יאאאאאאאאאאאאאאא

יאאאאאאאאאאאאאאא

ב12 בלילה בול יש לי שנה בצבאאאאאאאאאא
מזללל טובבבב לייי

מתחילים לספור אחורה

יאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא

תודה שמישעו אומר לי מזל טוב

חראיםםםםםםםםםםםםםםםםםםם אחד אחד בעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

אני היתלבטתי

האם להגיב פה כי נראה לי שמה שיוצא לי זה אני מאחל לך מזל טוב שיהיה טוב לטובה,ואולי יש כאלו שבשבילם הטוב לטובה זה מוזר, טוב לא נורא,העיקר זו הכוונה,

גלושששששששששש../images/Emo49.gif

פשש שנה בצבא זה הרבה זמן ואני מקווה שמה שנישאר לך עד הסוף יעבור לך מהר ואז תשתחררי מהצבא :)
ה ושוב מזל טוב גלוש מואההההההההה

אישתתייייייייייייייייייייייייי

אהובתי חיים שללללייייייייייי שננה בצבאא זה המוןן זמןן [נשאר לך עוד חצי דרך תהיי גאה בעצמך] חחח אני עוד שנה בערך רק מגיעה לצבאאא ואניי פשששששוטטט גאה בך על הצורה שלקח תאת הצבא כמשהו סבבה ולא כסוף העולם ווווברור שאני יתייעץ איתתך על כל דבר תתכונני :p אגבבב עוודדדד חצי שנננהה את מחליפה קידומתת ואני חוקיתת ואלללההה חגיגגגגגהההההההה. גלושש אז לסיום [בקצרה מבטיחה] איי לאב יייייייו ואין עלייך אחת הבנותהמקסימותביותר שאני מכירה ואחת הבנות שדוגות לי ושומרות עליי תמיד, הלוואי שנישאר אחיות בדם לננננצחחחחח. ולכל מפגר שיש בעיה עם זהה שאני חברה של גללללל תתפוצצו :) מואההההההה הייתי פה הגר

אישתייייייייייייייייייייייי

ג וואי תודה אוהבת אותךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךךך אני שמחה על שאני מכירה ילדה מקסימה כמוך וחברה טובה ומדהימה ותמיד לנצחנישאר ככה חברות... ועוד חצי שנה + את חוקיתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת קולולולוולולול

ל י ל ך 75

New member
גלוש......

בהצלחה לך ממוש ( רק תזכירו כמה זמן בנות עושות צבא }, בזמן שלי היה שנה ושבע !!!כנראה חצי עברת גל סבבה!!!

למעלה