ט"ו באב מתקרב מי בא לח(ו)לל אותי בכרמים?
נ ניאנדרטלי אורבני New member 22/7/07 #2 גונגו בא ! גונגו יחולל גונגו טוב גונגו מכין חביתה ! איפה זה כרמים ? גונגו לא מכיר
ב ביציות עין New member 22/7/07 #4 למה אין בנים עם שכל? מה? אני צריכה לקרוא לילד בשמו? פיגוליםםםםםםםםםםםםם יא מאצ'ו תתייצב !
נ ניאנדרטלי אורבני New member 22/7/07 #7 גונגו גם עומד ! גונגו זקוף גונגו טוב גונגו טוב גונגו טוב גונגו משועמם אתם משעממים גונגו לא גמר
ב ביציות עין New member 22/7/07 #8 גונגו משועמם? אתה מ ש ע מ ם ! תלמד להטות פעלים לפני שתעבור לגיאומטריה.
נ ניאנדרטלי אורבני New member 22/7/07 #10 גונגו לא צריך גיאומטריה גונגו יודע להטות גונגו יודע לשנות תנוחות גונגו יודע להחדיר במבחר זוויות גונגו חושב ביציה מקושקשת סתם מקשקשת גונגו מרגיש ביציות עין משעממת שבעתים גונגו לא אוהב אחת מבלבלת בביצים
גונגו לא צריך גיאומטריה גונגו יודע להטות גונגו יודע לשנות תנוחות גונגו יודע להחדיר במבחר זוויות גונגו חושב ביציה מקושקשת סתם מקשקשת גונגו מרגיש ביציות עין משעממת שבעתים גונגו לא אוהב אחת מבלבלת בביצים
א א י ל ה New member 22/7/07 #11 גונגו טייק מי טו יו'ר לידר! <אילה עם רווחים מגלה אסרטיביות מול הילידים>
S SINFULLY SEXY New member 22/7/07 #14 גונגו בייבי אתה מיתבזבז פה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif רוצה מקום שיעריכו אותך בו ושיאהבו אותך בו רוצה מקום שבו הכל קורה ושיש בו את החבורה הכי נחמדה של אנשים שאתה יכול לדמיין מאמי תלחץ על הקישור מאמי ותיראה איך אתה משאיר את קנזס וכל המשעממים האלו מאחורייך כפרה לא יהיה לך טוב תחזור לפה-יהיה לך טוב-אני נישבעת לך-רק תילחץ על הקישור ותיראה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1678&msgid=102573029 תילחץ גונגו-ואני ילחץ לך כבר בכל המקומות שאתה אוהב ואפילו בכמה שאתה עדיין לא יודע שאתה אוהב שלוחצים לך בהם גונגו
גונגו בייבי אתה מיתבזבז פה ../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif../images/Emo25.gif רוצה מקום שיעריכו אותך בו ושיאהבו אותך בו רוצה מקום שבו הכל קורה ושיש בו את החבורה הכי נחמדה של אנשים שאתה יכול לדמיין מאמי תלחץ על הקישור מאמי ותיראה איך אתה משאיר את קנזס וכל המשעממים האלו מאחורייך כפרה לא יהיה לך טוב תחזור לפה-יהיה לך טוב-אני נישבעת לך-רק תילחץ על הקישור ותיראה http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1678&msgid=102573029 תילחץ גונגו-ואני ילחץ לך כבר בכל המקומות שאתה אוהב ואפילו בכמה שאתה עדיין לא יודע שאתה אוהב שלוחצים לך בהם גונגו
P Pigulim New member 22/7/07 #15 נכון, גונגו מתבזבז! הרבה כישורי שפה יש לגונגו, למה לבזבז אותם בפורום שמתעסק במשחקי שפה? אם גונגו יודע מה טוב לו, הולך להפגין אותם בפורום שאשכרה מתעסק בנושא!
נכון, גונגו מתבזבז! הרבה כישורי שפה יש לגונגו, למה לבזבז אותם בפורום שמתעסק במשחקי שפה? אם גונגו יודע מה טוב לו, הולך להפגין אותם בפורום שאשכרה מתעסק בנושא!