טרשת נפוצה

טרשת נפוצה../images/Emo53.gif

מישהי היקרה לי- חולה במחלה זו כבר חמש שנים לפחות..היא בת 53, ועם מצב רוח מאוד רע, ההתקפים אצלה נורא חזקים ובתדירות גבוהה.. שאלתי היא האם יש משנהו שרפואה משלימה יכולה להציע לה במצבה כיום? היא על כסא גלגלים- ידיים לא יכולה להזיז - לא רואה אלא צללים והיא מונשמת חלקית! תודה רבה אם תעזרו בעצות

טרשת נפוצה

קשה מאוד לטיפול , ואני אישית לא מכירה הצלחות בתחום ( אשמח לשמוע מידידי..) . עם זאת , לדעתי , אפשר לנסות ולעזור לה בשיפורים קטנים באיכות החיים - הן ע"י צמחי מרפא והן ע"י שמנים אתריים . בריאות, יעל

יש לי הצלחה עם מיץ נוני וטרשת

מכירה גם הצלחות בעבודה עמוקה סביב עמוד השדרה או ברפלקסולוגיה ובכל זאת, חשוב לזכור שמדובר בטרשת נפוצה מחלה כרונית פרוגרסיבית. כשאני מדברת על הצלחה אני מדברת על הקלה בסימפטומים. בעזרת הנוני הצלחנו לעצור התקף של טרשת בבחורה צעירה. הפסקה של יומיים בתום החודש הראשון גרמה לחזרה של ההתקף. הפעם טיפלנו בכמות גדולה ומתאימה יותר. שוב, נפסק ההתקף תוך 3 ימים אך הפעם, בתום שבועיים התברר שבנוסף לכך, נעלמו גם סימפטומים שנשארו מהתקפים קודמים... אני ממליצה בחום לנסות. למרות שלא ידוע מה בדיוק גורם למחלת הטרשת הנפוצה, ידוע וודאי שמצב נפשי דיכאוני גורם להתפרצויות ולהחרפה... לכן, כיוון טיפולי נוסף שאני ממליצה לשלב בכל טיפול אחר: טיפול נפשי / רגשי - לא תרופתי!!!! שיחות, פרחי באך תהליכים רגשיים עמוקים בגישה של טיפול לטווח ארוך... טרשת נפוצה היא מחלה עם מהלך לא צפוי שיכולה להיות דינמית מאוד. נשמע שהחולה עליה את מדברת עוברת את המחלה קשהההה במיוחד בהתחשב בגיל בו לקתה במחלה... טיפול רגשי נשמע לי הכרחי !! מקווה שעניתי, לפחות קצת. זה תמיד עצוב לי קצת כשאין לי אפשרות לתת תשובה אופטימית חד משמעית. במקרה זה, אני מדברת על שילוב כמה דברים שכל אחד משפיע על הגוף מכיוון אחר ובדרך אחרת. אני מדברת על טיפול יקר וממושך. טיפול שאפשר לשקול אותו רק אם היא באמת רוצה שיפור במצבה (לא, עד כמה שמצבה גרוע - זה אף פעם לא מובן מאליו) שאלה: האם הפניה אלינו היא יוזמה שלה או שלך?

פניה שלי נאוה-ותודה רבה..רבה

מעריכה את התאמצותך לכתוב תגובה כה מפורטת..מה שאמרת נכון לגבי מצבי הרוח וכמה שזה משפיע עליה..היא איכשהו כבר לא מאמינה בכל סוג של טיפול ולא מסכימה לטיפול נפשי מה גם שאינה יכולה לדבר כי היא מונשמת..אנחנו מבינים אותה לפי תנועות השפתיים! הטיפול יקר אני יודעת והיא כבר הוציאה ים של כספים על אביזרים וטיפולים ותרופות! אני בעצמי מתכוונת להתחיל לימודים לרפלקסולוגיה ופרחי באך וטיפול בשמנים בעוד כמה חודשים רק לא יודעת עד כמה היא תחזיק מעמד! המחלה מאוד קשה..תודה שוב

Inna K

New member
טיפול משולב

הנני ממליץ על טיפול במרכזי האבחון והטיפול BIT Medicare. במרפאות הנ"ל מבצעים טיפולים בשיטת אבחון וטיפול חדישה בשם ביו-אימפולס. השיטה מאפשרת לאבחן פעילות איברי המטופל ולאזן את פעילותם במידת הצורך, בעזרת מיכשור מיוחד שופתח לשם כך. ישנם הצלחות רבות בטיפול במגוון רחב של מחלות ובהם גם חולי טרשת נפוצה. הנני ממליצה שקודם תפנו לקבל יעוץ והדרכה - טל: 808-707-700-1 בריאות ואושר ,
, אינה

למעלה