגאטה ציין שהגו של טויה קויו הרגיש צעיר יותר אחרי המשחק עם סאי, כאילו הוא נתן לו פרספקטיבה חדשה על גו (ועל החיים), והוא הבין שמה שחשוב זה להנות מהמשחק ולהשתפר כמה שיותר בלי שיגבילו אותו עם עניינים רשמיים (בזה אני מסכימה איתך
).

star_female

New member
אני אסביר למה אני חושבת שהיקארו

כן יגיע לרמה של טויה יום אחד (אפילו יום קרוב יחסית). היקארו בסוף של הסדרה (או המנגה אם תרצי) נמצא לפחות ברמה שטויה היה בתחילת הסדרה. אני חושבת שזה די ברור... לי אישית המשחק בהירושימה גרם לי להבין את זה. טויה משחק מאז גיל 3. שזה, בתחילת הסדרה, 9 שנים. היקארו משחק עד סוף הסדרה משהו כמו 3-4 שנים. טויה התקדם הרבה מאוד ב-3 שנים האלה, בקצב יותר מהיר ממה שהוא התקדם עד אז, וכשהוא משחק עם היקארו באופן יומי הוא מתקדם אפילו עוד יותר מהר - אבל אותו דבר נכון גם לגבי היקארו, והחישוב של הזמנים מראה די בבירור שהיקארו כן יגיע לרמה של טויה יום אחד... (אותי זה משכנע בכל אופן
)

Mor L

New member
אני לא מסכימה

שהיקארו בסוף הסידרה נמצא ברמה של אקירה בתחילת הסידרה. ממש לא. אולי כשאקירה שיחק נגד קאגה בגיל 8(?) הוא היה ברמה של היקארו בסוף הסידרה, ואולי גם זה לא והוא היה מעליו כבר בגיל הזה. אקירה כמעט שלא משתנה במחינת הגו שלו כל הסידרה. הוא היה הכי טוב ויהיה הכי טוב לעוד הרבה מאוד זמן. מההתחלה הוא איתן יציב וחזק בנפשו יותר מכל אחד אחר, מה שהופך אותו לשחקן הטוב ביותר כי הוא לא נותן לרגשות שלו להפריע לו במשחק, מה שקורה להיקארו איסומי וואיה ולכל השאר. הוא מראה חולשה רק להיקארו כשהוא מתנפל עליו כל פעם מחדש בצעקות והערות, אבל גם זה קורה רק אחרי המשחק עצמו או כשהם לא משחקים בכלל. אקירה מושלם במחינת חוסן נפשי, מה שהופך אותו למושלם בעיניי

Mor L

New member
../images/Emo58.gifלמאנגה - רק עכשיו שמתי לב

שרשמת "בסוף האנימה או המאנגה". עם זה אני יכולה יותר להסכים, שהיקארו בסוף המאנגה נמצא באותה רמה כמו אקירה בתחילת המאנגה/סידרה, אבל עדיין יותר הגיוני שהוא נמצא ברמה של אקירה בגיל 8 נגד קאגה, מכיוון שאחרי הכל אקירה באמת הפסיד ב-2.5 קומי (או מספר אחר קטן מאוד של נקודות) לקאגה - וזה התיעוד האחרון שבו הוא הפסיד למישהו בסביבות הגיל שלו אי פעם. וגם היקארו למרות שהוא הגיע לרמה מעולה ומדהימה שהפכה אותו לשני אחרי אקירה, הפסיד לקוריאני שהיה יותר טוב ממנו, מה שהפך את היקארו להיות השלישי בעולם הנוער. וזה התיעוד האחרון גם של היקארו שהוא הפסיד אי פעם למישהו (או ששיחק מעתה אי פעם). אם המאנגה היתה ממשיכה אולי היקארו שוב היה נלחם נגד הקוריאני ומצליח לנצח אותו הפעם, ובכך היה מבסס את מעמדו כמספר 2 או אולי אפילו הראשון בעולם, אבל כל עוד זה לא ככה אין ברירה אלא להבין שביום שהוא הפסיד המוח שלו נפתח לתובנה שלא היתה לו עד עכשיו, ורק מפה הוא יוכל להעפיל על כל השאר ולהיות הכי טוב בעולם. אבל זה יקרה רק בראש של המעריצים, ולעולם לא במציאות. כמו בהמלט שבסוף הוא גוסס, הוא הגיע לתובנה על החיים שהיתה הופכת אותו למלך מדהים, אבל בגלל שהוא מת לעולם זה לא יקרה.

star_female

New member
המ.. אקירה הפסיד (../images/Emo58.gif למנגה)

אז בכוונה אם אני לא טועה. (הוא שאל את קאגה אם להפסיד אחרי הכל, וקאגה אמר שזאת הדרך הכי משפילה להפסיד) אבל אקירה כן השתנה מבחינת גו במהלך הסדרה. הוא השתפר הרבה. זה לא שהוא לא היה עובר את בחינת המקצוענים בתחילת הסדרה אם הוא היה מנסה, אבל הוא באמת *יותר טוב* וממשיך להשתפר לאורך הסדרה (בגלל הפחד מסאי והרצון "להתרחק" מהיקארו ושאר הדברים שדוחפים אותו קדימה). הוא עבר שינוי עצום מבחינת אישיות וזה השפיע על הגו שלו... חוץ מאהבה למשחק יש לו עוד סיבות להשתפר, וזה גורם לו להתחזק בקצב יותר מהיר. מבין הצעירים הוא באמת הכי חזק, לפחות ביפן (הרבה זמן לא קראתי את המנגה אבל אני לא בטוחה שהוא היה מנצח את יונהא ב-100%). אבל מן הסתם הוא לא השחקן *הכי* טוב (לא ביפן ולא בעולם, ואני לא מדברת על סאי או אפילו על אבא שלו, הוא הפסיד הרי נגד אוגאטה. יש לו לאיפה להשתפר). בכל מקרה... לאור ההתקדמות של היקארו ולאור זה שהאלים בחרו את אקירה והיקארו כדי להמשיך את הדרך למהלך האלוהי אני מאמינה שהיקארו יתקרב מאוד לאקירה ושניהם ישתפרו בצורה מדהימה מרגע שהם מתחילים לשחק אחד עם השני כל הזמן. (אם היקארו לא יגיע לרמה של אקירה איך הם יכולים להתקרב למהלך האלוהי ביחד?)

למעלה