טרקים בסקוטלנד

פפיטון

New member
טרקים בסקוטלנד

אני מתכננן נסיעה לסקוטלנד עוד חודש, ויהיו לי בערך שבועיים לטייל. חשבתי לעשות חלק מה- west highlands way או מה- great glens way, בן לומונד, ואולי קצת באזור ה- isle of skye. (בעבר הייתי בסקוטלנד, וטיפסתי על הבן נוויס - טיול יום חביב). יש למישהו נסיון או המלצות ?

sela v

New member
סקוטלנד

בדיוק חזרתי אתמול מסקוטלנד. לגבי הטיול שלי אני אכתוב יותר מאוחר שיהיה לי יותר זמן וחשק. פגשתי באוטובוס מגלזגו ללונדון. 1. בחורה דרום אפריקאית שעבדה כמה חודשים במסעדה באי סקאי טוב זה לא יעזור לך אבל 2, פגשתי אישה לא צעירה מבלגיה עם שורשים מסקוטלנד שצעדה ברגל מגזלזו לפורט ויליאמס. אני אישית מכיר את האזור יותר מהאוטו מאשר ברגל. אזור שאני מכיר יותר טוב הוא צפון מערב, כלומר צפונית ל-Ullapool. אזור ששונה בתצורת הנוף משאר סקוטלנד יותר פראי וכמעט ולא מיושב, ויש בו כל מיני מקומות לעשות טרקים. יש ספר של לונלי פלנט על טרקים (hiking) בסקוטלנד, ובכלל יש מלא מלא ספרים בנושא, אתה יכול להכנס לאמזון האנגלי ולעשות חיפוש ולמצא ספרים בנושא, ואו להזמין לארץ או לדעת מה לחפש שתגיע לאנגליה, כלומר איזה ספרות. יש גם אתרים בנושא, רשמתי על כך פה בעבר ואולי אפילו שמתי קישורים ברשימת הקישורים.

פפיטון

New member
תודה

כן, יש לי את הספר. מה שרציתי זה בעיקר לשמוע חוויות אישיות, לדעת כמה צפוף ה- west highland way (זה מה שהבלגית עשתה), וכו'.

sela v

New member
אתר שנראה לי ויעזור לך

הוא של האכסניות העצמאיות בסקוטלנד. מה שכן אני זוכר שהיא אמרה שהיא לא הצטערה שהיא הזמינה את האכסניות מראש, כי לעיתים הן מלאות אלא אם אתה מתכנן לסחוב אוהל. מטרקים בצפון סקוטלנד אני זוכר אנשים שיצאו לטרק שכוללים לינה בשטח, אבל ממה שהתרשמתי הרוב לא ישנים בשטח, ורוב הטרקים מאפשרים לינה באכסניה עם רוצים בכך.

היי פפיטון, אולם קצת באיחור, אבל

אנחנו טיילנו חודש וחצי בסקוטלנד, עשינו את ה west highlands way ואמרו לנו כשהגענו לפורט ויליאם לא להמשיך לgreat glens way כי זה מאכזב. אל תפסיקו באמצע תעשו את כל הדרך ממולגיי (בגלזגו) לפורט ויליאם. יש עוד מסלול יפה בדרום southeren upland way אבל הוא יותר ארוך. גם בsky היינו. אם יש לך שאלות אני אשמח לענות. המלצה חשובה זו תקופת המידג'יטים !!!! ברגע שאתה נוחת תקנה תרסיס נגדם בבית המרקחת, ותקח איתך אנטי היסטמינים מהארץ. הם מתקיפים במליונים. (ראה תמונה - וזה ביום שלא !! הותקפנו) הם נמצאים באזורים ספציפים כך שאם תכתוב לי לאיפה בדיוק אתם נוסעים ומהו המסלול אני אגיד לך איך להיזהר. enjoy

למעלה