ט"ו באב הערב

ט"ו באב הערב

מענין שכולכם מתעלמים בהפגנתיות... ט' באב כבר עבר להזכירכם. לכו חפשו מי יאהב אתכם! !!

חחח

מודה שהיום הזה מעולם לא עשה לי משהו, בדיוק כמו שהוולנטיין דיי לא הזיז לי, גם כשהייתי רווקה, נשואה או סתם בזוגיות. רע בעיניי העקרון שמחפשים חג מיוחד בשביל לשלוח פרחים/שוקולד כדי להגיד שאוהבים.

ye44

New member
לאחר ניתוח הממצאים

המסקנה העיקרית לגבייך היא : שאת סובלת מנכות רגשית
דחוף כמה שיחות נפש עם פסיכולוג בשילוב
אישה שלא יודעת לאהוב ולא חוותה את הניאונסים הקטנים של הזוגיות, זאת אומללות לשמה
מילא לך זה לא עשה משהו, מעניין לשאול את האקס האם הוא חווה פעם משהו טוב ממך ?
אין לי צל של ספק שסירסת אותו, עד כדי כך שהוא הפך להיות תלותי

ראית מה זה ../images/Emo2.gif ?

המסקנה העיקרית לגביך היא: שאתה
, שיודע הרבה יותר מדי טוב על
, מה שמוכיח בצורה חד משמעית שאתה לוקח כאלו
ומאמי - היום שבו אזדקק לניואנסים קטנים של חגים מטופשים כדי לקבל פרחים/שוקולד, הוא היום שבו אעזוב את בן הזוג שלי. כי הרי ברור שאצלי הניואנסים האלה הם לא פעם בשנה - כמו אצלך, אלא קבוועים ומהווים חלק בסיסי מקשר (וכדי שלא תכתוב שוב איזה שטות מטופשת - הם הדדיים !!! ) והאקס שלי? שאל לשלומך והתעניין לדעת עד כמה אתה חסר בטחון בחיים שכל מה שמעניין אותך בחיים זה לנסות להראות עד כמה אתה נעלה על יתר האנשים בפורום. רוצה למסור לו ד"ש ?? יגיע... עוד טפשות שאתה רוצה שאגיב עליה לפני שאני מתחילה את יום העבודה שלי ? כי אתה עדיין מ ש ע מ ם א ו ת י (מפהקת..............)

ye44

New member
אין לי צל של ספק

שהתזה שלי לגבייך עפ"י התשובה שלך נכונה
את יודע מכיוון שאת לא מכירה אותי, אני משער שרובם בפורום שקוראים את מה שאת כותבת מגחכים
הניואנסים הקטנים הם בילד אין בזוגיות ואם יש חג אז חוגגים ולא משחקים אותה " אני לא זקוקה לט"ו באב " את מתה שיהיה לך ט"ו באב
ומפאת האוטינג אני מעדיף
כדי שלא להביך אותך
כיייייייייי אתתתתתתת אישהההההההה אומללההההההההההה
אגב את והאקס שלך דחוף לטיפול זה הופך להיות חולני אצלכם את מסרבת להתנתק ממנו מכיוון שזה ה
היחידי שמוכן להיכנס איתך לאינטרקציה זה כואב אבל זאת האמת

אויש

אתה כ"כ צודק , הרי כל חיי מושתתים על העקרון של אין גבר אין חיים
האמת היא - שמזיז לי את קצה הציפורן מה אתה חושב עליי, או חושב שאתה יודע עליי, או שסיפרו לך עליי, או שקראת עליי , אתה כ"כ פתטי שזה צועק הצילו
עוד שטות שאתה רוצה לכתוב? כי אין לך הרבה זמן כדי להספיק, נותרו לי יומיים וחצי של התארגנויות בעבודה לפני שאני טסה... אבל מאמי בחייאת - תהיה מקורי, אתה מתחיל לחזור על הדברים יותר מדי פעמים וזה ... ע ד י י ן מ ש ע מ ם א ו ת י

ye44

New member
מכיוון שאת ../images/Emo160.gif לארה"ב

תירשמי ל"ברבור" אולי יצליחו לעשות ממך משהו
יש לי ספק, אבל בטכנולוגיות של היום אולי קצת בוטוקס בקמט שבין העין לסנטר קצת בוטוקס בשפתיים, רגע תסתכלי אח"כ במראה
ניקוי פנים ומתיחת פנים, תספורת באופן דחוף
יותר מתאים מתאים לך קצר ואם יתמזל מזלך זה יהיה ע"ח משלם המיסים האמריקאי
ואם תעברי את התהליך אני עושה מגבית ושולח אותך " לאווי דרור " על חשבון הפורום להורדת הצלוליטיס
דרך אגב פתטי זה מה שאמרו עלייך
אותך זה משעמם את השאר לא, הם נהנים
את יודעת קצת לא מסתדר לי הקטע עם האקס שלך, את כותבת שהוא טוען שאני חסר בטחון וכו' אז מה הוא ?
עד כדי כך הוא מסורס שהוא לא יכול לכתוב בעצמו ? הוא בכלל יודע שאת כותבת בשמו ? תמסרי לו שיגיע למפגשים שלנו, נלמד אותו דרך ארץ כיצד להתמודד איתך, כבר כתבתי שאשתו של איצ'קו פריארית לידך
נסיעה טובה זה
לט"ו באב שלא תאמרי שאני לא רומנטי

אויש 2

צר לי אבל לא רואה מספיק טלוויזיה בשביל לדעת מה זה "הברבור" ואין לי מושג מי זו אשתו של איצ'קו אבל מאמי - אתה לעומתי מכיר כ"כ טוב תוכניות טלוויזיה, יש מצב שאתה מ ש ו ע מ ם ב ח י י ם ? בוטוקס - אני מבינה שזה מנסיון אישי, שלחת את סווטה שלך לעשות גם כן? בשפתיים לא עושים בוטוקס - סתם לידיעתך חסר בטחון עצמי - אני אומרת ולא הגרוש ומבטיחה לך שגם הוא לא היה טורח להגיע למפגשים שלך, הוא שונא אנשים חסרי בינה
ומי משועשע? ה 2 וחצי אנשים שכותבים פה, אלו שעדיין לא הצלחת להבריח ? גם הם מעניינים לי את הקצה של הציפורן... וסתם לשעשוע - בו תסביר לי מבחינה אנטומית איך מתחבר הקמט בין העין לסנטר... מתיחת פנים - נראה לי שסווטה צריכה יותר. ניקוי פנים - חחחחחחחחחחחחחח רק מה שמעניין אותי לדעת - את כל זה הסקת מהתמונה שלי בפייס? גם את הצלוליטיס ראית מתחת לבגדים?????????????? פשששששששששששש - סחתיין על הראייה
אתה עדיין פתטי אבל כדי שלא תגיד שאני לא טובה אליך, קבל ממני
דווקא כזה כי נראה לי שזה מה שאתה זקוק לו. עוד משהו? אני עדיין מ פ ה ק ת ממך

ye44

New member
אויש 3

צר לי,משום מה לא מאמינים לך כי כולך שקר אחד גדול
תמשיכי לפהק עד שתכנסי לתרדמת, גם כשאת מצטלמת לפחות אל תשבי כמו דודה

ye44

New member
לא יפה

לדרוך על יבלות
כולם מחפשים אהבה גם אתה
חוץ מגב' דנדשים היא לא מוצאת אז היא אנטי אהבה

מעולם

לא דרכתי על יבלות של איש,בטח שלא בכוונה תחילה. מניסיון,אלה שתדרוך עליהם בדרך למעלה יפגשו בך שוב בדרכך למטה.... לא חולק על עיניין חיפוש האהבה,רק מדגיש שלמדתי להנות גם מהדרך ומהחיפושים. ומבלי להיגרר לוויכוח הנצחי שלכם פה, החברה שלנו בנויה מאז ומתמיד מזוגות ומביחד. יחד עם זאת,קשה שלא לשים לב לעובדה שדברים רבים כל כך השתנו במערך הזוגיות וההתמסדות הזוגית. ואני לא מדבר על השינוי של הדור שניים האחרונים,זה של ההורים והסבים שלנו, זה שקידש והעלה על נס את מוסד הנישואים,שלחמו והתמודדו עם הקשיים הנלווים ומובנים בכל זוגיות,ולא ברחו ממנה עם דגל לבן בידיים וזנב בין הרגליים על כל פיפס ושטות. זה שבדורו הגבר היה גבר,והאשה הייתה אישה. אם נסתכל קצת יותר רחוק בכיוון תחילת האנושות המודרנית,ואני מדבר על עידן המערות והלאה... החיבור בין הזכר והנקבה היה בעיקרו פיזיולוגי וצורך הטבע,דהיינו פורקן,היתרבות,והמשך הגזע האנושי. לכל אחד היה תפקיד מוגדר לפי מינו,והדברים היו בסיסיים פשוטים והרבה,הרבה יותר קלים. מאז זרמו הרבה מים עכורים במימי הקישון של האנושות,יען כי חכמים בלילה הפכנו. ברבות השנים שינו את הכללים,את התפקידים,את היכולות,את האפשרויות,ועשו סלט אחד גדול ועסיסי מכל מוסד הזוגיות והנישואים בפרט. פמינזם,שובינזם,חוקים מגדריים,הטבות בלעדיות למגזר כזה או אחר, נראה כי ככול שאנו מנסים לפשט ולתקן ולשים טלאי על כל קרע שיצרנו,כך נראה שאנו מסבכים ומקלקלים את הדברים במו ידינו. אז בפעם הבאה שתרגישו לבנה של איטונג נופלת לכם על הגולגולת ומזעזעת אתכם תדעו שזה מגדל בבל של הזוגיות שבנינו בעמל רב ומתפרק על כולנו עם אצבע משולשת בפרצוף. שמישהו ימצא כבר את הכפתור של הריסטארט וילחץ עליו. לטובת האנושות. לפני שהמזוקן ההזוי מאיראן ילחץ על כפתור אחר.... ט"ו באב שמח לכולנו

מבלי

להתייחס לכל מה שכתבת כאן אתה צודק ברוב הדברים מלבד הלבנות שלך בסוף
לפעמים גם היום בונים מגדלים יפהפים מבלי שיתרפקו לגורמים עם קצת יכולת והמון רצון

darling33

New member
השתדלתי להתעלם

כמו שאני תמיד עושה במצב נטול זוגיות...

יאלללללה יאלללללה

טוב פסדר....הנה אחד משירי האהבה הגדולים בכל הזמנים (לעניות דעתי כמובן) ובתפאורה הולמת את הארוע. תמיד מעדיפה לחגוג חגים יהודיים ולא של הגויים. טו' באב שמייח לכולנו.

למה ככה???

לא יפה . . . לא ראית את המאהל שהקמתי?? העם דורש אהבה חברתית
<זה מעלה לי סטארט אפ
>

irit 123

New member
לי היה אחלה של ערב

מי אמרה שרוצה לעשות מאהל מחאה אהבה חברתית? תביאי אוהל לחמישה, יש לי כמה חברות שישמחו להצטרף. נפתח את המאהל מול סניף מקס ברנר ברוטשילד - נאחד מחאות....

האוהל שלי

עדיין מתייבש מהטראומה שעברה עליו בסוף השבוע האחרון
את חושבת שאמצא מקום פנוי ברוטשילד? השק"ש עלי . . .

irit 123

New member
השק"ש עלייך

הקפה במקס ברנר עליי. אגב, יש להם אחלה אחלה של קפה!

אייבורי

New member
רציתי להביע תרעומת

כל הרגשות עומדות אצלי בתור והקימו מאהל מחאה הן טוענות שיש פה אפליה [האמת צודקות] ושיש לשנות את הסדר החברתי הרגשות רוצות סדר רגשני חדש! אני רוצה להגיש לממשלה, לפורום ולכל בני האדם, תיקון יהיו חגים להלן חג העצבים חג השמחה חג העצב חג השמחה לאיד [כי גם לפולניות מותר] וחג החמלה והאמפתיה די לאפליה!!!

ismeralda100

New member
חג שמח לכולם!!! 3>

למי שחוגג שתאהבו ותשמח ותהנו (-אני לא חוגגת את החג הזה באופן אישי אך זה לא מפריע לי לאחל למי שכן)

למעלה