טרקיז ב"בואינג"?

sbiey

New member
טרקיז ב"בואינג"?

חברים, אמנם ראיתם אותי פה רק פעמיים או שלוש (וגם אותן אתם וודאי לא זוכרים), אבל אני שותף פסיבי בפורום הזה כבר זמן ארוך (קורא אתכם כל הזמן), בעיקר בעקבות התמכרות חסרת תקדים ל"וויאג´ר", שבעקבותיה צפו ועלו גם זכרונות ילדות מחברי ה-TNG, שאני מנסה לרענן בעזרת החיבור החדש שלי לאינטרנט המהיר. אבל לא לשם כך נתכנסנו. מתוקף תפקידי ככתב צבאי ב"בטאון חיל-האוויר" אני עוסק בנושאי טכנולוגיה ותעופה בינלאומית כבר כמע שלוש שנים. בחודש אוקטובר האחרון נתקלתי (ואף עסקתי במסגרת עיתונאית בעניין) בחשיפה של מטוס חמקני חדש ומסווג של "בואינג" וחיל-האוויר האמריקאי, שפותח לפני קצת פחות מעשור ושמו... BIRD OF PREY כמובן, על-שמה של הספינה הקלינגונית. אני מצרף לינק לאתר האינטרנט של הבטאון, שם תוכלו לקרוא בעברית על "ציפור הטרף" הלא-טלוויזיונית החל מה-22 לחודש דצמבר (עם פרסום המהדורה המודפסת והוירטואלית של הבטאון) ובנוסף, לינק להודעה לעיתונות של "בואינג", שכוללת גם כמה תמונות של הציפור. אנחנו לא לבד! אייל

Lu Tze

New member
זה מתחיל ממעבורת חלל,

נמשך עם מטוס... חכו חכו, הטרקרים עוד ישתלטו על היקום! או לפחות על החלל

itstzar

New member
ולא לשכוח את הטלפונים הסלולריים

ובמיוחד את הstar-tec שלא סתם קראו לו ככה ולא סתם הוא נראה ככה :)

Lu Tze

New member
אה, גם הדלתות האלה שנפתחות

כשמתקרבים אליהן, גם ממס"ב, בסידרה הישנה הפעילו את הדלתות שני אנשי צוות ואיזה מדען אהב את הרעיון ופיתח דבר כזה באמת בוא´נה, אנחנו באמת משתלטים על העולם!

למעלה