טרקים בישראל

shaishoo

New member
טרקים בישראל

שלום אני יודע שזו שאלה טיפה מוזרה..אבל... חוץ משביל ישראל יש עוד טרקים שאפשר לעשות בארצנו הקטנטונת? אני לא מדבר על טיולי יום או חצי יום אני מדבר על 3 ימים +- , איזה ספר מומלץ.. משהו... תומר

BENG

New member
טראקים יש ולא חסרים מקומות בארצנו ה

קטנטונת לטייל בה אומנם אין מרחבים (למעט הנגב) כמו בטראקים בחו"ל . אז קח תרמיל וקח מקל וצא לראות את ישראל ... כי יש מה לראות BENG BENG פה ולא ליותר מידי זמן

shaishoo

New member
תודה אבל...

תודה גבר אבל בשביל לקחת תרמיל ולטייל לא הייתי שולח הודעה !! אהי רציתי לדעת אם פרט לשביל ישראל יש עוד סיפורי-דרך/טרקים/רעיונות לטרקים בישראל.... ויש פה מה לראות ולהרבה זמן את זה אני כבר יודע...

fishey

New member
יש מסלול מחוף לחוף

יש מסלול שמתחיל מחוף אכזיב וניגמר בצד המערבי של הכינרת מסלול של 4-6 ימים תלוי קצב הליכה . חוץ מיזה יש תחנות מידע של החברה להגנת הטבע . ואפשר גם פשוט לקחתץ מפה שבילים לסמן מה שרוצים (לא לישכוח להודיע למי צריך שאתם שם כמובן ) ולהתחיל לצעוד .אתה גם יכול לעשות חלק מישביל ישראל . הדבר הכי מומלץ שיש בנושא זה ספר של שביל ישראל ומפות של הרשות (כל מפה עולה בערך 70 שקל ). שיהיה לך טיול נעים

shaishoo

New member
תודה

תודה רבה.. עשית מצווה.. עכשיו רק צריכים לחכות למזג אויר מתאים לקחת תרמיל ומקל והופ

syair

New member
טרק

מה דעתם לארגן איזה טרק בן יומיים? יש קופצים על הרעיון?

עוזיג

New member
אחלה

תגיד רק לאן ומתי

syair

New member
הרי אילת

מה הכי מתאים בעונה הזו? אני חשבתי על טרק באזור זה עם לינת לילה שם, למרות שנראה לי שבלילה לא כל כך חם שם, אבל יש לנו שק"שים ולא נראה שתהיה בעיה. נראה לי אפשר להתחיל את זה בנסיעה באוטובוס לאילת כמו תרמילאים אמיתיים
בקשר לזמן, אני מעדיף מתי שהוא בסוף פברואר.

shaishoo

New member
מצויין

מתאים אש... תגיד מתי.. ואני אפילו אשפר טיפה את ההרגשה התרמילאית, אוטו לאילת עליי ! יש לי PICKUP עם דלק חינם

syair

New member
אחלה

יש עוד רעיונות מה צריך לארגן? אולי תשלחו לי הודעות פרטיות, מתי אתם יכולים או עדיף לא יכולים, ואני אארגן את התאריך.

goonda

New member
יש לי משהו ב"שביל"ך ב"שביל"כם

איח תמשע... מסלול חוצה ישראל... לא שביל חוצה ישראל הנדוש אני מדבר ללכת על השבר הסורי אפריקאי...שהוא מדהים, מהצפון עד הדרום כמו כן.. לצעיר היום קצת מסוכן לטייל בארץ מדבר יהודה , ואדי קלט, כל איזור ואדי ערה שהוא מדהים ביופיו, והכי חשוב כמה ממכם באמת מכירים את גוש שגב, משגב? זה אחד האיזורים הכי יפים בארץ, שבכל מקום ישנם ישובים קטנים, עם אנשים מיוחדים ונחמדים , אני ממליץ! גונדה

למעלה