travlling light
New member
יאאאא! אני לא מאמינה!!
ראיתי אתכם וראיתי אתכם!!! את קסם ("האיש והשיער"
)) את נדב ("אני ילד מוכה"-חמודחמודחמוד,תחרות המוזרים נדחתה...) את אורה- בעיקר מהגב (הגב הכתום שעקבתי אחריו לגג) את אורן (ירוק צומי ומבט מבולבל של מי-את-בכלל) את צחי (היי הנה המבריזנית) את דניאל ודניאל (שניסו להמיר אותי ואת קסם ואני חושדת שאת כולם להיות גם דניאל) את מאיע (איזה ילדה מגניבה, גאד!) את משה (לא חשבתי שיש לו זיפים...) את כל-מיני-פורומיסטים- שוקיסטיים-שקסם-הציגה-לי-בהתלהבות-בלי-שקלטתי-יותר-מידי-אז-סליחה ליד דוקטור לק (יאיי כמה המונים היו והמוכרים הסתכלו עלינו בחשש) את אביגייל (דמיינתי אותה גדולה יותר... איזה בלונדה קטנה וחמודה!) ואת עוד הרבה הרבה פורומיסטים... חסרו לי הילה (שהלכה לטייל למקום לא ברור), שניצל (שנסעה כבר!), לירן (איפה הוא נעלם?), הדס (כנ"ל), מוריה (אינויאשה!!!-"קיבלת מחזור?" "אמא?") . חוצמזה לא הספקתי להעיף מבט ברור באור ואורה
(( איך אני שמחה שקפצתי לראות את כולם, למרות שזה היה בדיוק לרבע שעה... אני לוקחת את באיטיות... מפגש הבא אולי אפילו נדבר...
) גנית, שמאוהבת בפורום כולו כלל ובכל אחד ואחת שבו בפרט! *אני לא מאמינה שהחמצתי הזדמנות לשאול אם יש משהו בשקל במיכל נגרין...*
ראיתי אתכם וראיתי אתכם!!! את קסם ("האיש והשיער"