טרנר

גוקיתה

New member
טרנר

אסביר יותר טוב, בתי עלתה במשקל והאנדוקרינולוגית העלתה את המינון, זאת אומרת יותר תרופה, זאת אומרת עוד קפסולה של זריקות בחודש. הרופא משפחה, אדם קשה, ממורמר שכולם רבים איתו, החליט שהוא אנדוקרינולוג ומשגע אותנו. הרופאה שלנו לא מבינה מדוע היא צריכה כל פעם להסביר לו מה קורה, זה לא התחום שלו, הוא אמור לתת מרשמים לפי הוראות האנדוקרינולוגית. בכל פעם שצריך מרשמים מתחילות הבעיות, הרופא משפחה מחליט לחקור את התסמונת. יש לנו מספיק בעיות חוץ מזה, אין לנו כוח להתווכח איתו כל פעם מחדש. זה לא מענינו מדוע העלו את המינון, אם הוא כל כך חכם שיפתח את המחשב (אם הוא יודע איך עושים את זה) ויראה שילדה גודלת המינון עולה. כולם בקופ"ח פוחדים ממנו, ואפילו הרוקחת פוחדת. אנחנו גרים בחיפה ולא יכולים לעבור לסניף אחר מאחר והסניף ליד ביתנו ויש לנו עוד ילדים קטנים. האנדוקרינולוגית אמרה לנו שהיא תיתן את המרשם אבל אנחנו פוחדים שהוא יעשה בעיות והרוקחת לא תזמין את הזריקות מאחר וזה לא חתימה שלו. הגענו למצב שאנחנו רוצים להגיש תלונה במשטרה שהוא מפריע להבראת הילדה.

היי

מה זה בחיים לא שמעתי על כזה דבר ???..סליחה על הביטוי כאן הוא פשוט לא נורמלי אני רק יכולה להגיד שאין מה לעשות או שתגיו נגדו תלונה או שתעברו קות חולים או שבאמת האנדוקרינולוגית תתן לכם מרשם ואל תפחדו ופשוט תקנו , בחיים לא ראיתי דבר כזה איך זה שקופתמחולים מעסיקה אותו בכלל. סליחה שאני בוטה ככה אבל זה פשוט חורה לי אני מקווה שהיה בסדר , אגב , מיזאת האנדוקרינולוגית שלכם? את יכולה לפתוח את ההודעה שלי והוסף תגובה אין צורך בפתיחת הודעה חדשה מחבקת ותומכת דלית

גוקיתה

New member
טרנר

דלית שלום, תודה על התמיכה. האנדוקרינולוגית שלנו מקסימה ונהדרת,אני חושבת שעוד מעט גם היא תקבל את הקריזה ותרד עליו. הרופא הזה אדם רע לב, כל הזמן שמענו שמועות על מה שהוא עושה וכל פעם מגיעה משטרה כי אנשים ממש מתנפלים עליו, אבל את יודעת, שזה לא מגיע אליך את לא מתייחסת. עכשיו זה הגיע אלי, לא רק אלי אל הילדה שלי ואני הולכת איתו עד הסוף. את הזריקות נקבל, רק העצבים שהוא עושה לנו, חבל, זה מיותר, יש לנו מספיק גם כך. הילדה בת 6 שנים . זה שאמת שהוא לא נורמלי, את צודקת, יש עליו המון תלונות בהנהלת קופ"ח, אני לא מבינה איך עוד לא העבירו אותו מהסניף שלנו.אחרי שחולה שלו הרביץ לו היתה כתבה בעיתון המקומי והוא תיאר את השכונה שלנו כאנשים מופרעים ופראי אדם, כמעט כל השכונה התלוננה והרופא הזה במקומו נשאר. אנחנו לא מבינים מה קורה. זה שכתבתי לכם הוריד לי את העצבים, מאחר וכתבתי גם לקופ"ח את הסיפור ולעוד פרופסור ואף אחד לא מבין מה הסיפור שלו בדיוק. ושוב תודה לכולם

באמת סיפור לא כל כך רגיל

אין שום סיבה בעולם שתתני לרופא ככה לעשות כרצונו. את יכולה להעבור קופה מיידית או לוותר על השרות של הסניף הזה (למרות שהוא ליד הבית ). זה סיבה מספיק מוצדקת לעשות כן אולי גם האנדו' לא כל כך טובה. עוד סיבה לבדוק גם אותה . הכוונה שלי הוא שאת יכולה בהחלט לקבל דעה שניה. אגב , בת כמה הילדה ? שוב, שמחה לעזור דרומית

לגוקיתה

תנסי לעבור סניף או רופא או שהאנדקרינולוג ידבר עם הרופא שלכם

barbushi

New member
זוועה..

אני ממש מצטערת שאת צריכה לסבול מ"תופעות טבע" כאלה..זה הדברים שאני הכי שונאת. בירוקרטיה.אבל פה זה יותר מזה.זה מבחיל. גם אם יש בעיות באישורים-בטח ובטח שהמאבקים הפנימיים שלהם לא צריכים לבוא על חשבונך...ממש מרתיח. ואם הוא לא מבין תמצאי את הבן אדם שם בקופת חולים -שיבהיר לו! (בצורה הכי ברורה ולא נחמדה....) אולי אם אפשר שגם ירביץ לו...(זה סתם ממשאלות ליבי) . תעדכני אותנו..בהצלחה.

גוקיתה

New member
גוקיתה

תודה על העידוד. נכון להיום אני מקבלת מהרופאה שלנו מרשמים לזריקות, אני מקווה שזה יעבור בשלום. אם לא, לא תהיה לי ברירה אלא להתחיל ולעשות צעקות, משטרה וכדומה. אדווח כאשר יהיה חדש. ושוב תודה לכן.

למעלה