ט

ט

לא לפני שמצאתי סידור ל
ניסיתי להרוג את עצמי, שוב. קרה לי משהו רע בעבודה. הפיצו שקרים עליי. אני על הגבול הדק בין מניעת עבודה כמעט מוחלטת לפיטורין. אין לי כסף, אני מיואשת, זה זמן קשה בטיפול ונראה לי שאני מכורה לקסנקס, שוב. ומוצאת את עצמי צמה, כל פעם קצת יותר, מתמקחת עם עצמי על דברים קטנטנים, חוזרת לאוכל המוגן והמגעיל של פעם, לפני התרופות. אז ניסיתי להרוג את עצמי ולא הצלחתי. עכשיו, קסנקס, שקט.

ל3

New member
לא כל כך יודעת איך להגיב לזה

להגיד לך שאת מדאיגה אותי מאוד. אני לא בטוחה שהמקום שלך הוא להיות לבד עכשיו את צריכה שמשיהו ישמור עלייך מפני עצמך אם את מרגישה שאינך יכולה. יש מקום כזה??

כמה חבל

כמה חבל שעשית את זה.
כמה חבל שנכנסתי לטריגר למרות שהבטחתי לעצמי שלא, אבל מכיוון שזו את... ורציתי...
כמה חבל שאני לא יכולה לכתוב לך דברים חכמים כי אין לי, ואייקונים של חיבוקים את לא ממש אוהבת אם אני זוכרת נכון, אז אני לא יודעת מה עדיף, אבל לא רציתי להשאיר את ההודעה שלך מיותמת כשהיא זועקת כל כך מכאב.
אוהבת אותך גם אם מרחוק וגם אם חסרות לי מילים.
אני כל כך מכירה את המצב הזה שמפיצים עלייך שקרים... לי זה קרה במקום טיפולי, במקום שהכי חשוב האמון... זו הייתה חוויה מזעזעת.
אני מקווה שעכשיו טוב יותר. שולחת חיבוק אם במקרה בכל זאת תרצי לקבלו.

כואב לשמוע.

אני בטוחה שזה לא רק השקרים במקום העבודה, אבל זו נשמעת חוויה מאוד קשה, ואני די בטוחה שהיא רק מפרקת עוד יותר דברים שכבר היו מפורקים.
מזכירה לך לא להתבלבל ולהאמין לשקרים שמספרים עלייך.

אז ניסית למות ולא מתת. וזה דורש כח לנסות שוב לחיות, אבל זו גם הזדמנות, שוב. וזה בסדר לעבור זמנים של מצוקה עם קסנקס, אפילו בסדר לחזור לאוכל בטוח אם זה מה שמחזיק אותך עכשיו לא ליפול מהקצה. אבל כאני מקווה שתמצאי את העזרה הדרושה בבהילות, כדי לא להשאר שם.

למעלה