ט"ו באב חג האהבה

שמחה37

New member
ט"ו באב חג האהבה

למי שחוגג שיהיה בכיף אני כאמור לא צריכה יום לאהבה. היום 15.8 היינו צריכים לפי תכנוני כבר לתכנן מפגש אצלי בצפון אבל אנחנו מתכננים ואלוקים מתכנן לנו משהו אחר. לא מקטרת כבר על הקבלן אבל מאמינה שהכל חוזר מלמעלה. אחרי שהכל יעבור ונתחיל להנות מהבית בטח אעשה חשבון נפש איזה שיעור אני לומדת לחיים מכל מה שקרה כאן. בינתייםאחד הדברים היחידים שמחזיק אותי שפוייה זה הבוקר בשדות רואה את הזריחה בערך בין בית שערים לרמת ישי. מראה מלבב. המשך קסום שמחה

שמחה37

New member
מי ה מאמין לפני שנים

ש3 פריכיות עם סלט חצילים ופסטרמה יהיו ארוחת צהריים מפוצצת. נוסעת היום לדן אכדיה למסיבת הולדת בת דודי ובונה להנות שם מהאוכל. קסם השרוול אני קוראת לזה. שמחה

חמ סה

New member
תיהני ומזל טוב ../images/Emo13.gif

מצטערת לשמוע על הקשיים שאתם חווים עם הקבלן בשיפוצים. יהיה בסדר...

שמחהל'ה

אולי תספרי פה מה הקבלן ה&^%$#@ עשה לכם גם תפרקי וגם נלמד מה לא לעשות בחיים וגם איך את מתמודדת עם זה ואיך בכלל מסתדרים.. |שדות| |שמש זורחת|
ט"ו באב שמח

רוייקו

New member
מעניין אותי אם אלה שמשלמים הון עתק לקבלן

שינהל עבורם את כל מסכת השיפוצים או הבניה, נחסכים מהם העוולות, הטעויות, ההפסדים ואי ההבנות עם כל בעלי המקצוע. האם תמיד שווה לקחת קבלן והאם בסופו של עניין, כשחוסכים הרבה מאוד כסף על בניהול השיפוץ/בניה העצמית, יהיה אפשר להגיד שכל המאמץ היה שווה ?! זו שאלה ומעניין איך מסתכלים עליה. אני, אחרי אינסוף של שיפוצים ונסיון בתחום הזה, גם לי יש טעויות עדיין ותחושה שיש לי עוד מה ללמוד. הלוואי והיה לי הפריבילגיה לקחת קבלן שינהל הוא את מחול השדים הזה. מצד שני, כשהסכום מגביל את היכולות, אז המחיר הוא גם כאב ראש גדול יותר. בסופו של דבר, אתם תהנו מהתוצאה, וגם אם יש תיקונים, אפשר לעשות אותם עם הזמן. העיקר שאתם כבר תגורו בקן שלכם. מאחל לפורום חג אהבה מלא באהבה

למעלה