ט"ה T.V-פרק 6

נועמייי

New member
ט"ה T.V-פרק 6

http://www.youtube.com/watch?v=34zSYeHHodM ארררררר אני מתה מאיך שטום מדבר פה באנגליייתתתתתתתתתת P:

animfanatic

New member
גאד איזה סקסיים כשהם מדברים באנגלית../images/Emo99.gif

איזה טומי זה...איך הוא מדבר אנגלית...יאמי

Tsuf love Bill

New member
אני אמורה לפתוח תפרקים ../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

ובדיוק באתי לפתוח עעכשיו. לא משנה

Tsuf love Bill

New member
שיוא ! שימו לב ש../images/Emo110.gif

בשניה 4:14 פתאום רואים את טום ואת ניקול הזו ביחד ! לשניהה ! ולפני זה יש מן בום כזה ! חח יענו סכנה ! יאו

Shir Kaulitz

New member
שיואו נכון../images/Emo70.gif חח איך זיהית ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo163.gif

לקח לי כמה פעמים להריץ את זה כדי לקלוט שזה הם

Fall Out Liel

New member
כה גם אני שמתי לב../images/Emo168.gif

זה היה ממש לשניה אבל הספקתי לראות את טום מסתכל לניקול על השדיים

Fall Out Liel

New member
לא יודעים אנגלית? בולשיט!../images/Emo11.gif../images/Emo168.gif

ולא נראה לי שלימדו אותם במיוחד את המילים האלה. הם בטוח לומדים אצל מורה איך לדבר כי תראו איזה יפה הם מדברים, וכן מבינים אותם למרות המבטא המוזר הזה שיוצא להם! חעחעחעחעחעחעח ~התחרפנות~ חמודים
! ותודה

../images/Emo26.gifאעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

עעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע איזה פרק מקסים!! חחח איזה חמודים הם כשהם מדברים אנגלית! חחח הם דיברו דווקא ממש טוב, אז למה כולם אומרים שהאנגלית שלהם עילגת?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

../images/Emo80.gif התגובה שהבתי באחד הבלוגים

הנה: יאאאאהה ראיתי עכשיו ת’פרק בטוקיו הוטל TV על "סקרים אמריקה" זה פשוט עננננק Q= ! עוד ראיון שהם מדברים באנגלית D= מה הם משחקים אותה אינפנטיליים הם תותתחחים! אפילו גיאורג השחיל לו מילה קטננה .. חח אני מחכה לפרק ההבא , החלק השני על ה EMA :] - - - בקיצור?! פרק מדהים טנקיו דארלינג :)

../images/Emo221.gif יאאאאאאאא

חמודיםםםםםם וואיי טום יודע לדבר ממש טוב לדעתי! לא? תשמעו את כל הזמנים שלו וכאלה..חחח (האנגלית בבצפר שלי משפיעה עליי לרעה לשים לב לכל הזמנים האלה XDDD) וביל חמודדדד כל כךךךךך

למעלה