:( (ט')

michela3

New member
:( (ט')

אני נמצאת במבוי סתום לא יודעת מה לעשות אין לי למי לפנות, וחשבתי אולי פה אני אצליח להשתחרר ופה יבינו אותי.
אני סובלת מבולימיה תקופה ארוכה ולאחרונה סיפרתי ושיתפתי את ההורים בהתמודדות שלי ומאז החיים שלי סיוט!
הם כל כך לא מבינים ולא יכולים לקבל את מה שאני מרגישה. חושבת ועוברת והם יותר מקשים לי על החיים.
לקחתי אותם לפגישה עם הדיאטנית בתל השומר שגם התגלה ככישלון הם לא מוכנים לשמוע על אשפוז ולקבל שזה מה שיכול לעזור לי, הם לא רוצים שמקום זר יטפל בי וידאג לי למרות שהם לא מבינים שבבית אני נחנקת ואני לא מסוגלת להשתחרר מהמחלה שלי.
אני כבר מיואשת ומתוסכלת מהמצב הפסקתי את הטיפול הפסיכולוגי אני לא עומדת בתפריט של הדיאטנית אני משקרת להורים וממשיכה להקיא, כל כך רע לי הם לא מבינים כמה נוראית התחושה שאכלתי והאוכל שנכנס לגוף שלי, אני מגעילה את עצמי אני בזמן האחרון חושבת שאני לא יכולה בכלל להשתחרר מזה אולי אני לא רוצה אני לא מצליחה לחשוב על החיים שלי בלי המחלה הזאת.
אני מתחילה להרים ידיים ופשוט לתת לה להשתלט עלי אין לי אף אחד שיעזור לי לעצור את זה ולהלחם בזה.
כמה שהמשפחה שלי רוצה לתמוך ולעזור לי ומוכנים לעשות בשבילי הכול אבל זה לא עוזר לי זה עושה לי יותר רע.
אני מרגישה מבולבלת ואבודה לא יודעת איך להמשיך מפה.
:(

levshavur

New member
למיכאלה

שלום לך
אני חושבת שאוליי כדאי לערב מישהו מבוגר אחר ,סבתא או דודה או לערב מורה או יועצת של בית הספר...(אם אני מבינה נכון את עוד לא בת 18?) בכל אופן מישהו שההורים שלך מחשיבים את מה שהוא אומר או חושב שאוליי הם יקשיבו לו ויבינו שזה לא רק הרעיונות שלך...
אני חושבת אוליי תחזרי לפסיכולוגית ושהיא תדבר עם ההורים ...מה דעתך?
חבל שהפסקת את הטיפול שלך לפחות איזושהי עזרה כן קיבלת....
וברוכה הבאה לפורום!
לבשה

michela3

New member
תודה על התשובה

אני כבר לא בבית הספר אני בת 18 וחצי,
ולצערי היחסים שלי עם ההורים שלי הם לא הכי טובים, ההורים שלי לא מוכנים לשמוע אף אחד שהוא לא הם.
אמא שלי תמיד יודעת מה וב לכולם ומה צריך לעשות ואף פעם לא מוכנה לשמוע מה למישהו אחר יש להגיד אם זה נוגד את דעתה ורצונה.
הפסיכולוגית ניסתה לדבר עם אמא שלי ואמא שלי קטלה אותה, היא לא מוצאת חן בעיניי אמא שלי, זאת אחת הסיבות שהפסקתי איתה.
ההורים שלי גם לא אוהבים את תל השומר והטיפול שלי שם הם דוחפחם אותי למקומות וטיפולים אחרים ולא מבינים שאני איבדתי כבר אותם ואת הרצון לעזרה.

היי מיכאלה

נשמע כמו מצב מאוד מסובך וקשה.
יש מישהו שיכול לעזור לך לדבר עם ההורים? אח גדול, סבתא, דודה?
ועד כמה את מסוגלת ללכת ולקבל טיפול בלי התמיכה שלהם בדבר?

אל תוותרי על הרצון וההתעקשות לקבל עזרה.
גם מאיתנו כאן, תמשיכי לכתוב ונמשיך לנסות לעזור.
לאט לאט....

levshavur

New member
למיכאלה

שלום לך
גם לי היו הורים בעיתיים (אימא נפטרה בפברואר) מה שאני למדתי שבגלל השתלטנות שלהם (ועוד הרבה דברים רעים אחרים) למדתי שצריך להעמיד אותם מול עובדה קיימת כלומר את כבר לא קטינה ויכולה לפי החוק להחליט לבד מה טוב לך.,ולהעמיד אותם בפני העובדה שבחרת בטיפול מסויים, ושזו זכותך. ממה את פוחדת,? שלא יעזרו לך כלכלית? שייפגעו בך?
אם קשה לך לפרט בפורום את יכולה לשלוח לי מסר.
לבשה.

למעלה