ט"ש

oshiko

New member
ט"ש ../images/Emo1.gif

נטשו צללים, דום ציפורים נומה בני, אפרוחי הציפורים יעברו לנוח (החלטתי פעם אחת להיות מקורי ולפתוח לשם שינוי בשירשור לילה טוב) (המחבר מביע בזה את כמיהתו לתנומתו השלווה של בנו אפרוחו, ששוב נמצא הלילה בדממת
)

oshiko היקר,

א.סליחה על הטעות-אני חדשה זוכר?! ב.ילדי הוא בייניש-ואני מקווה שאתם מחבקים גם אותם-ילדים עם מוטיבציה באמת! ג.אני מקווה שממש בקרוב יצלצל הטלפון והאפרוח הפרטי ידווח שהכל טוב ד.אם כבר סיפרתי לכם שאני אם לבייניש-סיפור קטן נוסף,בשבוע שעבר נסעתי להתפלל להצלחתו ולשלומו-לשלומם של כל החיילים בקבר רחל,סיפור לא שיגרתי בפורום הזה מ ה ?!

סמדר בנ

New member
יש כאן ייחסית

הורים דתיים רבים, גם אם לא בני"ש, ואנחנו מקבלים את כולם בברכה.

סמדר בנ היקרה

בימים קשים אלו של קיטוב עמדות-טוב שיש מקומות שפותחים דלתותיהם לכולם בידידות,

סמדר בנ

New member
בפורום הזה

יש לכולנו מכנה משותף - אנחנו הורים לחיילים בעבר, בהווה ובעתיד.

בת יהודה היקרה

בפורום שלנו אין הבדלי צבע ומין. כולנו יהודים. (וגם אם יהיה הורה מדת אחרת נקבלו הרי בברכה). הפורום מכיל את כ..ו..ל..ם. ואם אינני טועה יש דווקא יותר דתיים.(או אולי נותנים יותר את הטון). את העמדות הפוליטיות נשמור בבית. ושוב ברוכה הנמצאת.

oshiko

New member
בטח מחבקים ../images/Emo24.gif

היו ויהיו לנו כאן חיילים בני"ש (אם לא יבטלו את זה). מקווה שהתפילה שלך תקרין על כולנו. אני מניח שהוא יילך לשיריון או לאחת מחטיבות החי"ר.

בת יהודה, ברוכה הבאה../images/Emo140.gif

ברוכה הבאה אמא לבני"יש. הפורום הזה כולל את כווולללם. למיטב ידיעתי, יש פה די הרבה הורים לחיילים דתיים וגם עוד בני"ישים. יופי שהתפללת בשביל כולנו. אני בטוחה שקדוש היה מקבל את הברכה מכל מקום אחר, אפילו מחיק הטבע, או "סתם" ישר מהלב - כמו אצלי - מבלי שתצטרכי לטרוח ואולי גם להסתכן בעת התפילה.

סמדר בנ

New member
וכתוצאה מכך

גם תנומת המחבר לא משהו
גם אצלנו השבוע דממת
- כמובן שלא מאותן סיבות מדאיגות - סתם שבוע שטח בו ישנו עם הטנקים
אושיקו, מקווה שבקרוב יישמע הצלצול הגואל

גם אצלי דממת אלחוט . קיבלתי SMS

אחד קטן "אמא הכל בסדר" וזהו. אז אפרוחים גוזלים וכל מיני עופות מקווה שחם להם בקינים שלהם ומרופד להם ולא יותר מדי לבד להם. ברוכה הבאה בת יהודה .

oshiko

New member
../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif

שיר ערש מלא ציונות

oshiko

New member
2 השורות הראשונות של טשרניחובסקי

אני ניהלתי את חלקו השני של מסדר הציפורים ...

אימשל2

New member
האפרוח שלנו דווקא נחת היום בקן

בסבב של 14-3 הוא הגיע היום עד יום חמישי. חשבנו שהם רק במחסומים ובפילבוקסים. אז מתברר שהם אומנם ירוקים, אבל הם עושים גם מעצרים, בינתיים של דגי רקק כנראה.

איזה כייף לכם. תהנו ותנצלו את הזמן

אצל הבן שלי זה 16-4 וזה עוד רחוק. אבל יגיע.

אימשל2

New member
קצת מבאס כשהם בבית ביום חול

הם בבית ואנחנו בעבודה. בשבת מצליחים להנות מהם יותר. עדין תמיד עדיפויי כשהם בבית.

למעלה