יאאאאאאאאאאאא

hagitamir

New member
יאאאאאאאאאאאא

אנלא מאמינה כרגע גילית את הפורום הזה ואני בשוק חשבתי שאני היחידה בארץ שמעריצה את שאניה( מספר 1) כבר איזה שש שנים... יפה המשיכו כך

MiriOrit

New member
שלום לך ../images/Emo140.gif

אני מירי-אורית
ספרי קצת על עצמך.. איך קוראים לך? בת כמה? איך הכרת את שאניה? איזה שיר את הכי אוהבת? איזה שיר את פחות אוהבת? ואם יש עוד את מוזמנת להוסיף...

hagitamir

New member
אהלן

אני חגית מב''ש ומלאו לי 18 אביבים לא מזמן...אני מועמדת לעתודה האקדמית (מאוד מעוניינת ללמוד ערבית ומזרחנות בירושליים) ואם לא אז אני אתגייס עוד כמה חודשים.. בקשר לשאניה- התחלתי להעריץ אותה כשהייתי בכיתה ז' לפני משהו כמו 6 שנים ואפחד ממי שאני מכירה לא מעריץ אותה בקושי שמעו עלייה אז ממש התלהבתי כשגיליתי את הפורום הזה(אתמול).. אוהבת את כול השירים שלה כמעט באותה מידה.. אה ואני לומדת נהיגה (יוווו איזה כיף זה) וזהו בערך...

MiriOrit

New member
../images/Emo124.gif סיגל - הנה לך מישהי שתוכלי

להיפגש איתה
חגית - נכון שאת באה למפגש?! איזה כיף לך ללמוד נהיגה... זה כיף לנהוג. איך שמעת על שאניה? ראית בטלווזיה או במקרה שמעת שיר?

hagitamir

New member
חחחחחחחחח

ראיתי את that dont impress me much ואחרי זה קניתי את הדיסק .. וזהו זה המשיך לבד - רציתי להשיג עלייה עוד חומר עוד דיסקים וזהו.. מקווה שאני אוכל להגיע למפגש תני לי פרטים על המקום ושעה.. אולי את יודעת-יש פה מישהו שלומד בירושליים בהר הצופים?

MiriOrit

New member
אני חושבת שאין פה ירושלמים..

לפי מה שזכור לי.. ועל הזכרון שלי לא כדאי לסמוך
לגבי המפגש - בתאריך 9.8 בשעה 16:00 אצלי בבית בכ"ס. (אני גרה ממש קרוב לצומת רעננה מרכז.. יש אוטובוסים ללא הפסקה.) אנחנו מ-אוד נשמח שתבואי. כעיקרון מה שנעשה - נראה DVDים של שאניה (הופעות וכו'..) נעשה פעילות ובעיקר נדבר
תאמיני לי שהחברים בפורום מדהימים!

SHANIA MY MUSIC

New member
היי , ברוכה הכאה!../images/Emo140.gif

זה בסדר , גם אני חשבתי שאני היחידה בארץ שמעריצה את שאנייה עד שגיליתי את הפורום... אני גם עתודאית, וסיימתי ללמוד, ואני עוד מעט מתגייסת... גם אני מכיתה ח, וראיתי את אותו השיר כמו שאת ונדלקתי... איזה קטע...

hagitamir

New member
לעעעע../images/Emo119.gif

סיימת כבר ללמוד?? כבר מתגייסת? נ.ב- שיבצו אותך איפה שרצית??

SHANIA MY MUSIC

New member
../images/Emo13.gifכןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן.....

כן כן חמודה, כבר סיימתי את לימודי התואר שלי... הייתי פשוט במסלול מקוצר ומהיר של שנתיים. ואני מתגייסת בסוף אוקטובר הקרוב... אני לא יודעת בטוח לאן אני משובצת , אבל כנראה שזה יהיה לחיל האוויר במקום קרוב לבית..

hagitamir

New member
../images/Emo140.gif

אני מתכננת לבוא..אני באמת אנסה להגיע (אולי אני אסנג'ר מישהו שיביא אות למרכז....
)

S c a r l e t t

New member
זה לא כזה מסובך...

או שתי רכבות מב"ש (החלפה בת"א) או 370 ישיר מתחנה מרכזית ב"ש לת"א ומשם 567 שעוצר ממש בכניסה לבית של מירי

S c a r l e t t

New member
לאו דווקא

קו 380 הוא ישיר לרכבת ארלוזרוב, ולקחת רכבת לכפ"ס זה סתם מיותר וממש רחוק מהבית של מירי. ורכבת לת"א ואז החלפה לאוטובוס לוקח בדיוק אותו דבר מבחינת הזמן בתור אחת שנוסעת הרבה על קו ב"ש-כפ"ס 370 ואחריו 567 הכי מומלץ..

שימי לב למה שכתבתי:

כתבתי לא לקחת רכבת לכפ"ס, אלא קו 149 של דן שלדעתי הרבה יותר מהיר מ-567 שעובר בז'בוטינסקי ברמת גן ובני ברק. 149 פשוט נוסע ישר בדרך נמיר, לוקח ימינה בגלילות, שמאלה במורשה, והופ... הוא כבר בכפ"ס. אני עדיין דבק בעמדתי שעדיף להגיע לרכבת מרכז, או עם 380 או ברכבת ואז לקחת 149.

וודאי. הוא עוצר ממש ליד רכבת מרכז

שנקראת גם ת"א מרכז ע"ש מנחם סבידור, ארלוזורוב וגם יש הקוראים לה בטעות ת"א צפון (שזהו בכלל שמה הקודם של תחנת בני ברק).

למעלה