ט-י-ו-ל ח-נ-ו-כ-ה :)

אמן סלע

New member
ט-י-ו-ל ח-נ-ו-כ-ה :)

חויות , סיפורים מצחיקים, קור, רעב וכו'... ספרו הכללל!!! אני הייתי ונהנתי כ"כ :):) אגב, איפה ההוא שאמר שהוא יהיה מנהל?!?!? :| אני רוצה לשים תמונוווווות!!! יש לי תמונות כ"כ כוסיות :)!!! יאללה תזרימוווו :p

חלי כפרעלייך..

אין לנו עוד מנהל זה סתם אידיוט שהחליט לצחקק עלינו. היה מעולההה.. נהנתי מכל רגע,בהתחלה אמרתי לעצמי "יואו לאן יצאתייייי ללא כיף לי" אבל זה השתפר והיה פשוט כיף מעלה פלמ"ח היה הכי כיפי...למרות הקושי, ואני לאא אשכח את ההפגנה של הצופים בלילה האחרון ליד השירותים כימיים,איך כמה קומונרים התחילו להסביר להם שזה שירותים שלנו ושבקרוב יביאו להם גם שירותים חחחחחחחחח..נדפקו! והקטע של התמונה של כולם בסוף,היה ממש מגניב=]]]]]]]]]]]]]]

אמן סלע

New member
:| חתיכת ^$&^%&^%

איך זה שתמיד עובדים עלייי !!! אם אני יראה את האיש הזה אני ירצח אותווווווווו צריך מנהל!!!!

jast

New member
היה ככ כיף!!!

הרבה יותר משנה שעברה... למרות שהייתי חולה ביומיים הראשונים וכל דבר שיכל לקרות קרה, ביום השלישי אני ומעיין(יודניקית מהקן שלי) קמנו ואמרנו שלא משנה מה יקרה היום, יהיה לנו כיף! אז הרגשתי ככ טוב, אחרי זה אני, מעיין ועוד כמה מיבנה פשוט רצנו את העליה!! ועקפנו את כל הקבוצות... בכלל היה פשוט ממש כיף, אגב, מסתבר שפעם כתבנו על איזה מישהי פה בפורום שהיא בהמה ושאני שונאת אותה וניראה לי גם כמה מכרמיאל כתבו עליה או משו והיא חיפשה את עצמה בגוגל ומצאה את זה חח... קבוצת האסונות אימפריה חח וקן כפר שזר אימפריה!!!

חזוז

New member
היה פגז

ממשיך לדבוק באמרה שלי-אם תרצה להכיר בנאדם,רד איתו למדבר. הקבוצה היא דבר מורכב משחשבתי,יש עוד דברים לעבוד עליהם,אבל ראיתי צדדים באנשים שלא ידעתי שהם קיימים. המסלולים היו ממש קלים וסה"כ השומר הצעיר היה על הכיפאק ומבחינה טכנית תיפקד מעולה. היה כיף לראות את כל החברה משכבת שומריה,טיפה הזוי שאני רואה את רובם עוד שבועיים בסמינר ראשון של פולין.

jast

New member
אני הייתי בסמינר קיבוץ...

אבל לא ניראה לי שאני מכירה אותך.

פורה

New member
מחר אנחנו אמורים...

אבל אתם יודעים למי קוראים אמור. נכון? פה זה שמו"ץ.

gloom

New member
טיול מ-ד-ה-י-ם!

אבל איזו סיכה מבאסת הא? אנחנו היינו הקבצוה הכי טובה (ביום השני הגענו ראשונים, הזה עם מעלה עלי והקטע שנתקענו שלוש שעות בירידה מעפנה כזאת) הנה אני בא!!!!!!

למעלה