יאאאא! אני לא מאמינה!!

travlling light

New member
יאאאא! אני לא מאמינה!!

ראיתי אתכם וראיתי אתכם!!! את קסם ("האיש והשיער" :))) את נדב ("אני ילד מוכה"-חמודחמודחמוד,תחרות המוזרים נדחתה...) את אורה- בעיקר מהגב (הגב הכתום שעקבתי אחריו לגג) את אורן (ירוק צומי ומבט מבולבל של מי-את-בכלל) את צחי (היי הנה המבריזנית) את דניאל ודניאל (שניסו להמיר אותי ואת קסם ואני חושדת שאת כולם להיות גם דניאל) את מאיע (איזה ילדה מגניבה, גאד!) את משה (לא חשבתי שיש לו זיפים...) את כל-מיני-פורומיסטים- שוקיסטיים-שקסם-הציגה-לי-בהתלהבות-בלי-שקלטתי-יותר-מידי-אז-סליחה ליד דוקטור לק (יאיי כמה המונים היו והמוכרים הסתכלו עלינו בחשש) את אביגייל (דמיינתי אותה גדולה יותר... איזה בלונדה קטנה וחמודה!) ואת עוד הרבה הרבה פורומיסטים... חסרו לי הילה (שהלכה לטייל למקום לא ברור), שניצל (שנסעה כבר!), לירן (איפה הוא נעלם?), הדס (כנ"ל), מוריה (אינויאשה!!!-"קיבלת מחזור?" "אמא?") . חוצמזה לא הספקתי להעיף מבט ברור באור ואורה :((( איך אני שמחה שקפצתי לראות את כולם, למרות שזה היה בדיוק לרבע שעה... אני לוקחת את באיטיות... מפגש הבא אולי אפילו נדבר...:)) גנית, שמאוהבת בפורום כולו כלל ובכל אחד ואחת שבו בפרט! *אני לא מאמינה שהחמצתי הזדמנות לשאול אם יש משהו בשקל במיכל נגרין...*

חחחחחחחחחח../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אני שאלתי את זה בסוף.. זה היה ענק
הלכתי עם הדס והיא התפגרה מצחוק באמצע וברחה ונשארתי מול המוכרת בטון של מטומטמת גמורה
והיא אמרה לי "תחשבי בהיגיון!! נראה לך שיש פה משהו בשקל?" רגע, כאילו, היא יודעת מי אני כשהיא מכריחה אותי לחשוב?! ועוד בהיגיון?!

travlling light

New member
מצחיקה... בגלל זה הזכרתי את זה...

בשעה שקסם הובילה אותי בהתלהבות להכיר את כולם במעלה ובמורד המדרגות הנעות היא סיפרה לי על זה ונקרעתי...:)))))))

../images/Emo6.gif remainds me A Shelah tour

we had... I t was in Tel Aviv and we were suppose to forund out wayt o stations and blas, so we decided that we are tourists from USA and called our selvs Dainiel
XD I was Dainiel - Moshe, the girl was Dainiel - Rachel and the third boy was Dainiel - Haim

Gizmo14

New member
האיש והשיער../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

ואת עוד ראית אותו אסוף
למה לא ביקשת שאפזר, ואז תראי את התלתלים (המעוכים מזה שאספתי אותם, שונאת קיץ ושונאת שחם מכדי ללכת עם שיער פזור
) בשיא תפארתם
חמווודהההההה
נדב לא מוזר, הוא סתם טיפש
צחי- אל תקחי אותו אישית, הוא אחד היותר חמודים, סתם יש לו משהו עם אנשים שלא אוהבים אותו (והרי מובן מאליו שהברזת מהסופרלנד כי את לא אוהבת אותו
) ווי לאב יו צחי
אור ואורה- מגיעות להרבה מפגשים, ואורה- אם תזמיני אותה, תעשה לך ביקור בית אישי בשמחה
אז אל דאגה

Minerva

New member
אההה, חבל שהלכת כ"כ מהר!../images/Emo4.gif

כנראה שאני צריכה להזהיר מראש שאני יותר TINY מהמצופה...
דותי ממוסרת חיבוק!

ffiendd

New member
ט'נק יו האני../images/Emo70.gif|ישנונית|../images/Emo54.gif

את גם מאגניבה
^_^

Mooa-Numi

New member
אוף אתכם!

קדימה כל כך קרוב אליי!! (כביש 4 ממשיכים 3 קילמוטר צפון וכבר נתקעים בפ' הענקית של פרדסיה). רבאק. הייתם חייבים לבוא ביום שאני מתחילה להדריך בו? Damn...

thebaby

New member
מוכה ../images/Emo35.gif אני ../images/Emo35.gif../images/Emo101.gif

אני פשוט עמדתי והתבוננתי בך וכשהחלטתי שהגיע הזמן תקפתי באמירת"אני נדב
" ואז חשפתי את פרצופי האמיתי
(מה שרואים מאחורי השיער
) את מותק

שניש

New member
גם אותי ראית../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif

את לא זוכרת אותי
*נעלבת* |חומה|