טשי מה קורה?
° °•טשי•° New member 19/12/05 #2 חחחחחחחחח גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif הכל טוב. סתם.. על מי אני עובדת?.. יש לי מחר מבחן בהסטוריה ואני עייפה ואני לא מצליחה להבין כלום
חחחחחחחחח גדול ../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif הכל טוב. סתם.. על מי אני עובדת?.. יש לי מחר מבחן בהסטוריה ואני עייפה ואני לא מצליחה להבין כלום
ל לא קוראים לי דרור New member 19/12/05 #3 יהיה בסדר.... ולכל חברי פורום אוריגמי.... אתם מוזמנים למסיבה שכולם חיכו לה
° °•טשי•° New member 19/12/05 #6 אני כבר 7 שנים לא מתעסקת באוריגמי. לא הבנתי מאיפה הבאת את זה פתאום... מה אוריגמי? באמצע החיים.. זה הפחיד אותי קצת...
אני כבר 7 שנים לא מתעסקת באוריגמי. לא הבנתי מאיפה הבאת את זה פתאום... מה אוריגמי? באמצע החיים.. זה הפחיד אותי קצת...
ל לא קוראים לי דרור New member 19/12/05 #7 זה בסדר.. זה כמו לרכב על אופניים.... לאט לאט תיזכרי ותראי איך הכול הולך חלק...
° °•טשי•° New member 19/12/05 #8 כן. זה בדיוק אותו דבר ../images/Emo4.gif (../images/Emo35.gif) ונחזור למציאות, אם המסיבה באמת הייתה חשובה לך היית עושה משהו ובאה. ענת, את בחורה מקורית. תשברי רגל ( )
כן. זה בדיוק אותו דבר ../images/Emo4.gif (../images/Emo35.gif) ונחזור למציאות, אם המסיבה באמת הייתה חשובה לך היית עושה משהו ובאה. ענת, את בחורה מקורית. תשברי רגל ( )
ל לא קוראים לי דרור New member 19/12/05 #9 את יודעת שהמסיבה חשובה לי.... ואני באמת אראה מה אפשר לעשות....
° °•טשי•° New member 19/12/05 #10 ../images/Emo26.gif http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=177&msgid=68029983
M m1ko New member 19/12/05 #11 למה שניכם מספאימות?? יש הודעות פרטיות..... שמעתן על זה??? זה פורום לחובבי אוריגאמי.. =\