ט
פו

ט../images/Emo32.gifפו ../images/Emo219.gif

[טופו]
שרשרו לכאן את כל מה שלא קשור לפורום
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא מצליחה להפסיק לצחוק כבר מיום שישי,ואין לי מושג למה |:.

היו שם כושים שהרביצו לנו!../images/Emo219.gif

עם חתיכה ענקית של עץ דקל!
וילדים ענקיים החליטו לדחוף אותי T_T. אבל כוכבה,מורה למדעים או משהו אמרה שאני ממש חמודה D:. הא,וקיבלנו עטים שכתוב עליהם ב-3> "אלון". או משהו. ודפים כאלו עם מגנטים שכתוב עליהם את המספר של מרגנית הזאת,של עליזה הזאת ושל שלום הזה. שלום כזה מצחיק! הוא כל הזמן מנגב את הזיעה שלו עם מפית Oo. אבל חוץ מזה-היה בסדר. אני אחיה. בערך. אולי. כנראה. ה,אואני נרשמת למגמת אומנות D::.

כן,ממש. ../images/Emo219.gif

לא כשיש אחרי 1000 ילדים שצורחים:"ג'יייייייייייייייייייייינג'ית" |:. לא שאכפת לי,אבל למה לצעוק את זה?! כאילו שאני לא יודעת את זה?! ;; נהה. בטח עליזה שיקרה לנו כשהיא אמרה שכולם שם נחמדיםXD. ["בטח". ברור!]

אני מקווה ../images/Emo7.gif../images/Emo219.gif

אם מישהו יציק לי אני אקרא לעליזה ואבכה ואז היא תעניש אותו!!!!11 D::
[נו,היא אמרה לנו שהיא תעניש כל מי שמציק לנוP:]

lonely vampire

New member
נשמע מגניב ^^

את נרשמת למגמת אומנות?! הכי שווה ^^ עיצובניקים שולטים XDXDXD בהצלחה

אהא. ../images/Emo219.gif

[טוב,קראתי עכשיו בבילון
] ועדיין לא בדיוק הבנתיD:. זה קשור לגזענות או משהו,נכון?XD

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמסבירה

הכוונה היא לתקינות פוליטית. תיקון בשפה על מנת ששסעים ומגזרים שונים בחברה לא יידחקו לשוליים. כמו למשל "כושים"-->אפרו אמריקאיים וכו'... הבנת?!

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gif

הייתה לי היום מתכונת בלשון.היה קל בטירוף!!! יום רביעי בגרות בתקשורת!!יאללה לחרוש|חנון|

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif../images/Emo115.gifמשנה את החתימה בקטנה..../images/Emo6.gif

למעלה